Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. comanche

comanche знайшовся

80% моїх колег програмістів - яблофоністи.
    Це де ви тут ламерів побачили

2. yasam

yasam Well-Known Member

А скільки відсотків програмістів відносно всього населення землі?

3. sani

sani Well-Known Member

згідно вашої логіки-статистики: п"яні водії краще водять ніж тверезі ;)

4. comanche

comanche знайшовся

Та до чого тут населення :) Я вам навів конкретний приклад з конкретної галузі і навіть не всієї галузі, а тільки серед того вузького кола девелоперів яких я знаю (і ні, я не пишу під іОС, бо тоді б не було дивно що 80% моїх колег яблофоністи :) )

Нічого подібного з моєї логіки вивести не можна. Це ваше суб'єктивне трактування моєї думки.
    Що я хочу сказати, так це те, що з моєї точки зору, юзерів ламерів іфонів рівно стільки ж скільки андроїдів, при тому всьому, що я це не стверджую, а маю свою скромну думку, тому що дурнів усюди вистачає.

А просто так, взяти і заявити що більшість юзерів айфонів ламери - вибачте мене, але це як мінімум не професійно. Якщо це ваша практика - то так і кажіть, що як показує "моя" практика. а не кидайтесь голослівними фактами :)

• Подобається Подобається x 1
  5. yasam

yasam Well-Known Member

Та хоч всі програмісти світу нехай кохаються в айфоні. Все одне вони мізер порівняно з загальною кількістю поціновувачів айфону.

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Залежно для кого: для соціолога це не професійно, а для когось іншого це не має жодного відношення до професії.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І що? )
    А користувачі самсунгів - професіонал на професіоналі? :)))

7. yasam

yasam Well-Known Member

...

8. Un.Known

І що? Це аргумент проти чого?

Чи нокіями, самсунгами, моторолами користуються виключно працівники сфери ІТ і просто генії?

9. yasam

yasam Well-Known Member

Чим вони користуються не має значення.

10. comanche

comanche знайшовся

так, ну що за дит садок, звідки інформація що більшість користувачів айфонів - ламери?

Я скажу що більшість росіян - урук хаї, вирощені сауроном для війни з всім середземномор'ям. (без образ, національність була вибрана випадково :) ) Не привівши жодної аргументації, це для мене, не соціолога, буде нормальною подачею інформації?

11. Un.Known

Звичайно. У цьому випадку має значення ХТО ними користується.

12. yasam

yasam Well-Known Member

Має значення співвідношення ламерів, а не чим користується наприклад Стівен Гокінг

13. Un.Known

І я про те ж.

Дайте якусь цифру про співвідношення користувачів самсунгу.

14. sani

sani Well-Known Member

з достовірних джерел власних спостережень ;) бо 80% моїх знайомих іфоністів - ламери ;)
    в самсунга розкладка моделей дуже широка, є з чого і для кого вибрати, а не 2 види S і С
    кожен собі підбере по ціні і потребам... і буде використовувати на 99% весь функціонал, а не задавати тупих питань, що таке еплайді і як дістати з нього свої фото (я вже мовчу про щось складніше)

пс. доречі колись в самунга був чудовий тел. простий, стильний і тоненький... знав би що так швидко пропаде з продажу купив би з штук 5 ))

15. Un.Known

Я чогось не розумію? А що мені до широкої розкладки моделей самсунга, якщо мені подобається епл?

А щодо тупих питань.. Ви впевнені, що треба родитись із знанням, що таке епл айді?

