@Lanktocha, ви то говорите вже п"ять років А можете відповісти притомно: - які конкретно законопроекти фракції Самопоміч вам не подобаються і чому? - конкретно результати яких голосувань фракції Самопоміч вам не подобаються і чому?
Думка не особисто моя, останні рейтинги Самопомочі не більше 1.5%. Яка переважно їх суть - брати на себе відповідальність, як от бути в коаліції, очолювати каб.мін - не будемо, але будемо когось критикувати. Навіть хто не буде депутатом, замітати вулицю не буде.
Ви кажете раз так а раз так А ви можете відповісти притомно: - які конкретно законопроекти фракції Самопоміч вам не подобаються і чому? - конкретно результати яких голосувань фракції Самопоміч вам не подобаються і чому?
Для початку, соціологічні дослідження не я проводив, останні почуті підтвердили мій прогноз. Що взагалі вагоме з власної ініціативи, не боячись втратити прихильників зробила Самопоміч?
Цікаво буде подивитися на результат виборів Я не знаю, що взагалі вагоме з власної ініціативи, не боячись втратити прихильників зробила Самопоміч? Тому вас і питаю: А ви можете відповісти притомно: - які конкретно законопроекти фракції Самопоміч вам не подобаються і чому? - конкретно результати яких голосувань фракції Самопоміч вам не подобаються і чому? Ви ж прогнози не з пальця берете, а щось собі аналізуєте, шо нє?
В тому і справа, так я писав раніше, нічого вагомого у них не бачу, закон про президента, який не приймають і участь у блокаді, що ще я не зауважив?
Якщо хочете, то можете подивитися тут зі Oksana Syroyid 1 год · Основна новина, яку обговорюють після сьогоднішньої зустрічі новообраного Президента з Головою ВР і представниками фракцій - це дата інаугурації. Але сьогоднішню зустріч варто запам’ятати з інших причин. Новообраний Президент приїхав до парламенту для розмови. Вперше. Кожен попередній президент для парламенту намагався бути домашнім насильником - мотлошити кожного окремо і всіх разом. Переважно «за викликом» і переважно поночі. А тут - несподівана нормальність. Нормально приїхав, нормально серед дня, і нормально говорив. Ми хочемо мати таку владу, щоб її було за що поважати. А повага до влади від людей неможлива без того, щоб державні інституції ставилися з повагою одна до одної. Може раптом ми стаємо свідками народження нової політичної культури? І стосовно дати, вважаю треба підтримувати 19 травня, як запропонував новообраний Президент.
Собі нагадав, Садовий примазувався до всіх президентів, а щось не погодять із Зеленським, знову опозиція і безпідставні звинувачення, що блокада, не дає будувати сміттєпереробний завод.
Ви, львів"яни, всіх вже замахали з тим сміттєпереробним заводом. Знов машина з вашим сміттям десь на Тернопільщині злапали. Я нині знову повторив - складайте своє сміття хоч на Іподромі, хоч в Шевченківському гаю, чи хоч на площі Ринок. Чому ви засираєте всю Україну?
Це вони в кацапів навчилися. Кругом, де насрав кацап - потім руській мір з’являється. І вони його потім там захищають)))
помийка і срач. Ось як у нас в місті, наприклад... Кілька тижнів тому там все було вилизано і вичищено після минулорічного срачу. Але з року в рік одне й те саме.
Ви там розберіться - мер чи губернатор ваше сміття має пильнувати. А поки що складайте своє сміття під свої будинки. Бо ми в селі до свят все гарно прибрали і не хочемо, щоб ви тут паскудили.
Андрій Садовий 1 год · Зустрілись з групою депутатів від «Самопомочі» - Оленою Сотник, Вікторією Войціцькою, Олександром Опанасенком, Іваном Мірошніченком. Скайпом долучився Олександр Данченко. Колеги висловили бажання надалі перейти в статус позапартійних депутатів. При цьому, до кінця каденції колеги залишаються у фракції Об‘єднання «Самопоміч» і чесно відпрацьовують отриману від виборців «Самопомочі» довіру. Домовились співпрацювати в будь-яких форматах, до яких нас приведе майбутнє. Дякую за співпрацю і нехай щастить!
Тріщинка образовалась.... Садовий про розпуск “Самопомочі” у Київраді: Це боляче, але правильно Ще одна: “Самопоміч” залишають ще 5 нардепів Ну й відповідно: Опитування: На парламентських виборах «Самопоміч» втратила позиції, а підтримка «БПП» та «Громадянської позиції» зросла Це просто пєсня якась...
Об'єднання "Самопоміч" 34 хв. · Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за посаду Прем’єр-міністра І очолити список «Об’єднання «Самопоміч» на майбутніх парламентських виборах. Про це він розповів однопартійцям під час звітного з’їзду «Самопомочі», який відбувається сьогодні у Києві. «Я дуже би хотів, щоб після інавгурації нового Президента таланти і успішні менеджерські здобутки були використані для розбудови нашої країни. Моя діяльність на посаді міського голови Львова плавно добігає кінця. І як я вже казав раніше, не маю наміру балотуватися в наступній каденції. Я готовий йти в парламент, очолювати список «Самопомочі», якщо буде довіра однопартійців. Готовий боротися за посаду Прем’єр-міністра і наводити лад в країні», - сказав Андрій Садовий.
Березюк все розложив по поличках View: https://www.facebook.com/2260102650882126/videos/667581990354312/ із коментів Tereza Klakova Все правильно сказав ...,але тим хто сидить у ВЛАДІ НЕМАЄ БІЛЬШЕ ДОВІРИ ... А останні 20 днів ПОРОШЕНКО взагалі втратив реальність ... Такого світ не бачив !!! І зараз ДОРОГІ ДРУЗІ = ПРЕЗИДЕНТИ З УСЬОГО СВІТУ , ПРИДИВІТЬСЯ ДО ПОВЕДІНКИ УКРАЇНСЬКОГО Екс - Президента , КОГО ВІН НАГАДУЄ ВАМ ...??МАДУРО Венесуела !!!
Тупість породжує словоблуддя. Почитайте закон, а то виглядає, що ви якісь дебіли. Від Порошенка передача влади взагалі не залежить. А Те, що Зе дурнуватий - факт. Згідно закону, дата передачі влади залежить виключно від ВР, але в межах 30 днів від проголошення виборів. Не від Зе, не від Порошенка, а від ВР. І ВР вправі назначити інавгурацію тоді, коли забажає, але в межах 30 днів. Але коли в голові полова, то можна покричати. А Березюк заліз без мила... в надії, що Зе візьме Садіка премєром.