Не знаю, як сірі, але с-войс не дружить, ні з українською, ні з російською, тому в наших реаліях від тої фічі сенсу нема
якось накопав lenovo 780 такий нічого смартфон, і батарея хороша, якщо буду продовжувати щодня бігати то Миколай може принесе)
Не для всього. Посилати інтимні смс чоловіку через живу асистентку - я ж не Ніколас Ван Ортон. Поки. Не вживаюсь. Блідонька копія Сірі.
а сірі добре українською шарить? чи так як апл мапс в 3Д показує тіко гамерику? доречі вчора користувався гугл транслейтом по голосу, виявляється кльова штука, речення на льоту перекладає ))) даю 100% сірі того неможе
Я спілкуюсь щодня чотирма мовами. Ну та, кому що. Гугл-транслейт в якості персонального асистента - сила.
Ну на скільки я знаю то проблему Activation lock на айфоні поки обійти ніхто не може а відповідно якщо не зможуть і надалі, то крадіжки Айфонів для гопників і кишенькових злодюжок стане просто не прибуткове) тому тоді айфони хіба на запчастини продавати) і ціна такого аппарату ну макс 50у.е. не залежно чи то 5 чи 5s. Самсунг хоче запровадити регіональну привязку, яку ще не ввели толко а народні умільці вже обходять ) і тільки тому що Андроїд настільки дзюравий))
мда, скільки ж ламерів цеглинку отримає, заміть СВОГО іфона... як показує практика, більшість користувачів іфона - ламери, а ламери не те, що пароль свій запам"ятати не можуть, а навіть логін ))))
Відновити пароль знаючи Еплайді не проблема. Не власники ж відповідно цього знати не будуть. Тому це проблема для злодюжок але не для власників. На рахунок ламерів не згідний. Я своїй малечі в свій час купив 4ку і вона змушена була пару днів читати форуми поки розібралася, але зате розібравшсь дуже задоволена.