@Мих, до чого ви то все говорите? До чого ця ваша передача влади? Там про злодія Порошенка, котрого відігнали від корита в основному говориться і про попередження подібного на майбутнє
Злодія? Вже є рішення суду? Чи то інерційні наслідки передвиборчого поносу? Скоріш за все - самопіар. Або Бєна наказав так казати - чєснєйший души чєловєк. А як там Аваков з рюкзаками? Перейшов в каманду невгамовного борця з корупцією на сцені 95 кварталу?
Бєня має клопоту і без Березюка. ОБС, що Міжнародний інвестиційний банк на протязі останніх десяти років щось там дуже порушував. Ніби тепер будуть відновлювати справедливість.
Ну... при Пороху Беня сцав приїхати в Україну. Побачимо, чи приїде при Зе. Чи вже приїхав? Дуже вже він Авакова хвалить... готує лижню, нє? Якщо Зе у команду візьме Авакова, то це багато про що говоритиме, що до боротьби з корупцією і що до реформ.
Звідки ви таке взяли? Аваков - НФ і став міністорм завдяки домовленості по квотах БПП і НФ. Я не знаю цих домовленостей, але Порох чомусь терпів цього корупціонера і українофоба.
Не "чомусь", а "тому що" От такий Порох щирий борець з корупціонерами і українофобством, якщо боявся потривожити Авакова. Бидло і фарисей...
Як у вас все просто. Президент подає у відставку Авакова, а НФ перестає підтримувати у ВР будь що, що йде від президента. Що тоді?
Бувало і таке, але відразу "Не розхитуйте човен, бо Путін нападе!". Аваков був у міністерстві відразу після майдану і ніхто навіть не пікнув, що може слід його замінити.
Ніхто Пороха не погнав. Всі дочекалися виборів. Подивимось, чи Зе візьме Рюкзачника в каманду. І побачимо як справдиться ваше слово "гнати".
Страшно й подумати,але так си думаю що...ще може нагло,наперекір всім в ЄС,в США і в ООН та в день раптового,неочікуваного бомбардування Іраном Ізраїля,та й...на Київ відбутися напад! Але то,якщо і без пророцтва та катрену! Просто,як по-спіралі! View: https://www.youtube.com/watch?v=niIe1iG66gA