Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. Мих, бачу циган вас знову надурив?.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

всім, хто проголосував ЗА

• Смішно Смішно x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мих, то ви погоджуєтеся з таким виразом:
    чи ні?

Кажіть прямо, будьте хлопом
    ТАК погоджуюся
    НІ не погоджуюся

4. Gyppsy

А там тільки ОПЗЖ і Голос не голосували)

Так що якщо хочете, то лижіть своїм пєсам тото місце і далі :)))

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Скидається на те, що Андрійка Долю чекає нелегка доля.
    Обвинувачення клопотатиме про 50 млн грн застави для Садового, - ЗМІ

6. Gyppsy

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ігорку.ну і де він той мікроавтобус з 50 млн.гривників тепер візьме? Але ті зелені наскочили на львівяків,на Садика,Дубневича...йой,йой!

upload_2019-11-21_18-23-6.png

8. Gyppsy

Юрко, а чо ви раптом так запереживали за Садика,Дубневича?)))

Ще там є кобіта львівська, забув прізвище... Ну, та що хотіла взяти 300 тис. паперів

9. medwedo berlogsoni

Садовий каже, що то все дурість.
    Я ще не чув від жодного політика, якому висунули підозру про корупцію, що мовляв, так, хлопці, я винен і каюсь.
    Кожен або різко починає нездужати, або називає все те політичним замовленням, брудним піаром на ньому, кришталевому, або і те, і інше.
    Але прізвисько Андрійко Доля йому дали задовго до того, як він кинувся політику на державному рівні. Це прізвисько дали йому на міському (Львова) рівні. Певно, були вагомі причини.

View: https://www.youtube.com/watch?v=5xkpxsR6F3k

10. Гей, гей, дорогі мої львів'яни, а чого це раптом ви вирішили жаліти "бідного" Садового?

Це той самий Садовий, який завалив наше місто сміттям, а сам поїхав в Австрію на лижі. Бо було простіше кататися на лижах і кричати з кожного чайника про "сміттєву блокаду" ніж домовлятися про захоронення сміття і будувати вчергове обіцяний сміттєпереробний завод. Де він, до речі?

Це той самий Садовий, який 5 років брехнею і фейками бив по проукраїнській владі, щоб привести до влади чмошну прогусняву маріонетку. Ну де там блокада торгівлі на крові? Справжньої, не вигаданої, як тоді?

Це той самий Садовий, штаби якого працювали на клоуна, фракція якого палко підтримувала клоуна в минулому скликанні парламенту.

Це той самий Садовий, який має владні квоти в зеленому уряді, має міністра, двох заступників міністра.

Поки не зрозуміло що це, чим вмкликана підозра Садовому. Чи це спроба зробити жертву і керованого опозиціонера, підняти падаючі рейтинги Садового чи це наслідок неподіленої "долі"...
    Але в будь-якому випадку, він на це заслужив. Людина мала шанс будувати країну, ввійти в історію. А ввійшла в історію через продукування сміття, інформаційного і політичного.
    То ж без сентиментів, будь-ласка.
    Mason Lemberg

11. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, бачу, що ви в курсі про це одіозне "Андрійко Доля".
    Розкажіть, будь ласка, і нам про історію цього прізвиська

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Хіба не логічно, потрібна "доля" зі всього, що робиться.
    Завод міг будуватися ще, коли був інший президент.

13. Gyppsy

Кому потрібна?

14. medwedo berlogsoni

Їхав я колись на власному авто і підібрав одного чоловіка по дорозі. Їхали разом кілометрів тридцять-сорок, балкали. Я по акценту почув, що людина із Західної України. Розговорилися. Я запитав його про Садового. Той відреагував - Андрійко Доля?
    Питаю - чому доля?
    - Тому що в кожному бізнесі, що відкривався у Львові з його дозволу, хотів мати свою долю. Наводив якісь конкретні приклади, які були труднощі у тих, хто не пускав його в долю.
    Подробиць "за давностію лєт" не пам"ятаю.

Для іноземців:

Останнє редагування: 22 лис 2019
  15. Gyppsy

Ну от, ще один всохся... :cry:

Всі, хто розказує про те, що в кожному бізнесі, що відкривався у Львові з його дозволу, Садовий хотів мати свою долю, поки що ніколи не змогли назвати конкретний випадок з конкретними людьми і цифрами.
    Я вже прошу навіть без документальних підтверджень, лише чесне слово того, хто це розказує.
    А таких людей нема. А мені дуже треба.

Всі десь, колись щось чули, але не пам"ятають що, де і від кого конкретно. Суцільні плітки.

Короче, собака гавка вітер носить.

16. medwedo berlogsoni

Конкретики почекаємо від прокуратури. У нас у цьому плані чисті і Порошенко, і Луценко, і Ляшко... "і нєсть їм числа"

До речі, я пояснив, чому Доля, а не, скажімо, Бараболя

17. Gyppsy

Фі, прокуратура...
    За Луценка стали поліція і прокуратура Франкфурта, котрі через зуби заявили, ніби Юра по п"яні не ганяв дольче поліцаїв по аеропорту. І Юра розмахував папірцем про свою невинність.
    Але ж я знаю напевне, що Юра там накуролесив, бо бачив про це кіно.
    От вам і прокуратура;
    Я за Садового знаю якщо не дуже багато, то багато вже точно. І негативного також.
    Він у цьому плані зовсім не чистий. Але ж ніхто не каже напевне, що, де, коли, з ким і скільки;

18. Lanktocha

Питання стояло чому таке прізвисько. Пояснення більш, ніж докладне.
    Хто саме так сказав і за який випадок, це вже мавпування затятих порохоботів.

19. Gyppsy

@Lanktocha, про Вас також десь читав, ніби один одіозний львів"янин з нетрадиційною орієнтацією кохав Вас неприродним способом. То що з того?

• Тупо Тупо x 1
  20. Lanktocha

а де твій аватар? :)