Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про громадський транспорт - вже згадував, деякий час працював у тролейбусному депо - зауважень до роботи мера і призначеного ним людей дуже немало.Для експерименту, чи багато працівників тролейбусного і трамвайного депо поважають такого мера?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Давайте розказуйте, бо мені дуже цікаво - скільки тих працівників тролейбусного і трамвайного депо поважають такого мера? :)))

3. Lanktocha

Що саме прізвища, посади, за що і коли підвів?

У кількох словах - чому зарплати працівникам із затримкою та через карточки незручного та непоширеного банку Садового "Львів"? Ще перед ЄВРО-2012 Садовий виступав у депо, переконував, що дуже скоро вони закуплять новий автотранспорт, а ще і зараз їздять тролейбуси по 30 і більше років, які давним давно потрібно списувати. Трамваї - чеський секонд-хенд Вінниця та Маріуполь отримали безкоштовно, у нас Садовий "вдало" купив.

4. ІгорМ

Та нашо воно нам - ці прізвища, посади, за що і коли підвів?
    Давайте в процентному відношенні. Але без мухляжа ;)

Ви особисто крім дописів на ЛФ десь ці питання піднімали? Може ви писали запити? Чи стояли з плакатом біля ЛМР? Чи питали Садового в ФБ?

5. Lanktocha

Яке процентне відношення? Я не маю списку всіх працівників та і не проводив я між ними такого опитування. Із ким стикався - переважно негативні думки про міську владу.
    У чому підводив та які підстави негативного ставлення написав.

6. ІгорМ

@Lanktocha, ви часом не пам"ятаєте, хто з великих розказав байку про муху і бджолу?

Там муха літала в виходку і вважала, що весь світ в гімні.
    А бджола літала над клумбою і вважала, що весь світ в квітах.

• Подобається Подобається x 1
  7. Lanktocha

Якщо не помиляюсь і це стосується української літератури, то байки писав Леонід Глібов.
    Якщо громадський транспорт, не тільки тролейбуси і трамваї, а й автобуси та маршрутні таксі, неможливо сісти у потрібний транспорт, бо його просто нема у 21:30 чи 22:00 - дуже багато тут зауважень до мера, та і не тільки в цьому, у якому стані деякі дороги, особливо на околицях міста, досягнення, це час від часу проведення якихось свят кави чи пива? Вже не буде мером, фракції може не бути в парламенті, очолить уряд?

8. ІгорМ

@Lanktocha, маєте шанс стати наступним мером Львова.
    Два голоси я вам вже гарантую, а може буде і більше ;)

9. Lanktocha

Мені мером? За що така кара? Не збираюсь на таке йти.

10. ІгорМ

А вам зручніше критикувати /часто необгрунтовано і незаслужено/ когось іншого? ;)

11. Lanktocha

Вибір залежить від мене і таких як я. Вже Черновецького обирали "мильіе бабушки".

12. ІгорМ

От і я про це.
    Ви Садового вибирали три рази запорідком, а берете і стогните ;)

/капєц, вже котрий рік мусолимо одно і то же ... :suicide: :)))
    Тре мінєти... /

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

як Садовий: премєром - нє, президентом - нє. Йно ниє і критикує. Так зручніше.

14. Lanktocha

Я за Садового ні разу не голосував.

15. Good man

Good man Обычный человек

Кернес лудший?(с)

16. Lanktocha

Як на мене, обоє одинакові, приспособлюються до особливостей регіону та політичних вподобань населення.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Житомирі до кінця року запустять найбільший завод з переробки сміття

Читати: http://uprom.info/…/u-zhytomyri-do-kintsia-roku-zapustiat-…/

UPROM.INFO

У Житомирі до кінця року запустять найбільший завод з переробки сміття
    Група ICU планує до кінця року запустити в Житомирі найбільший в Україні завод з переробки несортованих твердих побутових відходів за спеціальною МБО-Т технологією...

А Садіку щось заважало....

18. Good man

Good man Обычный человек

Игорёк же у нас из Житомира. Что он скажет про новость.

19. Leopold

Leopold Well-Known Member

Мало відкатів пропонували.

20. ІгорМ

«Самопоміч» рейтингуватиме кандидатів на парламентські вибори за принципом “відкритого списку”

Принцип відкритих списків, за які ніяк не проголосує парламент, партія «Об’єднання «Самопоміч» запровадить під час формування власних списків на майбутні вибори. Під час зустрічі із партійцями відповідну концепцію запропонували на обговорення осередкам.

«За цим проектом до майбутнього списку “Самопомочі” увійдуть теперішні народні депутати від нашої партії а також представники регіональних осередків. При цьому яке саме місце в списку займатимуть кандидати буде вирішуватись шляхом голосування за принципом відкритих списків у кожному обласному осередку. Участь у голосуванні зможуть взяти всі члени партії.

Також ми пропонуємо залишити відкритою третину майбутнього списку для громадських діячів, позапартійних еспертів а також наших потенційних союзників з інших партій», – сказав під час презентації концепції голова виконавчого комітету партії Олег Лаврик.

Окрім цих критеріїв, при формуванні виборчого списку «Самопоміч» дотримуватиметься гендерної квоти, передбачивши в ньому не менше третини осіб однієї статі. Після сформування виборчий список, його так само, як і на виборах до парламенту в 2014 році, в партії обіцяють зробити публічними для загального обговорення.

“Ми все ще сподіваємось, що парламент змінить закон про вибори і новий парламент буде обиратись за цілком іншими правилами. Але ми ж бачимо, який йде шалений опір. Тому принаймні свої власні списки збудуємо так, як це хочемо, щоб працювало у всій країні.” – заявив лідер “Об’єднання “Самопоміч” Андрій Садовий.

(с)

а де твій аватар? :)