16. sani

sani Well-Known Member

ну то чого користуєтесь самсунгом? купіть собі апл! чи ще не наскладали? ;)

ні не потрібно!
    Але якщо ти впевнений, що тобі треба такий функціонал то купляй смартфон, якщо ж не треба то не треба себе мучити, а взяти звичайний тел. і не парити собі мозгів і батарейка довше живе ;)

бо з еплами - то мода, треба чи не треба, але то модно і я собі куплю(в деяких випадках - продам нирку і куплю)...
    а потім не знають, як ним користуватись і навіть не намагаються розібратись, а просто топлять свої іфони, забувають апл айді, дивуються куди пропали гроші і тп.. тому такий сарказм )

доречі, мені дуже подобається формфактор блекбері, шкода що андроїди такі не продаються, бо блекбері нажаль вже в минулому :sad:

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

доречі недавно спілкувався з одним чоловіком, який користується блекбері, бо він чув що там дані передаються по зашифрованому каналі і їх немможливо взламати. Він ним користується в основному для ел. пошти. А сам прикол в тому що, свій емейл він використовує на одному з безкоштовних сервісів ел. пошти ))))))))))
    Бідолаха так і не зрозумів, чому його пошта не захищена взагалі )))

17. Un.Known

Бо до сих пір мені його вистачало. А тепер ні. І ніж шукати краще серед копій, простіше купити оригінал.

А від "складання" так і віє чимось українським. )
    Власне, саме так я і жила до цього часу. )

Але це не закон. Якщо в когось є гроші на дорогу іграшку, то він має повне право купити її і парити чи не парити йому мозок - то його справа.

18. yasam

yasam Well-Known Member

Повіяло духом європи )))

19. Un.Known

Саме так. Епли тут не найвища цінність, а в понти нема сенсу бавитись. Є гроші (треба) - купую, нема грошей (не треба) -ні. Понтовість властива вихідцям з СРСР.

20. Zeze

Zeze Well-Known Member

Знову ви зі своєю ідіотською пропагандою корейських обмилків. Скільки вам український офіс Самсунгу платить? Цікаво порівняти з російським.

Помиляєтесь, модно - Самсунг. Ніяка компанія не виділяє стільки грошей на рекламу як самсунг. У Львові більшість білбордів уже не перший рік на тему самсунга і якщо ви проїдетесь в поїзді, то побачите що в молоденьких львівянок біленькі лопати від самсунгу, які закривають їм майже все обличчя. Завжди смішно спостерігати як всі девайси на Андроїді (і гугл нексус і HTC One) тормозять і лагають в цих бідних людей, які повелися на дешевий маркетинг. По декілька раз "тапають" пальцем по іконці програми, поки вона запуститься (ех, Андроїд).

Мені ось цікаво, ви хоч самі уявляєте пишучи такі речі, ви виставляєтесь повним дурнем.
    Ви тільки забули сказати що цей величезний асортимент складається на 90% із застарівших компонентів і з одним і тим самим дизайном. Наприклад людина не хоче лопату у вигляді Самсунг Галаксі С4, що вона може купити? А нічого :) Є галаксі Міні, але внутрощі уже зовсім не ті і знову ж таки по завищеній ціні.

Чому ви не згадуєте що самсунг кожен раз обманює своїх користувачів з бенчмарками своїх девайсів? Скандали з С4 і Ноут 3 не чули, ні?

Самсунги із шкіри вилазять аби надурити своїх користувачів більшою кількістю попугаїв, мегапікселів і гігабайтів оперативки. А в підсумку тести показують що 13-ти мегапіксельна камера самсунга нікуди не годиться, до айфона і близько і не дістає. Восьмиядерний процесор (а в реалі працювати одночасно могли тільки 4 ядра, але лохи схавають і куплять) програє в будь-яких тестах двоядерному процесору від Еппл ли ше тому, що Еппл робить якісну і оптимізовану продукцію, не забиває на ипуск прошивок через півроку і латає знайдені помилки в найкоротші сроки. Якби ви так нагло не брехали, то б знали, що по тестам продукція Еппл настільки продумана в плані UX, що нею немовлята вже починають коректно користуватись, тобто поріх входження досить малий.

А що пропонує Самсунг? Купу недоробленого і тормознутого софта, який судячи по Андроїдним профільним форумам більшість зразу зносить.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)