Я от теж дійшов до такого висновку, дитя дуже хотіло смартфон, але я проявив батьківську мудрість і купив їй телефон за 300 грн. + візьму ще новий Нексус 7, зараз його ціна біля 2000 тисяч, і мабуть на пару сотень ше станіє за пару місяців....За дуже скромні гроші виходить 2 сімочна "звонилка" з довгограйочою батареєю і найуращий на сьогодні 7-дюймовий планшет. Смартфон за 2300 вийшов би дуже посередній і жив би мабуть не довго.............Думати треба Вася
так купіть вже!!! але тільки оригінал, а потім розкажете що ж купили, а ми розберем що там є оригінального а що плагіат )) ну кажу ж у ламерів вічно щось глючить і нічо не працює )) тому і люблять іфон бо блискучий )) ой розсмішив... ніби іфони мають різний дизайн )))) про внутрощі і розміри... тут кому що треба, той то і вибирає! А в іфонів взагалі вибору нема Ви досі міряєтесь у кого більший... не переросли? А згадайте як епл домальовував показники антени (не пам"ятаю точно в якому) Сигнал мережі телефон не ловив, а показував половину антени... ага і скільки в пошуковику запитів, типу як дістати з іфону фото і цілі мануали по лінках )))
Ану покажіть, бо в мене підозра що ви знову ж таки нагло брешете (як завжди). Скільки? Це ви приводите такі аргументи? Мабуть ваш "колектив" складається з одних школярів чи студентів-невдах, більше дужок. Розкажіть давайте як скопіювати фото з самсунга на Андроїді і як з айфона, щоб показати наскільки це тупо і важко зроблено в айфоні Правда я вже знаю що нічого путнього ви не скажете, оскільки нездатні на адекватну аргументацію, такий собі школяр який тільки язиком ляпає і в компанії якого нормальна людина буде себе почувати досить некомфортно. Айфонів зараз три офіційних моделей в продажі. Ліпити купу пластикового непотрібу з екранами 800х480 в 2013 році з процесорами дворічної давності (що виливається як завжди в ще більші тормоза Андроїда і відсутності будь-яких обновлень) це не шлях Еппл. Самсунг ліпить це все тільки з однією метою - забити будь-який користувацький сегмент і продати якогомога більше свого барахла зі складів, навіть незважаючи на те, що крім нього ніякі компанії такого не роблять, оскільки це нецілеспрямовані витрати і нульові доходи. Але самсунгу немає чого втрачати - оскільки це старе барахло і так на складах валяється, бо попиту в попередніх роках не було. І не забувайте що сучасний вигляд середньостатистичного смартфона завдячується якраз компанії Еппл, чи і ви тут будете ліпити дурацькі дужки і писати що це неправда? Питання риторичне. Є вибір, не брешіть. А ось що кому і треба і вибирає - тут точно не про самсунг, ви так і втекли від питання про смартфон від самсунга з хорошою начинкою (отже менше лагів в Андроїді) але не лопатою. А чому ви втекли? Правильно - в самсунга таких моделей немає. Тобто ви тільки-щр назвали десь 80% користувачів Галактики С4 Окта, в яких місяцями (Самсунг не епл, за тиждень пофіксити і протестувати не може) смартфон перезагружався тільки із-з того, що вони нажимали на іконку "фотокамери".
Є таке, але уточнюйте, що такий телефон і коштує 100 доларів Кожному своє. А от айфон з його ціною в 20 тисяч гривень по деяких характеристиках не дотягує до андроід-флагманів, які коштують по 5-7 тисяч гривень. Хоча, повторюся, камера в іфоні рулить. Ну і понтів у власника іфона значно більше
Справа не в тому, в кого більше (а це якраз прерогатива епплохейтерів), а в тому, що компанія навмисно в кожний свій смартфон пхає код, який збільшує частоту процесора для всіх популярних бенчмарків з єдиною метою - говорити і кричати на білбордах, рекламах і в своїх точках продажу що цей смартфон сильніший. Компанія вважає своїх покупців за лохів в прямому змісті цього слова. А ви тут пробуєте виправдати її, навіть не так, ви просто як школяр і неграмотна людина з’їжджаєте з теми. Тут в мене уже практично немає сумнівів що якимось чином зв’язані з цією азіатською компанією. ---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- По якому курсу у вас 2600 грн. рівно ста доларам? Samsung Galaxy S III mini I8190 Garnet Red: Экран 4.0" (800x480 Super AMOLED, сенсорный) / моноблок / процессор 1.0 ГГц ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- А чому ви приводите ціну айфона від бариг? Якщо айфон офіційно не представлений в нас, то адвайте візьмемо якусь країну, де є два виробники і від цього відштовхуватись. Мені цікаво про які характеристики говорите? В айфона зараз 64-ти розрядний процесор і такаж ОСь. Це дає змогу девелоперам уже почати писати і оптимізувати свій софт під ці характеристики і коли прийде ера більше 4ГБ оперативної памяті, уже все буде готове і вилизане. Чому в айфона 1ГБ оперативки і двоядерний процесор і нічого не тормозить? Чому в флагманів самсунгу 2/3ГБ оперативки, 4 і 8-ми ядерні процеси і це всерівно виливається в нелюдські тормоза і глюки? Чи можливо про якісь тести говорили: Де айфони, а де андроїдні флагмани по тій же ціні?
