@ІгорМ, то, може, там є порядні люди. Сакварелідзе й Сааквшвілі будуть звертатися саме до таких. Порядні люди є навіть серед депутатів. Я Саакашвілі бачив і чув зблизька, рукою міг дістати. Багато чув про них від грузин, з якмими спілкуюся. Це таран величезної сили, але й перешкода перед ним міцна...
Сакварелідзе так і казав - будуть будувати Україну разом зі всіма порядними людьми, навіть із БПП (ніби і там є порядні). Я от тільки ніяк не можу зрозуміти - як грузин /чи там поляк-литовець-американець.../ може працювати на створення української держави? Фігня то всьо.
Можу пояснити. 350 років Україна була без держави. Нема традицій нема нації. Якщо прибалти, поляки, чехи, навіть румуни швидко відійшли від імперії, бо не були під таким ігом ТАК довго, то з Україною справи значно гірші. Еліта постійно нищилися, державність випалювалася вогнем і мечем і так більше трьох століть - море поколінь. Тепер якщо взяти Росію, згадайте часи Петра-1. Петро не сам будує імперію, а їде в Європу, вчиться і запрошує у державу багато іноземців з Європи. Це дало поштовх для розвитку імперії. Ярослав Мудрий у свій час теж запрошував в Русь з західної Європи. Тому вважаю, що це позитивний момент, незважаючи на певні недоліки. Ми повинні стати типовою європейською державою, інакше москаль ввійде у владу.
По перше треба розділити Садового як мера і Садового як керівника Самопомочі... Як мер Садовий не є найгірший... дороги поробив, центр привів до порядку, доми з скрипом але ремонтує, Львів освітлений. Тарифи не найвищі. Вода є. Тобто мінімальні функції мера виконує справно. Кажуть краде - напевне, але ніхто не злапав і підтверджень тому немає, В офшорному списку його немає теж, в чорному списку Регіоналів ( утому що викинули в нет) теж не замічений. Це кіно по нього - заказне для виборів і не відповідає дійсності. Недоліки - не створив максимально сприятливого клімату для розвитку бізнесу і відповідно не створюються робочі місця. Не розробив плану розвитку Львова і відповідно львів розвивається хаотично - ставка зроблена в основному на туризм а не на розвиток нових технологій, хоча така кількість науки і закладів освіти що у Львові мало хто має в Україні. Забудова львова теж іде хаотично - там де австрійські архітектори полишали пусті місця для провітрювання Львова, там тепер ставлять коробки. Там де совети полишали пусті місця щоб при бомбуванні дім на дім не падав там тепер коробки.... Про мера Садового десь так. Про Садового як голову Самопомочі. В Самопомочі він просто спікер і номінальний голова. У фракції є цілий ряд депутатів голос яких враховується більше ніж голос Садового. Сама фракція Самопомочі займає набільш проукраїнську позицію у парламенті.Це вони доказали голосуванням і по конституції і по закону про вибори на Донбасі і убагатоьох інших голосуваннях. Після того як звідти вигнали депутатів типу Гопко там стало ще чистіше ... в цьому питанні теж десь так
Дуже просто може. Треба створити державу, толерантну до людей, а українська вона, польська, чи литовська - то самі люди визначають, ті, що в державі живуть. Що з того, коли Сєня с Пєцєй нап’явши на себе вишиванки, крадуть, аж гай гуде ? Нехай краще грузин порядкує, аніж українець краде. До того ж у них немає на меті володарювати на Україні, в них є своя Грузія, яка на них чекає. Саакашвілі та його команда - кризові менеджери, вони можуть допомогти, якщо нам це потрібно, але опікуватися нашими проблемами замість нас вони не будуть. Дати імпульс, вказати шлях, навчити методики, а далі - самі. В Україні стане своїх спеціалістів, адміністраторів, керівників, організаторів, щоб змінити курс держави. Потрібно тільки їх згуртувати та допомогти розпочати процес реформ. Ані БПП, ані жОппоблок, ані Батьківщина не є монолітами. Як тільки пацюки злякаються й відчують, що розплата близько - сипонуть у розтіч так, що п’яти заблищать. Після Майдану Нацгвардія в людей стріляти вже не буде - нема дурних, тож захищати владу буде нікому. Майдан-3 мабуть і непотрібен вже буде, якщо з’явиться нова партія. Побачимо незабаром.
Садовий нічого не зробив для Львова. Особисто його вкладу в реалізацію якихось проектів немає. Йому підфартило бути в потрібний момент в потрібному місці , Євро 2012 , Львівський трамвай на Сихів та ін. ЦЕ НЕ ЙОГО досягнення, просто в потрібному місці в потрібний час. Йому пощастило бути присутнім при величезних попилах бабла, Мало того навіть Арену Львів ну власне не буду повторюватися зробили найдорожчою і найнездаліше і найбільше розграбували . Тому все хороше що відбувається у місці відбувається не ЗАВДЯКИ , а ВСУПЕРЕЧ діям мера. Назвіть хоч один проект фінансування для якого знайшов Садовий ? і який реалізований якісно.
@Mylnyk, ше вас спитаю - чому львівяни досі вибирали Садового мером? Вони (львівяни) такі тупі, що не бачили який Садовий бездарний і тупий?
Мих, взагалі-то я у Мильника питався А українці вибрали Януковича бо таки тупі - адже ж знали, що він зек, а від зека добра не дочекаєшся
Нажаль чи на радість Мих відповів ідеально . Особисто я рахував бюлетені на виборах і таки можу підтвердити що конкретно на моїй виборчій дільниці таки так ! Садовий дійсно чесно отримав більшість голосів виборців . Так що "Кожен народ заслуговує ту владу яка його має". Ті малі підприємці з якими я в хороших стосунках сходяться до думки - "лиш би нам не заважали ! " і не повірите і зарплати платять своїм працівникам середньо ринкові , навіть дехто більші , і умови роботи в них нормальні/адекватні, частіше кращі ніж в усіляких ПАТ ( публічних акіонерних) , а тезис до держави один - лиш би не заважали працювати
Те що Яника вибрали це закономірність , що Яник буде наступним президентом було зрозуміло одразу як Ющенко переміг, як то кажуть маятник качнувся назад, бо Ющенко і компанія не змогли його втримати в крайній точці , народ розчарувався і вбрав Яника . Також часто спрацьовує принцип повторного обрання тієї ж людини "гівно (але) своє рідне знане - краще ніж нове і невідоме " (с) Мильник ну десь так ... якщо я вірно розумію соціологічні настрої по вибору Садового та ін. на повторний термін. Повертаючись до наших баранів - що саме Садовий зробив для міста ? який проект ? на який проект він знайшов фінансування ? який проект сам придумав і втілив у життя ? що він покращив ? які досягнення ? Ось є якийсь пункт що Садовий сказав - "треба зробити ! я зроблю !" і зробив ? ( Допоміг розкрасти кредитні гроші різних Европейських банків? побудував найдорожчий стадіон з найгірших матеріалів, розпилив кредит на воду, а з крану далі ржавчина валить і труби рве щодня, комуналка в жахливому стані, громадський транспорт теж, ( подейкують і маршрутки кришує) і т.д. і .т.п. )
влаштовув.... вчора влаштовував, сьогодні - не влаштовує. Всьо сі мінєї. А якщо чесно, Мильник добре сказав: головне, щоб не заважав. А тут - бац і сміття і екологія і ніхто не хоче травитися і люди загинули і вже люди стали небайдужі.
Тож, шановне панство, роблю попередній висновок: на наступних виборах голосувати за кандидата від Самопомочі можна, треба лише цього кандидата добре роздивитись.