Ні, тим, що починаєте приписувати тим, кому подобається еппл тяжке дитинство і дерев'яні іграшки. ) Толку, якщо той самсунг постійно підвисає. ))
мене не хвилює, а цікавить загалом ринок смартфонів. А ціна іфона дійсно бентежить, і я висловлюю здивування, за що люди дають 16-20 тисяч гривень? І в мене версія лише одна - за понти. Бо якщо в тебе 5 іфон, то ти лузер. Навіть якшо в тебе 5с - ти лузер бо тобі не вистачило грошей шоб купити 5s раніше китайфони копіювали здебільшого іфон, зараз здебільшого саме самсунг. І не тільки іфони. Подивіться на новий флагман LG - він базується на дизайні Галаксі. Так, там є свої фішки, але загалом він виглядає як допрацьований Галаксі. я звіряв в реальних умовах фото, зроблене Galaxy S4 i Iphone 5s. Обидві камери наведені на один об"єкт в режимі авто прине дуже яскравому освітленні. Самсунг явно програє і в кольоропередачі і в чіткості. На сонці справді Самсунг незле знимкує, але в ідеальних умовах і дурень зможе гарну картинку зробити Один знайомий саме через це проміняв зовсім недавно куплений S4 на Іфон та зовсім ні, навпаки захоплююся цим вмінням і офігіваю від мотивації.
якщо б в БМВ був двигун менш потужний ніж в Пежо, він би гірше керувався, ніж Фольцваген і складався з матеріалів дешевших, ніж Шкода, а коштував би при тому як всі вони три разом взяті, тоді так, це понти. Але насправді БМВ дійсно кращий по всіх параметрах, тому і дорожчий Так що аналогія не катіт
це найкращий дизайн 90-х в тому класі зараз таку можна за дуже помірні гроші купити. Але по довіреності, бо переоформлення потягне як мінімум на айфон Там мотори по 5 літрів в середньому
Суб'єктивна точка зору. Ціна виробника - від 5200 до 6800 грн. Бажаючі підрахувати собівартість можуть придбати на радіоринку деталі і скласти собі АйФон 5С по собівартості.
Новый iPhone 5S будут официально продавать в Украине по 8 тыс. гривень уже в октябре Головне не впадати в відчай.
Все одно дорого, екран маленький, і розгортка не фуллХД і навіть не просто ХД Я тепер менше 5 дюймів не куплю ніц
в мене були і дешевші і дорогі самсунги, і останній почав підвисати тільки в скайпі, і тільки після того як майкрософт скайп купила і "оновила" - ппц, зіпсули програмку. Доречі які хто порадить аналоги скайпа, бо то просто жах після їхнього оновлення! мені цікаво якщо зрівняти Samsung Galaxy S4 Zoom і Iphone 5s... ---------- Додано в 07:28 ---------- Попередній допис був написаний в 07:11 ---------- ось ще цікаву штуку знайшов http://www.sony.ua/hub/intelektualniy-obyektyv?cpint=homeA
Завал, мрii в людей... Я один тут до машин ставлюся як до засобу перевезення дупи?! Був цiкавий перiод в життi, iздив на сьомому рiчному БМВ. Машина як машина, балалайка, нiчим дуже не запам'яталась крiм понтiв, хiба погляди людей притягуе. Але щоб стару ржаву рухлядь нездiйсненною мрiею називати...)