Відповідь: самотність: зле чи добре? Буває...а мені чомусь згадалось дитинство...наскільки тоді було все легко...закриєш очі і вже ти одна однюсінька у всьому світі,і тебе ніхто не бачить,бо ти нікого не бачиш....
Відповідь: самотність: зле чи добре? Та якби ж так було, що він зранку пішов, а вечером прийшов....то була б друга справа....
Відповідь: самотність: зле чи добре? Дарма, дарма, дарма!!! Від самотності можна вдуситись, можна вити вовком, можна... Від справжньої самотності, а не від тимчасового перебування на самоті. Спочатку та самотність манить, вабить, багато обіцює: свободу, незалежність і ще там всілякі бздури, які, насправді, виявляються у час самотності чимсь дуже-дуже несуттєвим, бо тоді панує лише щем, а потім біль, і, врешті, відчай самотності.
Відповідь: самотність: зле чи добре? Дивно, але з плином літ і ті біди та клопоти, не враховуючи важкої хвороби чи втрати близьких, що були в молодості, видаються малими, несуттєвими, не вартими тої жертви і тих втрат, які були покладені задля того, щоб від клопотів тих позбутись. Може, не лише в дитинстві варто заплющити на багато дечого очі, довіритись Богові, а самим зануритись у рутину буденщини - прибирання, кухня, діти та їх клопоти. Час і робота - найкращий лікар, - повторює нераз мій тато.
Відповідь: самотність: зле чи добре? Та ніби й не багато - 15 днів, але просто вже дістало...15 днів дома, 15 на роботі....і так все життя...важко, дуже важко...Не встиг приїхати, як вже ці 15 днів пролетіли. А поки на роботі, то так довго час тягнеться...не сила терпіти. Я ніби більш-менш, а малий...десь тільки почує його голос, все одразу крик, плач....а мене всередині все тисне, і плакати хочеться.................
Відповідь: самотність: зле чи добре? Як я вас розумію. Але це не самотність. Це розлука. Вона більш болюча. Треба просто зібратися в кулачок і чекати. Мені дуже допомагало забувати про календар. Я ніколи не рахувала дні до повернення. І час летів швидше. Дні розлуки я просто жила, мов на автопілоті. Головне не думати...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Дякую за підтримку Чекаю, буде чекати скільки треба. Я знаю він це робить в більшій мірі для нас..., а не для себе. Така доля... Отже завтра включаю автопілот і полетіла до 30 червня
Відповідь: самотність: зле чи добре? Тримайтеся. У вас є підтримка форуму. Ми з малим у такі дні старалися побільше бути надворі, ходити в гості. Так час швидше летить. І сумувати не доводиться.
Відповідь: самотність: зле чи добре? О форум то святе, тепер я з вами буду частіше.... Дійсно, як би не форум, я незнаю щоб робила.... Та ми так впринципі і робимо. Гуляємо, ходимо в гості, до себе когось запрошуємо. А зараз планую записати малого в Жевжик...вже легше буде
Відповідь: самотність: зле чи добре? От бачите. Ви все правильно робите! Головне, аби було кому сказати про жаль, і аби було чим зайнятися. А вашому таткові, впевнена, не легше, ніж вам. Ви ж тільки його одного виглядаєте. А він - вас обох!
Відповідь: самотність: зле чи добре? Це 100%. Щодня стараюся йому смс-ою відправити фото малого. Він так тішиться ним, щеб - його гордість. А коли приїжає - я на них двох дивлюся.... і плачу від радості
Відповідь: самотність: зле чи добре? в мене теж непроста ситуація, про яку волію не розповідати. але не думати, то справді легше стає. зле тепер, що малий на канікулах... нема до кого обізватися. до подруг - не хочу, по магазинах - не хочу, працювати - не хочу...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Так от і я нічого не хочу.....сохну....Малявка заснула, а я немаю до чого вчіпитися.... Давайте разом триматися, і нам буде легше
Відповідь: самотність: зле чи добре? у вас троха інше. не кажу, що легше, але інше. вам треба відсутність чоловіка пережити як данину часу. і той час якісно провести з користю для себе і сім"ї. трошки пізніше вивішу статтю, що читала на морі. багато людей живе таким життям. прорвемся
Відповідь: самотність: зле чи добре? так і не вивісили я люблю побути сама із собою наодинці. і люблю, коли нікого вдома немає. і іноді мені навіть здається, що я люблю самотність більше ніж несамотність...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Усе добре в міру. І самотність дуже добра, коли маєш кому про це розповісти (с) Я дуже люблю бути на одинці з собою, якщо вдень хоч би дві години не побуду на самоті - мені стає незатишно. Але цілком добре усвідомлюю, що цілковитої самотності - день у день - не знесла б. Хоч, як на мене, найгірший різновид самотності - бути серед людей і не мати до кого слова промовити. В натовпі часто чуєшся більш самотнім, ніж, приміром, у лісі, коли до найближчої оселі 20 кілометрів.
Відповідь: самотність: зле чи добре? Шкода не пам"ятаю чиї слова: "Все наши беды происходят от невозможности быть одинокими".