Об'єднання "Самопоміч" 8 лютого о 20:30 · «Як глава держави я точно ніколи не буду навіть припускати можливість тиску на будь-якого суддю. І попрошу забрати всі телефони спеціального зв’язку між Адміністрацією Президента та головами судів, які досі є в кожному кабінету очільника кожного українського суду. Нема їм що там роботи!», - Андрій Садовий підтримав порядок денний для кандидатів у президенти щодо реформи правосуддя «Разом з оновленням НАЗК, треба повикидати з судів всіх перевертнів у мантіях», - Садовий
Детальна програма, з якою Садовий йшов на вибори у 2015 році і виконання кожного пункту програми у відсотках. Є також можливість подивитись звіт по виконанню програми за кожен рік. Така річ буде і на сайті Президента України Андрія Садового. (с) Львів 2020
Об'єднання "Самопоміч" 9 год · На посаду Генпрокурора приходили люди, щоб підвищувати свої статки, і нинішній прокурор не виняток. Хто буде боротись з корупцією, якщо її очолює Президент і сам прокурор? Якщо Генеральний прокурор буде керуватися чеснотами і боротись з корупцією, то до найнижчого прокурора ця інформація дійде менше ніж за добу, — Oksana Syroyid
Ну це піар, конєшно... А що насправді робить Садік? А ось що: От наївні, нє? Садік давно любить Рашу і Фрідмана, а воно вірить.
Ще й як!!! московський патріархат в опалі санкції давлять на Росію армія не дає просуватися в глибину країни Росія тратить колосальні гроші Ще з 5 років полюбить і з Росії мало що залишиться.
з такою допомогою не пішов би ваш захід до жіночого статевого органу? За цю допомогу будуть розраховуватись ваші нащадки в 10-му поколінні. І це в кращому випадку. А той у 20-му...
Валерій Прозапас: Обмежений хуторянин національного рівня Обмежений хуторянин національного рівня Кандидат Андрій “ми-програли-війну” Садовий чомусь фішкою своєї кампанії обрав протиставлення ситуації в своєму місті стану справ всієї країни. І взагалі пафосне “Я хочу щоб було, як у нас у Львові” в ефірах на всю державу – “патріотизм” на грані фолу. У кого це “у вас”? У Парасюка з Сироїд, чи шо? Чи у тих, хто “програв війну”? Ідеологію підкрутіть там в своїй так званій “Самопомощі”, бо давно “попахіваєт”. Валерій Прозапас: Обмежений хуторянин національного рівня
Часто у нас піддаються на обіцянки, яких не може виконати, тому що не має таких повноважень президент.