Шкода, що зі сторони виглядає, що я когось тролю, мені якраз кумедно. Я сама самсунгом користуюсь, і не можу сказати, що незадоволена, хоча не можу сказати, що всім задоволена. Просто маю змогу порівняти і є прихильником яблука. А сані, як пупер з тату, доказує, що самсунг - культурне надбання людства. ) Хіба я винна, що факт придбання якоїсь там партнерської компанії Самсунга Еплом викликає у сані алергічну реакцію? )
Вау, тепер у Іфона буде РАДІО )))) а камера зможе робити серійну зйомку.... самсунг ще в далекому 2012 таке запропонував, а зараз таке має чи не кожен більш менш пристойний китайофон ))) ще чуть чуть і може з Іфона флешку зроблять ))) Прогрес з Аплл так і пре )))
а Windows Phone 8 то взагалі жесть, знайомий сьогодні прийшов зі своїм тел. щоб фотку мені дати... зашарити неможна, на пошту теж ні, по блютузу не дає, тільки ММС (але не відсилає ) О еврика, знайшов кабель, втикнув в комп, думав як з флешки зчитаю.. А ніфіга треба скачувати програму 100мб. Ну ладно скачав, почав інсталювати, вона 10 хв робила підготовку комп"ютера до інсталяції, потім ще 10хв скачувала якесь оновлення оновлення до оновлення, потім ще 5 хв інсталювалось!!! І от вони ті фотки... поки "дуже зручним" інтерфейсом знайшов фотку, думаю скопіюю, а ні тільки є кнопка "Експортувати" ну натиснув... і куди ж то воно експортувалось? Треба ще пройти квести знайди ту папку куди та фотка збереглась! Короче щоб скопіювати 1 фотку треба потратити 30хв часу! - Хвала Майкрософт!!! Дуже "зручно". А про скайп який вони спаскудили я взагалі мовчу...
Ціна на Apple iPhone 5S 16Gb Neverlock в українських магазинах - майже 13 тисяч гривень Мої співчуття ябкофілам
Кіко? Та то можна якусь хиленьку машину за такі гроші купити або ремонт в одній кімнаті зробити. Або так нефігово відпочити закордоном вдвох майже два тижні. Але віддавати півтори штуки баксів за якусь цяцьку, яка ще й скоро застаріє (читай-вийде з моди)...Хорі люди...
ні скоріш за все, вони кредит взяли, або нирку продали жеби знали, усі дійсно багаті люди зазвичай дуже жадні, навіть для себе...
Дурня. Всі нирки в нас на місці. А для тих, хто так говорить, сума за епл просто з розряду несповнених мрій. Може й так. Але щоб зробити ремонт, купити епл і відпочити не тре бути дуже багатим. Хоча, звісно, все в порівнянні... )))