Сьогодні так багато людей самотніх. Я наприклад теж сама. З часом до цього звикаєш. Ну буває так, що не склалося. Тоді робота, навчання виходять на перше місце у житті. Просто це якось дивно коли ти: не п'єш, не куриш, і взагалі в усьому іншому у тебе усе гаразд. Тоді думаєш: чого так життя склалося?
Це залежить ще й від людини, чи готова вона нести відповідальність ще за когось іншого, чи надто боїться помилитися й тримає людей на відстані, щоб не страждати в подальшому, або ж якісь обставини заважають їй, або як кажуть - не склалося. Та й не кожному це потрібно, декому самотність є по душі. Скільки того життя? Скільки тої самотності? От якби ми жили вічно - то це була б інша розмова. П.С. Мене от, наприклад, самотність цілком влаштовує, поки що... А далі час покаже...
Це навіть більше ніж добре, то прекрасно і краще бути не може ,людина має простір для мислення і волю в діях. Творчих людей супроводжують МУЗИ-надхнення... і їм самотньо не буває, навіть якщо вони,якщо збоку подивитися, самітники.
Не зле,як так....а коли вже поза 30,чи то, поза 40....ого!!!!Тоді самотність шкідлива величезними наслідками... так,що молоді люди шукайте пари,поки не пізно
кайфуйте від життя, яке є зара в вас, і все налагодиться))) все найкраще приходить несподівано!!!))) перевірено на собі)))!!!!!!!!!!!
часткова самотнічть то є добре, ато вічно хочеться відпочити від всіх, але тобі не дають того зробити нажаль))
якраз сьогодні топала ногами і казала, что хочу на безлюдний острів, щоб відпочити від всіх... бо кожен тебе шарпає, щось комусь від тебе постійно потрібно... а віддачі ніякої... тільки самотність... на душі... а хочеться навпаки: оточуючих мінімум, а серце щоб було заповнене по максимуму...
о, майстрів цієї справи багацько... правда, пошукати тре... музами звуться... сенс життя вдихають в тебе...
Саме тому найревніші служителі церкви усамітнювались Скільки старців в Печерській лаврі були заживо замуровані до кінця життя через те що не добре чоловікові бути одному Єдиний контакт зі світом - маленьке віконечко куди раз в день подавали їжу Самотність це така палка з двома кінцями - коли її обираєш сам, то це великий дар, коли від неї втікаєш, то це велика мука
Це просто супер ... Тонкий "НАМЕК" . Так якраз буває і дуже часто ,теперішні нерівні,нестабільні відносини... Як по-мені ,то краще бути одинокою незаміжньою дівкою,чим багатою молодою вдовою, але зараз всі присягаються у шаленому коханню до старців(так з різницею у віці від 20до 40 років), але чомусь до жодного бідняка такої любові не зустрічала ,напевно любити вміють тільки грошовиті....
"Уединение, мой друг, Несёт блаженство и досуг, А одиночество, мой милый, Лишь боль страданий и недуг. Как я могу быть одинок, Когда со мной весь мир, сам Бог! Когда в себе я ощущаю Любви божественной поток!"