ржу!!!!! оце хтось погнав собі... Через фейкову рекламу iOS7 втонуло багато iPhone’ів мда.... 27 годин стояв в черзі і втопив іфон... КРУТО!!! ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- спочатку купився на рекламу і купив іфон, потім купився на рекламу і втопив іфон!
Чесно кажучи Я не можу зрозуміти такої лютої ненависті андроїдців до епела а айфоністів до андроїда.... Часом як почитаєш коменти в ютубі під оглядами (де їх ще не заборонили) то непособі стає від такого рівня агресії...Наші політичні тролі сховаються.. Очевидно що і iOS і Андроїд дуже класні системи, і айфони і андроїд флагмани дуже достойні апарати, і спорити що краще це всерівно що виясняти що крутіше мерс чи БМВ
Нема в мене ніякої ненависті, і особисто в мене андроїд. Просто весь епл для мене верх дизайну в даній галузі, а маючи вдома його продукти можу ше й порівнювати роботу різних ОС.
Андройд ніколи не претендував на вищий сегмент, машина "Фольцваген". В Еппл завжди є ресурс переманити користувачів Андройд, навпаки - набаго менш вірогідно.
Ой, давайте не будемо про змістовність дописів Відколи це "цеглинна" форма вважається верхом дизайну?
ну це те саме що два водія будуть сперечатися яку машину брати на дизелі чи на бензині. Кожний має той телефон на який заслуговує. Я особисто вже близько 5 років ходжу з СЕ к750 і його мені хватає. Я як не буде вистачати функціоналу тоді і задумаюсь про покупку. Але повірте що смішно коли людина купляє дорогий телефон за 5-6 тисяч(байдуже іОс чи Андроїд) і посилає сингнал - передзвони мені )), бо не хватає коштів))
Якщо немаєте Верту значить Ви не достойні цього чудо-аппарату з функціоналом сіменса с35 за ціною машини. Верту купують не для того щоб ним користуватися а щоб його показувати і це вам не Айфон і не Андроїд.))
Зовсім не смішно....В мене наприклад досить часто рахунок пустий, справа в тому що функція телефону в телефоні мені не дуже то і потрібна, дзвоню буквально на 2-3 номери тому можу не поповнювати рахунок кілька тижнів...