Відповідь: самотність: зле чи добре? писав те саме -- форум заглючив..... і Бог з ним, з написаним... виникло питання: може його взагалі жінки не цікавлять?...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Усамітнення це потрібна річ, але не слід її плутати із самотністю - коли ти постійно вимушений бути сам.
Відповідь: самотність: зле чи добре? не слід плутати самотність через таку рису характеру і самотність через те, що ти ізгой...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Згоден. Усамітнення - класс (періодично). Іноді усамітнююсь, але у межах родини. Щоб ніхто інший не турбував. Дня 2-3, досить. А от самотність... Не знаю на власному досвіді, але як собі уявляю - погано.
Відповідь: самотність: зле чи добре? цікавлять. подобаються. швидко набридають. його такого особливого ніхто не розуміє. він відштовхує жінок від себе, коли вон вже поруч з ним.
Відповідь: самотність: зле чи добре? зустрічав багато людей таких.... егоцетризм?.. просто задавака?.. можливо, я і помиляся, а можливо, він і справді нормальний пофігіст.....
Відповідь: самотність: зле чи добре? я потримала інтригу. і потім, хіппі - також люди. тому оскільки ми говорили про самотність загалом, то я говорила і про людей загалом.
Відповідь: самотність: зле чи добре? Чи бути самому зле? Я б не змогла але є люди яким було і є добре без людей. Я мушу мати якусь рідну душу аби її мучити, чоловік наприклад :D:D:D
Відповідь: самотність: зле чи добре? еее то я щось пропустив то коли ми тоді з гостями по Львову бродили ти про них гіршої думки був та й відзивався нелестно.
Відповідь: самотність: зле чи добре? я про багато кого нелесно відгукуюся...... але це завжди іронія, сарказм, або -- даруй -- цинізм... тільки комунізм я ненавиджу. все решта -- переважно жарти.....
Відповідь: самотність: зле чи добре? Бути самотньою недобре. Особливо це стосується жіночої статі. Чоловіки можуть компенсувати свою самотність роботою, стремінням до висот..А можуть також замкнутися в собі, а це ще гірше. Жінки ж потребують ласки тепла..ну хоча б спілкування. Щоб знати ,що хтось до тебе небайдужий, що хтось цікавиться твоїм життям. З одного боку це потрібно для зміни принципів, для корисних і філософських думок, а з другого...Людина або робиться черствою або впадає в депресію. Я проти самотності!!! Люди , не бійтеся спілкувавння, не бійтеся виражати симпатії, знайомитися чи просто усміхатися. Наразі у суспільстві існує таке правило - якщо тобі хочеться з кимось поспілкуватися, а ви не вельми близькі, то має бути хід з твоєї сторони. Інакше ви ніколи не зможете поспілкуватися. А з часом прірва між вами буде збільшуватися.