Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

В мене на гелаксі 2 такого нема...і навіть на древньому гелаксі таб телефон не глючить...Буває читалка на секунду задумається. Таб колись почав тормозити по чарному коли дитя стопітсот ігор понакачувала, але після "повернення до заводських установок" все пройшло.

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Доречі, а де можна купити айфон? Якщо чесно я че айфона в магазині не бачив...:dntknw:

2. thinkers

thinkers Well-Known Member

У мене таке буває, коли включений WiFi, а сигнал втрачено

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 2
  4. Zeze

Zeze Well-Known Member

Офіційно — ніде. Тільки в "бариг". В лапках, оскільки деякі з них надають якісний сервіс і гарантію в разі чого.
    Правда ось віднедавна Яблуко вже є в Росії, можливо найближчими роками і до нас дійде.

5. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ну перестаньте ганьбитись, ви як ті свідки Єгови — пробуєте видати бажане за дійсне.
    Еппл нічого в Україні не просять і просити не можуть, бо офіційно їх тут немає.
    Телефон офіційно давно знятий з продаж, і це то що пише на розетці лише цифри, які не значать нічого.
    Знайти ви його можете за 1000-1500 грн. б/у.
    Тому я ще вас дуже сильно прошу — не брешіть.
    Ну знову ж таки брехня. iPhone 5C це не "cheap", як тролили до виходу, а "Colorful". Це той же минулорічний по начинці флагман iPhone 5 (який взув Galaxy S3/S4), лише з якісним пластиковим кольоровим корпусом і покращеною передньою камерою. Чому ви вирішили що він відноситься до ніші "дешевих телефонів", мабуть знає лише ваш психотерапевт.
    Ну а могли би взяти і сунути мені під ніс справжні аргументи, а не плід вашої фантазії.
    В техніці Еппл, на відміну від інших, батарейка тримає заявлених 10-11 годин як в смартфонах, так і в ноутбуках, а не по 5-6 годин як в самсунгах і ко. Доречі, для інтелектуального розвитку поцікавтесь яка ємність батареї айфонів і флагманів на Андроїді в того ж Самсунга ;) Думаєте жарт про "андроїд і розетку" взявся з нікуди? Хе-хе.
    Ось про тим чим здивували в останньому айфоні не треба :) в суху програєте. Так завелося, що моделі із закінченням S це лише обновлення попереднього смартфону, всі це знають і не чекають радикальних змін. 120 fps slow-mo в камері стало однією із кіллер фіч. Кращі камери, нова операційна система, вдвічі швидший процесор, сканер відпечатків пальців. І це лише поверхневі фічі. Можна копнути глибше, набагато глибше, але ви того не вартуєте.
    Тільки самсунг, який ви пропагандуєте, зразу бідний у всі мас-медіа накидав новин - і в них появиться 64-ох бітний процесор і сканер відпечатків пальців. Samesung.
    Давайте для наглядності розберемо юзеркейси копіювання інформації з двох зовсім різних екосистем.
    Андроїд:
    1. Підключаємо до кабелю.
    2. Відкриваємо Мій Комп’ютер.
    3. Відкриваємо папку телефона.
    4. Перед нами постає картина - 50-70 незрозумілих папок, в тому числі і прихованих. Для середньостатистичної людини це стане шоком.
    5. Шукаємо ту нещасну папку з фотографіями.
    6. Нажимаємо Ctrl+C. А якщо нам не всі фотки потрібні, а окремі? Почалось...
    7. Відкриваємо іншу папку на компютері (скільки це кліків? скажемо 6)
    8. Нажимаємо Ctrl+V

Айфон/iTunes:
    1. Підключаємо телефон.
    2. Жмемо "Синхронізувати". Все.

