ржака Бразильська компанія Gradiente SA розпочала продаж власних смартфонів під брендом «iPhone» після того, як у судовому порядку виборола право використовувати його в своїй країні. Компанія звернулася до уряду з проханням використовувати цей бренд раніше, ніж компанія Apple. Gradiente SA може вільно використовувати бренд на території Бразилії до 2018 року. Бразильський «iPhone» працює на Android 2.3 і коштує приблизно $300. Apple наразі не коментує ситуацію. http://watcher.com.ua/2012/12/20/brazylska-kompaniya-zapuskaye-vlasnyy-iphone-na-os-android/
А Apple стирив у китайців назву iPad і назвав нею свою планшетну продукцію. Взагалі Apple багато що стирив. ---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ---------- В мене біля будинку продають світильники Apple
Стив Джобс станет героем японских комиксов Стив Джобс станет героем японских комиксов манга, рассказывающих о жизни одного из основателей компании Apple. Биография Джобса в комиксах будет выходить на страницах женского журнала Kiss, сообщает The Japan Daily Press. Комиксы будут основаны на популярной биографии Стива Джобса, написанной американским журналистом Уолтером Айзексоном, бывшем директором телекомпании CNN, и одобренной самим Джобсом. Книга Айзексона Стив Джобс также ляжет в основу одноименного кинофильма, который планирует выпустить Sony Pictures. Над комиксом работает художница Мари Ямадзаки, известная по манге Thermae Romae о римлянине Люциусе, путешествующем в будущее. Ямадзаки, получившая за Thermae Romae престижную премию Осаму Тэдзуки, уже представила в Сети одну иллюстрацию c портретом Джобса. Художница была выбрана автором комикса не только из-за своего таланта, но также потому что испытывает симпатию к Стиву Джобсу. Этом комикс станет не первым, посвященным создателю Apple и Pixar. В 2011 году сразу после смерти Джобса Bluewater Productions уже выпустила в виде комикса его биографию; кроме того, в издательстве John Wiley & Sons вышел комикс о духовном развитии сооснователя Apple.
Про Pixar? Ну він створити не створив його, але все, чим Pixar прославився - справа рук Джобса. Скажем так, купив бізнес на початковому етапі.
Я не фанат також, казав уже давно. 4 робочі Мака в мене було, не моє це. Але біографію читав, такі речі як провертав Джобс не кожному дано на світі. Крім Еппл і Піксар він ще брав участь у справах Волт Дісней і Едобі, при чому так продав Піксар Діснею, що в керівництво до його людей перейшли люди Діснея.