Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я от теж дійшов до такого висновку, дитя дуже хотіло смартфон, але я проявив батьківську мудрість і купив їй телефон за 300 грн. + візьму ще новий Нексус 7, зараз його ціна біля 2000 тисяч, і мабуть на пару сотень ше станіє за пару місяців....За дуже скромні гроші виходить 2 сімочна "звонилка" з довгограйочою батареєю і найуращий на сьогодні 7-дюймовий планшет. Смартфон за 2300 вийшов би дуже посередній і жив би мабуть не довго.............Думати треба Вася ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Похвально. Тільки до теми яке має відношення?

3. yasam

yasam Well-Known Member

безпосереднє

4. sani

sani Well-Known Member

так купіть вже!!! але тільки оригінал, а потім розкажете що ж купили, а ми розберем що там є оригінального а що плагіат ))

ну кажу ж у ламерів вічно щось глючить і нічо не працює )) тому і люблять іфон бо блискучий ))

ой розсмішив... ніби іфони мають різний дизайн ))))
    про внутрощі і розміри... тут кому що треба, той то і вибирає! А в іфонів взагалі вибору нема ;)

Ви досі міряєтесь у кого більший... не переросли?
    А згадайте як епл домальовував показники антени (не пам"ятаю точно в якому) Сигнал мережі телефон не ловив, а показував половину антени...

ага і скільки в пошуковику запитів, типу як дістати з іфону фото і цілі мануали по лінках )))

• Подобається Подобається x 1
  5. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ану покажіть, бо в мене підозра що ви знову ж таки нагло брешете (як завжди).
    Скільки? Це ви приводите такі аргументи? Мабуть ваш "колектив" складається з одних школярів чи студентів-невдах, більше дужок.

Розкажіть давайте як скопіювати фото з самсунга на Андроїді і як з айфона, щоб показати наскільки це тупо і важко зроблено в айфоні ;) Правда я вже знаю що нічого путнього ви не скажете, оскільки нездатні на адекватну аргументацію, такий собі школяр який тільки язиком ляпає і в компанії якого нормальна людина буде себе почувати досить некомфортно.

Айфонів зараз три офіційних моделей в продажі. Ліпити купу пластикового непотрібу з екранами 800х480 в 2013 році з процесорами дворічної давності (що виливається як завжди в ще більші тормоза Андроїда і відсутності будь-яких обновлень) це не шлях Еппл. Самсунг ліпить це все тільки з однією метою - забити будь-який користувацький сегмент і продати якогомога більше свого барахла зі складів, навіть незважаючи на те, що крім нього ніякі компанії такого не роблять, оскільки це нецілеспрямовані витрати і нульові доходи. Але самсунгу немає чого втрачати - оскільки це старе барахло і так на складах валяється, бо попиту в попередніх роках не було.

І не забувайте що сучасний вигляд середньостатистичного смартфона завдячується якраз компанії Еппл, чи і ви тут будете ліпити дурацькі дужки і писати що це неправда? Питання риторичне.

Є вибір, не брешіть. А ось що кому і треба і вибирає - тут точно не про самсунг, ви так і втекли від питання про смартфон від самсунга з хорошою начинкою (отже менше лагів в Андроїді) але не лопатою. А чому ви втекли? Правильно - в самсунга таких моделей немає.
    Тобто ви тільки-щр назвали десь 80% користувачів Галактики С4 Окта, в яких місяцями (Самсунг не епл, за тиждень пофіксити і протестувати не може) смартфон перезагружався тільки із-з того, що вони нажимали на іконку "фотокамери".

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Є таке, але уточнюйте, що такий телефон і коштує 100 доларів :) Кожному своє.

А от айфон з його ціною в 20 тисяч гривень по деяких характеристиках не дотягує до андроід-флагманів, які коштують по 5-7 тисяч гривень. Хоча, повторюся, камера в іфоні рулить. Ну і понтів у власника іфона значно більше :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Zeze

Zeze Well-Known Member

Справа не в тому, в кого більше (а це якраз прерогатива епплохейтерів), а в тому, що компанія навмисно в кожний свій смартфон пхає код, який збільшує частоту процесора для всіх популярних бенчмарків з єдиною метою - говорити і кричати на білбордах, рекламах і в своїх точках продажу що цей смартфон сильніший. Компанія вважає своїх покупців за лохів в прямому змісті цього слова. А ви тут пробуєте виправдати її, навіть не так, ви просто як школяр і неграмотна людина з’їжджаєте з теми.
    Тут в мене уже практично немає сумнівів що якимось чином зв’язані з цією азіатською компанією.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

По якому курсу у вас 2600 грн. рівно ста доларам?

Samsung Galaxy S III mini I8190 Garnet Red: Экран 4.0" (800x480 Super AMOLED, сенсорный) / моноблок / процессор 1.0 ГГц

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

А чому ви приводите ціну айфона від бариг? Якщо айфон офіційно не представлений в нас, то адвайте візьмемо якусь країну, де є два виробники і від цього відштовхуватись.