Де зручніше? Питання риторичне. І щодо поширеного дитячого аргументу про "нічого не треба" інсталювати: В цивілізованих країнах (США, Європа) прийнято платити за контент - музику, фільми/серіали, бесплатні подкасти і так далі. iTunes - це така штука, яка центарлізовано збезпечує доступ до ВСЬОГО існуючого контенту. Нічого зручніше айтюнсу взагалі не існує. Такої логіки звісно більшість людей на пострадянському просторі не може зрозуміти, коли всюди прийнято все брати на халяву. Для прикладу - російські/українські користувачі Андроїда (Гугл-Плея) знайомляться з Гугл-Мюзік:

Нєвідано :)
    Знаєте, в мене купу знайомих з різними смартфонами. І більшість з них впевнені що в них нічого не лагає. Вот бере самсунг галаксі с3, говорить нічого ніколи не лагає - відкриває браузер, скролінг ривками. Повернення на робочий стіл і близько не те що моментальне, а декількосекундове. гортання робочих столів томознуте з ривками. Інколи щоб щзапустити програму треба декілька раз нажати на іконку аплікухи, бо відітєлі, не роздупляється. Але ця людина буде головою битись об стіну і все-рівно вперто говорити що ніяких лагів немає.
    Нелагаючого самсунга, і взагалі будь-якого телефона на Андроїді я ще не бачив ні вживу, ні на обзорі на Ютубі.

На даний момент як мінімум плавність і відивчивість забезпечена лише у айфонах і нокіях на WP.

• Подобається Подобається x 2
  6. comanche

comanche знайшовся

По замовчуванню Іфон автоматично синхронізується при підключенні до компа :)

• Подобається Подобається x 1
  7. sani

sani Well-Known Member

zeze, переконали, куплю собі іфон!!!

але мені обов"язково треба апарат на 2 карточки, щоб він міг роздавати wi-fi і мав зйомни аккумулятор. ну це крім стандартного набору: хороша камера, GPS, Wi-fi, 3G.

бо дуже незручно таскати з собою ще чемодан з 4 тел. і гаджет для роздачі wi-fi і жити на розетці ...
    а так 2 по 2 ще куди не йшло ;)

Робота така, з частими роз"їздами, зміною сім карток(бо роумінг) і не завжди зарядка в зоні досяжності.. А так аккумулятор змінив і знову день живеш і тп..

який іфон порадите?

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

бо мені ті всі систетичні тести і міряння піпірками, мене мало цікавить! Мене більше цікавить зручність використання і функції використання на кожен день...

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

до будь-якого?

9. sani

sani Well-Known Member

та яке, а як жеш авторіські права...
    тільки на свій, а то ненароком друзям скинете якусь мп3шку )) а вона ж під захистом авторських прав )))

скоро і їду через ітюнс продавати будуть, з обмеженням ні з ким не ділитись, бо порушиш авторське право ковбаси... як задрали ті копірасти!!!

10. sani

sani Well-Known Member

Покажіть мені хоча б одного популярного співака, чи режисера, актора що знялись у популярному фільмі, чи автора популярної програм, щоб був би бідним!!!

Незважаючи на те, що їхні твори скачують на торентах, вони досить багаті люди!

А за авторські права боряться в осносному невдахи, яких і на торентах безкоштовно ніхто качати не хоче, або такі собі патентні тролі, які нічого не випускають, а тільки патентують усе підряд на аналог колеса, чи вішалки до одягу...

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

Sany ну в вас остатньо грошей на Самсунг то користуйтесь на здоров"я. В когось достатньо грошей на Фепарі і він купує собі Айфон за космічні гроші це теж його право) Не рахуйте чужі гроші). До речі все пізнається в порівнянні і в звичці. Колись я вважав що Нокія форевер і в неї на той час саме зручне меню, але в силу обставин довелося покористуватися Соніеріксоном) і за деякий час звик до нього, але моя дружина втопила один з двох еріків якими я користувався і довелось повернутись до Нокії і о ганьба ))- мені на Нокії не зручно, бо відвик. На разі в мене вибір або купити смартфон аля Самсунг на дві карти або залишити старий соніерік і докупити Айфон. І чомусь я все більше схиляюся до думки що все ж куплю Ійфон а не Самсунг. Чому? А тому що я так хочу і ніякі доводи мене не переконають у зворотньому.

