Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Смішно реально. Збираються люди, які заробляють в кращому випадку 500 доларів у місяць, які створили в кращому випадку бізнес в вигляді привокзального генделика, які ходять з дешевими копіями АйФона, і вони прискіпливо крутять носом: "Шо це за досягнення в тотого Джобса? Фі, везіння звичайне...".

2. yasam

yasam Well-Known Member

саме так!

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не вражає:nea:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

5. sani

sani Well-Known Member

Оце оригінальний APPLE!!! а все решта галіма підробка!

6. sani

sani Well-Known Member

Ех, зле приходиться Епплу. Крім судів ніяких новин про них немає, вже рік...

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та як не будете шукати інших, то й не натрапите на них.

Маю до Вас одне питання - чоловік працює на аймаку третій рік, просто працює, не думає про віруси, не чекає, поки комп’ютер "розморозиться", не нервується через завис програм, не переставляє систему - це все роблю я, бо в мене на компі віндоуз.

Не знаєте, чому?

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

У скільки разів ваш комп дешевший за чоловіків? :)

sent from my Galaxy SIII

9. Un.Known

У два. А що?

10. MARTINI

А отож :) Коли АррІе випустить ноут за 500 баксів, тоді будемо порівнювати :)

11. Un.Known

А, зрозуміло. Тобто віндоуз випускає соціально доступний шіт.

"Бог в помощь".

12. MARTINI

Так. І Renault також випускає соціально доступний шіт. Ну, якщо порівнювати з Rolls Roys :)

13. Un.Known

Але чомусь нікому в голову не прийде порівнювати Рено з Ролсс-Ройсом. )

Нє, мабуть є такі, що не мають на Роллс-Ройс, тому вихвалюють Рено і кажуть, чому Роллс-Ройс поганий. )

14. MARTINI

Ну я й не казав, що макбук гірший. Просто кожному своє. Для мене ноут - це витратний матеріал. Я раз на три роки купую лаптоп за 500-600 баксів і свідомий що за цей період він морально застаріє або й в цеглу перетвориться. Але за три роки знову куплю за 500-600 вже із сучаснішим начинням і так далі. Для своїх задач не бачу сенсу купувати макбук за 1500-2000. Ось зараз мій Compaq, куплений три роки тому на заміну Acer, який теж прослужив три роки, саме проситься на пенсію. І я не збираюся зраджувати цій традиції, візьму напевно на три найближчі роки Самсунга

15. Un.Known

Та я тебе ніби і не мала на увазі.
    Я це розумію. В мене також не макбук, і в дівчат також не макбуки, і я не кажу, що презираю всіх, хто не має вдома епл. Але я просто бачу, як два компи з однаковими характеристиками справляються з однією ж і тією задачею. Вірніше, як один з них не справляється. Тому мені не треба розказувати, що Епл гірший, попри те, що дорожчий.

16. MARTINI

Ну він тому і дорожчий, що кращий :)

17. Un.Known

Боюсь, сані з тобою не погодиться. )

18. yasam

yasam Well-Known Member

Продвинуті користуються лінуксом, все решта від лихого (джобса чи гейтса)

19. Chiropractor

Chiropractor Well-Known Member

Підберіть ноутбук на Віндовсі, який би мав SSD, блутус, підсвітку клавіатури, і бажано з розширенням екрану більшим ніж 1366х768. Є? Яка ціна?

Про хороший тачпед у віндосовських ноутбуках навіть не кажу, бо таких немає. Хіба що дивитись в сторону тач-скрінів і Він8, але це вже зовсім інша територія.

А який же "холівар" без Лінукса? :)

20. Un.Known

а де твій аватар? :)