Мені цікаво про які характеристики говорите? В айфона зараз 64-ти розрядний процесор і такаж ОСь. Це дає змогу девелоперам уже почати писати і оптимізувати свій софт під ці характеристики і коли прийде ера більше 4ГБ оперативної памяті, уже все буде готове і вилизане.
    Чому в айфона 1ГБ оперативки і двоядерний процесор і нічого не тормозить? Чому в флагманів самсунгу 2/3ГБ оперативки, 4 і 8-ми ядерні процеси і це всерівно виливається в нелюдські тормоза і глюки?
    Чи можливо про якісь тести говорили:

Де айфони, а де андроїдні флагмани по тій же ціні?

8. MARTINI

ну це купують такі ж лохи, що й іфон за 20 тисяч :)

9. Zeze

Zeze Well-Known Member

Трішки не так. Айфони за 20 тисяч купують синки всяких мажорів, які вже мають долю в компанії батька, "вихідця" із 90-х. Для нього ці 20 тисяч неварті нічого, якщо в нього вже автомобіль бентлі, а гроші все продовжують капати на рахунок 24/7. Більше айфон за 20 тисяч не купить ніхто.

А проста людина, яка повелась на "розвод" самсунгівської реклами і брехню таких євангелістів як sani, уже лох. Це все-таки дві різні категорії людей.

10. sani

sani Well-Known Member

АГА! А в той час як епл за таке ж саме старе по 5000 грн просять
    А 3й іфон з ще більш застарілими технологіями теж так само коштує... так що не треба ляля!
    КОЖЕН СОБІ КУПИТЬ ТО ЩО ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ!!!!! І ЗА ТУ ЦІНУ ЯКУ ВВАЖАЄ ПРИЙНЯТНОЮ! І не треба розказувати, вивчить економіку, попит народжує пропозицію!

Вітаю! Ви непевне ще не в курсі(у вас же як завжди щось глючить, бідненький) але по секрету скажу що цього року і епл приєднався, і теж почав ліпити "купу пластикового непотрібу" щоб залізти у нішу дешевих телефонів.

навчіться користуватись пошуковиком! Я вам нічого не зобов"язаний!

ера кори процесорами мірялись в компутерах вже закінчилась, почалась в телефонах... і що від того почала батарейка довше жити, чи сигнал дальше ловити??? Це телефон!!! І там нафіг не потрібний 64 бітний процесор!!! принаймі зараз я небачу в тому ніякого сенсу! але да, для ваших тестів, у кого більший це звичайно круто!!! Для діаграм якраз. А в останньому іфоні, тільки процесором і здивували, бо більше небуло чим!

всунув кабель у БУДЬ ЯКИЙ компутер і зкопіював як з флешки - 1-2 хв, і не треба нічого скачувати, інсталювати, синхронізувати і тп...

тут неодноразово пишите, що у вас там щось тормозить...
    ну от в мене самсунг, і нічого не тормозить і не глючить, що я роблю не так?

доречі, до самсунга ніякого відношення не маю.

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ну не знаю що й казати. Дружина користуэться Самсунгом за 100у.е. ы плюэться на чім світ стоїть, дочка користується Айфоном 4кою за 250у.е. і задоволена як слон, але...... Дружині не куплю айфона з принципу, бо...
    Вона з ним не розбереться і буде використовувати ну макс на 10%. А малій самсунга теж не куплю , бо вона вже спробувала Яблука.
    п.с. Дочку телефон в начанні ніразу не підвів, чого не можу сказати про Самсунги в її класі які в найпотрібніший момент то зависнуть, то щось не спрацює....

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну, було б дивно, якби Ви та й написали, що у Вас щось глючить. )))

13. sani

sani Well-Known Member

повірте мені, якби глючило купив би собі іфон )))

14. MARTINI

У мене глючить. Точніше не глючить, а лагає. При натисканні іконки "телефон" проходить 2-4 секунди, перш ніж відкриється список контактів чи лог дзвінків. Досить дивно, чому мультимедіа, карти, ігри відкриваються і працюють нормально, а якась нещасна дзвонилка так дико гальмує. Якщо вимкнути режим енергозбереження, то трошки швидше, але все одно не так, як мав би себе поводити флагман з 4 ядрами. Телефон Galaxy S3. Зараз десь в жовтні обіцяли що прилетить оновлення Андроід до 4.3, маю надію, що це допоможе

15. sani

sani Well-Known Member

Щойно перевіряв, слабший Grand Duos - так не лагає. Андроїд 4.2.2.
    Після оновлення з андроїда 4.1 до 4.2 трохи так лагав, Спочатку пожалів що оновив, думав "відкотитись". Але зніс усі програми і поставив наново на голу систему і все почало працювати шикарно.

Ніяких програм-"оптимізаторів" у вас не стоїть?

16. MARTINI

Ні, все як із заводу, не перепрошивав, не рутав, не відкочував, оновлював тільки коли сама прилетіла офіційна 4.1.2.

17. Forpost

Forpost Стоїк

18. Vedun

Vedun Well-Known Member

То розкажіть що ще дрова прямо інсталені в вінду від самсунга)) так само тре шукати качати і інсталити. ))

19. sani

sani Well-Known Member

що таке флешка знаєте? користувалить?

20. Forpost

Forpost Стоїк

нижче сьомих вікон тре драйвер ,вище підтягує з бібліотеки ОС ,а від Гнумаса вони чи ні мені по барабану

а де твій аватар? :)