Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Шкода, що зі сторони виглядає, що я когось тролю, мені якраз кумедно.

Я сама самсунгом користуюсь, і не можу сказати, що незадоволена, хоча не можу сказати, що всім задоволена. Просто маю змогу порівняти і є прихильником яблука. А сані, як пупер з тату, доказує, що самсунг - культурне надбання людства. )

Хіба я винна, що факт придбання якоїсь там партнерської компанії Самсунга Еплом викликає у сані алергічну реакцію? )

2. sani

sani Well-Known Member

Вау, тепер у Іфона буде РАДІО ))))

а камера зможе робити серійну зйомку....
    самсунг ще в далекому 2012 таке запропонував, а зараз таке має чи не кожен більш менш пристойний китайофон )))

ще чуть чуть і може з Іфона флешку зроблять ))) Прогрес з Аплл так і пре )))

3. Un.Known

Вражає, як сані прискіпливо слідкує за новинками Епл. ))

4. sani

sani Well-Known Member

я слідкую за всіма новинками, щоб обирати найоптимальніше рішення - работа такая

5. Laozi

Laozi Well-Known Member

Оптимальне рішення - Андройд?

6. yasam

yasam Well-Known Member

Ні, Андроїд оптимальне

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Це звучить як "Полковник - зразок хороших манер" :haha:

8. sani

sani Well-Known Member

http://ain.ua/2013/09/19/314311

9. Laozi

Laozi Well-Known Member

Андройд мені не подобається.

10. sani

sani Well-Known Member

а Windows Phone 8 то взагалі жесть, знайомий сьогодні прийшов зі своїм тел. щоб фотку мені дати...
    зашарити неможна, на пошту теж ні, по блютузу не дає, тільки ММС (але не відсилає )

О еврика, знайшов кабель, втикнув в комп, думав як з флешки зчитаю.. А ніфіга треба скачувати програму 100мб.
    Ну ладно скачав, почав інсталювати, вона 10 хв робила підготовку комп"ютера до інсталяції, потім ще 10хв скачувала якесь оновлення оновлення до оновлення, потім ще 5 хв інсталювалось!!!
    І от вони ті фотки... поки "дуже зручним" інтерфейсом знайшов фотку, думаю скопіюю, а ні тільки є кнопка "Експортувати" ну натиснув... і куди ж то воно експортувалось? Треба ще пройти квести знайди ту папку куди та фотка збереглась! Короче щоб скопіювати 1 фотку треба потратити 30хв часу! - Хвала Майкрософт!!!
    Дуже "зручно".

А про скайп який вони спаскудили я взагалі мовчу...

• Подобається Подобається x 1
  11. Laozi

Laozi Well-Known Member

Windows 8 на десктопі - супер. Вже пів-року як мінімум.

12. sani

sani Well-Known Member

треба розморожувати:)

переустановка віндовсу - це як розморозка холодильника, помагає але не надовго ;)

13. Laozi

Laozi Well-Known Member

Не треба. Стоїть на SSD 180 Гб. Все швидко.

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ціна на Apple iPhone 5S 16Gb Neverlock в українських магазинах - майже 13 тисяч гривень :wacko:

Мої співчуття ябкофілам :facepalm:

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Кіко?о_О Та то можна якусь хиленьку машину за такі гроші купити або ремонт в одній кімнаті зробити. Або так нефігово відпочити закордоном вдвох майже два тижні. Але віддавати півтори штуки баксів за якусь цяцьку, яка ще й скоро застаріє (читай-вийде з моди)...Хорі люди...

16. Laozi

Laozi Well-Known Member

Просто вони вже купили машину, зробили ремонт і відпочили.

17. Un.Known

Я Вас люблю. )

18. sani

sani Well-Known Member

ні скоріш за все, вони кредит взяли, або нирку продали ;)

• Подобається Подобається x 2
  19. Un.Known

Дурня. Всі нирки в нас на місці. А для тих, хто так говорить, сума за епл просто з розряду несповнених мрій.

Може й так. Але щоб зробити ремонт, купити епл і відпочити не тре бути дуже багатим. Хоча, звісно, все в порівнянні... )))

20. sani

sani Well-Known Member

http://piter.tv/event/Kitajskij_shkol_nik_proda/

а де твій аватар? :)