Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні, тим, що починаєте приписувати тим, кому подобається еппл тяжке дитинство і дерев'яні іграшки. )
    Толку, якщо той самсунг постійно підвисає. ))

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

гандроїд споживає занадто багато ОЗУ...

3. Laozi

Laozi Well-Known Member

По якій причині тоді він вас так хвилює і так бентежить? І далеко не тільки вас?

Мабуть по цій

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мене не хвилює, а цікавить загалом ринок смартфонів. А ціна іфона дійсно бентежить, і я висловлюю здивування, за що люди дають 16-20 тисяч гривень? І в мене версія лише одна - за понти. Бо якщо в тебе 5 іфон, то ти лузер. Навіть якшо в тебе 5с - ти лузер бо тобі не вистачило грошей шоб купити 5s
    раніше китайфони копіювали здебільшого іфон, зараз здебільшого саме самсунг. І не тільки іфони. Подивіться на новий флагман LG - він базується на дизайні Галаксі. Так, там є свої фішки, але загалом він виглядає як допрацьований Галаксі.

я звіряв в реальних умовах фото, зроблене Galaxy S4 i Iphone 5s. Обидві камери наведені на один об"єкт в режимі авто прине дуже яскравому освітленні. Самсунг явно програє і в кольоропередачі і в чіткості. На сонці справді Самсунг незле знимкує, але в ідеальних умовах і дурень зможе гарну картинку зробити :) Один знайомий саме через це проміняв зовсім недавно куплений S4 на Іфон :)
    та зовсім ні, навпаки захоплююся цим вмінням і офігіваю від мотивації.

• Подобається Подобається x 1
  5. Laozi

Laozi Well-Known Member

Це щось міняє? Мій сусід купив БМВ, в мене версія лише одна - за понти.:)

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мені не подобаються яйцеподібні....гайфон хєровий, але для мене саме його форми ідеальні..

7. MARTINI

якщо б в БМВ був двигун менш потужний ніж в Пежо, він би гірше керувався, ніж Фольцваген і складався з матеріалів дешевших, ніж Шкода, а коштував би при тому як всі вони три разом взяті, тоді так, це понти. Але насправді БМВ дійсно кращий по всіх параметрах, тому і дорожчий :) Так що аналогія не катіт :)

• Подобається Подобається x 2
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

моя нездійснена мрія

9. MARTINI

це найкращий дизайн 90-х в тому класі
    зараз таку можна за дуже помірні гроші купити. Але по довіреності, бо переоформлення потягне як мінімум на айфон :) Там мотори по 5 літрів в середньому

10. Laozi

Laozi Well-Known Member

Суб'єктивна точка зору.
    Ціна виробника - від 5200 до 6800 грн.
    Бажаючі підрахувати собівартість можуть придбати на радіоринку деталі і скласти собі АйФон 5С по собівартості.:)

• Подобається Подобається x 2
  11. MARTINI

ну, а в нас 16-20 тисяч :) от про шо мова

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, є від 3-х
    тачка бомба, якби не їздив, то би мовчав
    подобіє гайфона

13. Laozi

Laozi Well-Known Member

Новый iPhone 5S будут официально продавать в Украине по 8 тыс. гривень уже в октябре

Головне не впадати в відчай.:)

14. MARTINI

Все одно дорого, екран маленький, і розгортка не фуллХД і навіть не просто ХД :) Я тепер менше 5 дюймів не куплю ніц :)

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Популярність=ціна

16. sani

sani Well-Known Member

в мене були і дешевші і дорогі самсунги, і останній почав підвисати тільки в скайпі, і тільки після того як майкрософт скайп купила і "оновила" - ппц, зіпсули програмку.
    Доречі які хто порадить аналоги скайпа, бо то просто жах після їхнього оновлення!
    мені цікаво якщо зрівняти Samsung Galaxy S4 Zoom і Iphone 5s...

---------- Додано в 07:28 ---------- Попередній допис був написаний в 07:11 ----------

ось ще цікаву штуку знайшов
    http://www.sony.ua/hub/intelektualniy-obyektyv?cpint=homeA

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Але якби був за 200 баксів - всі б побігли купувати і ніхто б не скаржився. )))

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І тоді він би вільно стояв на прилавку серед інших телефонів, десь так між гнусмасами і нокіями...

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Завал, мрii в людей... Я один тут до машин ставлюся як до засобу перевезення дупи?!
    Був цiкавий перiод в життi, iздив на сьомому рiчному БМВ. Машина як машина, балалайка, нiчим дуже не запам'яталась крiм понтiв, хiба погляди людей притягуе. Але щоб стару ржаву рухлядь нездiйсненною мрiею називати...)

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Кожному своє...

а де твій аватар? :)