Трішки не так. Айфони за 20 тисяч купують синки всяких мажорів, які вже мають долю в компанії батька, "вихідця" із 90-х. Для нього ці 20 тисяч неварті нічого, якщо в нього вже автомобіль бентлі, а гроші все продовжують капати на рахунок 24/7. Більше айфон за 20 тисяч не купить ніхто. А проста людина, яка повелась на "розвод" самсунгівської реклами і брехню таких євангелістів як sani, уже лох. Це все-таки дві різні категорії людей.
АГА! А в той час як епл за таке ж саме старе по 5000 грн просять А 3й іфон з ще більш застарілими технологіями теж так само коштує... так що не треба ляля! КОЖЕН СОБІ КУПИТЬ ТО ЩО ВВАЖАЄ ЗА ПОТРІБНЕ!!!!! І ЗА ТУ ЦІНУ ЯКУ ВВАЖАЄ ПРИЙНЯТНОЮ! І не треба розказувати, вивчить економіку, попит народжує пропозицію! Вітаю! Ви непевне ще не в курсі(у вас же як завжди щось глючить, бідненький) але по секрету скажу що цього року і епл приєднався, і теж почав ліпити "купу пластикового непотрібу" щоб залізти у нішу дешевих телефонів. навчіться користуватись пошуковиком! Я вам нічого не зобов"язаний! ера кори процесорами мірялись в компутерах вже закінчилась, почалась в телефонах... і що від того почала батарейка довше жити, чи сигнал дальше ловити??? Це телефон!!! І там нафіг не потрібний 64 бітний процесор!!! принаймі зараз я небачу в тому ніякого сенсу! але да, для ваших тестів, у кого більший це звичайно круто!!! Для діаграм якраз. А в останньому іфоні, тільки процесором і здивували, бо більше небуло чим! всунув кабель у БУДЬ ЯКИЙ компутер і зкопіював як з флешки - 1-2 хв, і не треба нічого скачувати, інсталювати, синхронізувати і тп... тут неодноразово пишите, що у вас там щось тормозить... ну от в мене самсунг, і нічого не тормозить і не глючить, що я роблю не так? доречі, до самсунга ніякого відношення не маю.
Ну не знаю що й казати. Дружина користуэться Самсунгом за 100у.е. ы плюэться на чім світ стоїть, дочка користується Айфоном 4кою за 250у.е. і задоволена як слон, але...... Дружині не куплю айфона з принципу, бо... Вона з ним не розбереться і буде використовувати ну макс на 10%. А малій самсунга теж не куплю , бо вона вже спробувала Яблука. п.с. Дочку телефон в начанні ніразу не підвів, чого не можу сказати про Самсунги в її класі які в найпотрібніший момент то зависнуть, то щось не спрацює....
У мене глючить. Точніше не глючить, а лагає. При натисканні іконки "телефон" проходить 2-4 секунди, перш ніж відкриється список контактів чи лог дзвінків. Досить дивно, чому мультимедіа, карти, ігри відкриваються і працюють нормально, а якась нещасна дзвонилка так дико гальмує. Якщо вимкнути режим енергозбереження, то трошки швидше, але все одно не так, як мав би себе поводити флагман з 4 ядрами. Телефон Galaxy S3. Зараз десь в жовтні обіцяли що прилетить оновлення Андроід до 4.3, маю надію, що це допоможе
Щойно перевіряв, слабший Grand Duos - так не лагає. Андроїд 4.2.2. Після оновлення з андроїда 4.1 до 4.2 трохи так лагав, Спочатку пожалів що оновив, думав "відкотитись". Але зніс усі програми і поставив наново на голу систему і все почало працювати шикарно. Ніяких програм-"оптимізаторів" у вас не стоїть?
Ні, все як із заводу, не перепрошивав, не рутав, не відкочував, оновлював тільки коли сама прилетіла офіційна 4.1.2.
так же як ы з Флешки ,дротом,або для понту Kies air https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.swift.app.kiesair&hl=ru
То розкажіть що ще дрова прямо інсталені в вінду від самсунга)) так само тре шукати качати і інсталити. ))
нижче сьомих вікон тре драйвер ,вище підтягує з бібліотеки ОС ,а від Гнумаса вони чи ні мені по барабану