12. Zeze

Zeze Well-Known Member

У вас логіка дворічної дитини. Поголовна більшість успішних виконавців/груп із заходу. Там де людьми прийнято ходити на концерти і давати гроші. Брати і купляти диски/пластинки для своєї колекції музики. Оскільки уже цифровий вік - то диски відійшли практично у музей, а лишилась цифрова дистрибуція, яку зручно купляти через iTunes усім європейцям і американцям. Те, що копірасти знахабніли це інше питання. Зараз артисти/співаки по можливості переходять на донейт і взагалі в обхід копірастів. Про акторів тут взагалі не зрозуміло що ви хотіли сказати. Ви знаєте як виділяються гроші на якийсь фільм? Як взагалі цей процес відбувається? На заході кінотеатри на кожному кроці, тому всім легше піти і дати пару євро/баксів і глянути фільм на великому екрані, ніж на своїй 60-ти дюймовій плазмі. Взагалі щодо фільмів/серіалів в сша є Netflix.

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

Флагмани самсунгу зазвичай дорожчі айфонів - флагманів Еппл. Samsung Note 3 взагалі $1000.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну хто ж купляє девайси на старті продажу? Зачекайте 3 місяці і буде 4500 грн. а за пів року 3.500 ...Невже за пів року він настільки застаріє щоб переплатити біля 5 тис. грн?

14. Vedun

Vedun Well-Known Member

ну ныхто ныкому не заважаэ купувати наприклад той самий Галаксі С4 за 10 000долларів, якщо його хтось комусь з бариг запропонує і в людини на той момент є гроші і бажання.

15. Zeze

Zeze Well-Known Member

Задали б ви таке питання в Європі чи Америці, вас б не зрозуміли :)

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Ніякі хороші товари за рік не втрачають в ціні стільки як самсунги. Питання чому в самсунгів йде зменшення ціни. І тут не питання застарівший чи ні, є компанія і є товар. Якщо компанія навмисне дає ціну дорожче будь-якої логіки з врахуванням ціни компонентів, розробки, тестування, маркетингу і збірки, то ця компанія розраховує "на лоха", тобто на людей з яких вона зможе збити більше грошей на початках, отже не поважає своїх клієнтів, а тільки їхні гроші. Тому і з обновленнями і підтримкою у самсунгів як у істинних корейських компаній глухо. І ця компанія не заслуговує будь-якої поваги, варто навіть почитати як працюється людям в київському (українському) офісі цієї компанії - ні карєрного зросту, ні нічого. Еппли говорять адекватну ціну і все, знижки можливі на якихось святах у певних офіційних рітейлерів і то...

Тому чому нормальній людині потрібно чекати пів року щоб ціна смартфона опустилась до адекватної відмітки? Це азіатські методи (в тому числі і на пострадянському просторі) такого ведення цінової політики. В Європі і США як вийшло зразу адекватно так і буде до виходу нового флагману.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю по Європах і Америках теж люди дуже різні, одні ганяються за найновішим, а інші непроти і зачекати пів року...

17. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ціна має бути адекватною з самого початку продаж.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хіба в європах не ті самі ціни? Чи девайси не дешевшають там через пів року продажу?

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ціна не може бути адекватною з самого початку, якщо є можливість заробити - заробляють. Ціна мусить бути високою адже приходять в конкурентів альтернативні моделі і попит на залишок не проданої партії падає а затрачені ресурси треба чимось перекривати. От і перекривають за рахунок стартового ажіотажу.

20. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ще одна людина, яка виросла в СССР. Чому мені не дивно чути такий рівень аргументів на пострадянському просторі.

а де твій аватар? :)