Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так купуйте, хто ж не дає?

2. sani

sani Well-Known Member

так і купую і горя незнаю, а в чергу за 5 ябком стояти не буду :)

це ж треба, аж цілих 5 рідів іконок, цього ніколи до того не було, це просто неймовірно, найтехнологічніше рішення :)

І цікаво, а вони 5 рядів іконок вже запатентували???

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я продукцією Apple не користуюся, але IPhone - це шедевр геніального дизайнера, Стівена Джобса, він уже ввійшов в історію. І він же в свій час задав стандарт для операційних систем, звідки в тому числі пішов і Андройд. Коли буваю в Європі - у 80% людей IPhon-и в руках. Так що треба розуміти що первинне, а що вторинно-передерте, тому по дешевшій ціні.

• Подобається Подобається x 5
  4. sani

sani Well-Known Member

Стівен Джобс не дизайнер не технолог і навіть не програміст, він просто ГЕНІАЛЬНИЙ МАРКЕТОЛОГ. Зделать із гамна конфетку не ко жен зможе(я утрірую звичайно, іфон далеко не гамно, просто вислів такий, але передає 100% зміст). Просто в Іфоні і ІОС нема нічого такого геніального і нема нічого такого чого нема у конкурентів, у конкурентів навіть більше є. Але так припіднести міг тільки Джобс.

коли буваю в європі бачу майже порівно андроїди, блекбері і іОС

Апл далеко не первинний, усі ці речі були і до них(планшети, сматфони і тп)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть не цікаво говорити, як в селі перед забігайлівкою. Стівен Джобс - дизайнер, менеджер, маркетолог, технолог, винахідник, МИСЛИТЕЛЬ. Те що він зробив у своєму житті не вкладається в голові. І з його відходом Apple буде втрачати все більше. Але в любому випадку 50% всіх мобільних телефонів, проданих у світі - це АйФони. А все решту ділять між собою андройди, блекбері і нокії.

• Подобається Подобається x 3
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дзеко, Вам ше не набридло дискутувати з сані зі Львова про здобутки Епла взагалі і Стіва Джобса зокрема? )

• Подобається Подобається x 1
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

судячи по відгука в неті, Нокія сильно втратила перенісши виробництво в Китай та Індію

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я в пів-сили.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Про Нокію взагалі забудьте. Реально ходова марка в СНД лиш. І то, москвичі - фанати Соні-Еріксон. А тепер Нокія взагалі здулася.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага, точно, FLY обставляє Нокію, як за ціною так і за якістю і функціоналом

10. Gron

Gron тафгай

А от мені 4 айфон спочатку не сподобався, 3 - ще туди сюди, а потім звик, спробував по декілька днів поюзати конкурентів, це небо та земля, навіть нема про що казати, але нікому не докорю якщо він ходитиме з Нокією 3210.

11. Un.Known

Я сама хожу з якоюсь там з однієї причини - не використовую телефон інакше, ніж за прямим призначенням. При чому важко телефон вибираю, бо вибираю навіть без камери і решти мені непотрібних функцій. На чоловіковому айфоні хіба в злих пташок бавилась.

А от працювати таки краще на аймаку, тут без конкуренції, без обгрунтувань, без пояснень.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є пояснення - безкомпромісний дизайн, безкомпромісна якість.
    Треба жити в цивілізованій країні, щоб на повну мати змогу користуватися можливостями АйФонів.

• Подобається Подобається x 4
  13. Gron

Gron тафгай

Як що ти не живеш в країнїі де є 3-4 G зв'язок, то все інше, нмд, - понти.
    Но яки ж вони приємні на Apple, на інших - то навіть не понти, а страх.

14. sani

sani Well-Known Member

А що про Аппл може розказати тьотка за Праги, яка навіть камери в телефоні немає?

зробили з Апла релігію і поклоняються їй...

15. Un.Known

Овва, в мене племінничок з'явився. :)

Я на ньому і з його продуктами працюю кожного дня, отже можу порівняти.

Відсутність камери в телефоні - це мій власний вибір, оскільки не хочу платити за те, що не використовую - майже завжди маю з собою повноцінний фотоапарат.

16. sani

sani Well-Known Member

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

я не є прихильником яблук (в мене вдома з яблучних тільки сік), але не вважаю доречним порівнювати пилосмоки від самсунга з смарфонами еплів :)
    хоча - кожному поколінню - своя пепсі :)
    (sani, відкрию вам страшну таємницю - як у вас почне вистачати заробітків на якісні речі - ви самсунг просто перестанете помічати)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут немає однозначного. В мене завжди телефони Самсунг, третій уже іншої моделі. Не тому що я фанат, а так виходить по підбору функціоналу/ціни/якості. Причому коли останній раз міняв перше купив смартфон Гармін-Асус - продав через 2 тижні, потім купив Нокію (на пробу, думаю що наш нарід так фанатіє), відніс назад через тиждень і купив знову Самсунг кнопочний, і знову все в порядку. Вони далеко-далеко-далеко не пилосмоки.

Але Еппл - це на порядок вища філософія, її не можна не поважати. Це не техніка - це відношення до життя. І почитати книжку Айзексона "Стів Джобс" для ясності.

19. sani

sani Well-Known Member

ги, яскравий признак бідного рагуля чим бідніша людина тим більше хоче випендритись "якісними" і дорогими речами.
    У чому ходить Біл Гейтс чи у чому ходив Стів Джопс - у страусиних мештах і костюмах від армані? На чому їздить Ларі Пейдж чи Стів Бамлер на Мазераті??? Чи ви вважаєте що їхнього заробітку не вистарчає на "якісні речі"???
    Перестаньте бути рагульом, не рахуйте чужі гроші, і якщо вам треба продати нирку щоб купити собі Іфон то ваші проблеми, в мене таких проблем нема ;)

От власне що філософія, а не іновації у технологіях...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут просто треба бути в курсі справ.

Стів Джобс зокрема і компанія Еппл дали світу такі інновації:

-графічний інтерфейс для комп'ютера (операційної системи)
    -перший персональний ПК
    -друге життя мінімалістичного дизайну в стилі Баухаус (у всіх продуктах, як наслідок - вплив і розповсюдження)
    -сенсорний екран
    -концепція смартфона
    -концепція планшетного ПК
    -концепція надтонкого ноутбука

Інновація включає в себе не лише винахід, а й успішний запуск на ринок. Якщо ви хочете сперечатися що все це вигадав ще Галілей, а ці хлопці продають гімняшку по 500 долларів - то "...думайте, читайте..." Шевченко казав.

а де твій аватар? :)