Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Приклад, звичайно, типовий. )))

Прикольно, як сані по функціоналу прудко гнав, а причина, виявляється в грошах.

Прям класова ненависть в дії. ))

2. Laozi

Laozi Well-Known Member

Українець став першим покупцем нового iPhone 5s у Берліні

15-ти-річний українець став першим покупцем нового АйФону 5S у Берліні. Для цього Олександр Геч із Ковеля простояв під магазином 27 годин. Відео свого "подвига" він розмістив у мережі.

3. sani

sani Well-Known Member

Ну ось - типічний радянський Іфонофіл, типу от "ми маєм іфон, ми круті і багаті, а всі хто немає то просто ніщеброди, які не можуть його собі дозволити"...

Співчуваю, тяжке дитинство, дерев"яні іграшки... а тут Іфон, вау для Вас певне ікона(яскраве і блискуче) от і молитесь на нього!!!! )))
    Такі люди ще з союзу привикли купляти, щось типу дорогого і нефункціонального сервізу з хрусталя, щоб поставити в книжну шафу, щоб усі бачили "достаток" )))

))) ну так, куди нам до Вас, у вас тепер є Аппл Радіо!!! )))

4. Un.Known

То Вам би так хотілось, сані, але насправді я не крута й не багата, молюсь я Богу, а іграшки мені батьки купували у військових, котрі повертались з-за кордонів.

А всі Ваші біди у відношенні до епл походять, як не крути, з асоціацією еплу, як якогось шику та достатку (як у того китайського студента, що нирку продав). Я ж себе не вважаю ані крутою, ані багатою, і не вважала б навіть якби стіни були облицьовані айфонами, бо не в них щастя.

Поняття не маю, слухаю Радіо Рокс на компі.

5. Laozi

Laozi Well-Known Member

Первая партия iPhone 5s установила новый рекорд продаж

Вся первая партия iPhone 5s была распродана менее чем за сутки, а “золотые” iPhone 5s закончилиcь в первые несколько часов с момента старта продаж.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

в деяких магазинах ціна на версію 64Гб сягає 20 тисяч гривень!!! Я худєю з наших бариг, а ше більше з тих, хто реально викладає таке бабло :)

http://hi-tech.mail.ru/news/misc/iphone-5c-5s-cost.html

В исследовательской компании IHS подсчитали себестоимость новых iPhone 5s и iPhone 5c

Выяснилось, что стоимость компонентов для 16 ГБ iPhone 5s составляет 191 доллар, еще 8 долларов затрачивается на сборку устройств, т. е. общая сумма составляет 199 долларов. Это меньше себестоимости iPhone 5 годом ранее — тогда флагман обходился Apple в 205 долларов. iPhone 5s с 64 ГБ памяти стоит Apple ненамного дороже — 218 долларов.

Apple продает 16 ГБ iPhone 5s в США за 649 долларов, 64 ГБ — за 849 долларов (не привязанные к контракту версии), а в Европе за 699/899 евро соответственно

7. MARTINI

причина у всьому
    іфон - це понти, понти і ще раз понти, суть яких саме в ціні, а не в функціоналі. Єдине - камера. Всі визнають, що тут вона найкраща, конкурентів нема. Все решта - далеко не новації, і не останній писк моди

• Подобається Подобається x 2
  8. Un.Known

Чимось понтовим його роблять отакі сані. А з ваших бариг я також худєю.

А підраховували вони вартість ще якихось продуктів? :)

От, наприклад, якщо взяти светер в H&M за 20 євро, який в знижках вже є за 10, то реальна його вартість десь 2. А ми думаємо - от, яка фірма ашем добра?

Чи матеріал для акрилових нігтів, котрий в ешопі купуєш за 15 євро, потім приходить акція 2+1 (ух, куплю, дешевше буде, каже манікюрша), а в Китаї його зробили за півтора?

Скільки ви думаєте, коштує опель, на який зараз знижка 120 тисяч корун, і який пропонують зараз 250 тисяч? Думаєте, нам хтось цих 120 тисяч дарує за красівиє глаза?

І тільки епл, зволоч, з нас дре гроші немилосердно? :)))

9. MARTINI

Ну, я гадаю, флагмани Самсунг, НТС, Соні і тд мають десь таку ж собівартість, як Іфон, а продаються в 2 рази дорожче. А Іфони примудряються продавати в 10 разів. От якби він коштував 500, я б його заради камери чи навіть для цікавості купив, але 2000... Маркетологам Епл ріспект.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Епл це така секта :)))

11. yasam

yasam Well-Known Member

єдине в чому айфон рулить то це в відмовостійкості.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я взагалі думаю що варто купляти флагмани 1-2 річної давності....і якість афігЄнна (в порівнянні з апаратами 2-3 лінійки) і ціна більш менш адекватна....

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Я далеко не сектант епелоїд, навпаки правовірний андроїдист :))), але судячи з чуток в неті, айфон багато в чому рулить...та і ціни на нього в штатах досить адекватні, то в нас деруть останню копійку...

• Подобається Подобається x 1
  13. Un.Known

Так отож. А ми злостимось, бо вони вміють продати?

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. yasam

yasam Well-Known Member

взагалі розмови по собівартості нідочого.
    Який ідіот буде продавати по собівартості?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

є межа і націнці, яблофони тим не переймаються, головне зняти сливки вже і зараз, бо потім може не бути

17. yasam

yasam Well-Known Member

звичайно ви праві, якщо слово може замінити словом напевно

18. sani

sani Well-Known Member

ага, тим що говорю що мені подобається більш функціональний андроїд? )))
    та яке? камера в самсунга дуже непогана! і яб не сказав що іфона чимось краща.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ненавиджу гнусмаса через дизайн....

20. sani

sani Well-Known Member

а де твій аватар? :)