Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

В принципі нічого так апаратець....Страшно сексуально виглядає :nyam2:

http://youtu.be/cWx2pfNVrVk

• Подобається Подобається x 3
  2. sani

sani Well-Known Member

ржу!!!!! оце хтось погнав собі...

Через фейкову рекламу iOS7 втонуло багато iPhone’ів
    мда.... 27 годин стояв в черзі і втопив іфон... КРУТО!!! :)

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

спочатку купився на рекламу і купив іфон, потім купився на рекламу і втопив іфон!

• Подобається Подобається x 5
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Цікаво, скільки з них було китайських студентів. )

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чесно кажучи Я не можу зрозуміти такої лютої ненависті андроїдців до епела а айфоністів до андроїда....
    Часом як почитаєш коменти в ютубі під оглядами (де їх ще не заборонили) то непособі стає від такого рівня агресії...Наші політичні тролі сховаються..:)))

Очевидно що і iOS і Андроїд дуже класні системи, і айфони і андроїд флагмани дуже достойні апарати, і спорити що краще це всерівно що виясняти що крутіше мерс чи БМВ

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Нема в мене ніякої ненависті, і особисто в мене андроїд.

Просто весь епл для мене верх дизайну в даній галузі, а маючи вдома його продукти можу ше й порівнювати роботу різних ОС.

6. Laozi

Laozi Well-Known Member

Андройд ніколи не претендував на вищий сегмент, машина "Фольцваген". В Еппл завжди є ресурс переманити користувачів Андройд, навпаки - набаго менш вірогідно.

7. yasam

yasam Well-Known Member

та ви шо

8. Un.Known

9. yasam

yasam Well-Known Member

Відколи це "цеглинна" форма вважається верхом дизайну?

10. Un.Known

Кому і кобила нєвєста.

Ви хто за освітою?

11. yasam

yasam Well-Known Member

Економіст

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

ну це те саме що два водія будуть сперечатися яку машину брати на дизелі чи на бензині. Кожний має той телефон на який заслуговує. Я особисто вже близько 5 років ходжу з СЕ к750 і його мені хватає. Я як не буде вистачати функціоналу тоді і задумаюсь про покупку. Але повірте що смішно коли людина купляє дорогий телефон за 5-6 тисяч(байдуже іОс чи Андроїд) і посилає сингнал - передзвони мені )), бо не хватає коштів))

13. yasam

yasam Well-Known Member

Не скажіть. Я от на верту заслуговую, і маю вільні кошти, але питання: нахєра воно сі здало.

14. Vedun

Vedun Well-Known Member

І
    І Верту ламаються але питаннця ціни ремонту)) Спробуйте найти майстерню яка їх буде лагодити ))

15. yasam

yasam Well-Known Member

не цікаво

16. Vedun

Vedun Well-Known Member

Якщо немаєте Верту значить Ви не достойні цього чудо-аппарату з функціоналом сіменса с35 за ціною машини. Верту купують не для того щоб ним користуватися а щоб його показувати і це вам не Айфон і не Андроїд.))

17. yasam

yasam Well-Known Member

Це філософія ремонтника гнусмасів?

18. Vedun

Vedun Well-Known Member

Я вже давно не ремонтую телефонів ) я Їх ламаю.

19. Un.Known

Кльово. А от я дизайнер, тому маю про дизайн думку, чимось таки підкріплену.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зовсім не смішно....В мене наприклад досить часто рахунок пустий, справа в тому що функція телефону в телефоні мені не дуже то і потрібна, дзвоню буквально на 2-3 номери тому можу не поповнювати рахунок кілька тижнів...:pardon:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)