«Якщо у приватизації Бурштинської ТЕС є порушення закону – треба покарати винних і повернути підприємство у державну власність», – Тарас Виноградник
Ну як вам сказати?.... Самопоміч у Львові кричить, що їй недає влада вивозити сміття, а Самопоміч Миколаївщини якраз і недає. Я думаю, що ті дві Самопомочі діють за одним сценарієм, попередньо затвердженим. Такі собі коломийки для люмпенів.
Ви трохи не туди думаєте Шо там Самопоміч Миколаївщини не дає / і чи не дає/ - то дурниця Не дає громада. На в"їзді на смітярку постійно чергують люди, і там партійність не має ніякого значення. Так що, @Мих, не старайтеся приліпити тут політику. Тут чисто споживацькі інтереси
То не дурниця, то політика. То Самопоміч грає в гру "політика на смітті". Ну а громада - це окреме питання, звичайно, важливе, але окреме.
Так само можна сказати "То БПП грають в гру "політика на смітті"", шо нє? Фігня то всьо... Я вже казав, ще раз повторювати лінь та і не варто...
Що цікаво... проблему сміття з міської проблеми Самопоміч перетворила на загальноукраїнську, але того їм мало, тепер вирішили піти далі і зробили буклети англійською мовою. Буклети зроблені за наші з вами податки, між іншим. Свідки Садового поширюють це лайно серед ОСББ. І це при тому, що місто вже сміттям не займається.
Так ж недаремно у своїй декларації Садік 100 000 грн. показав, що витратив на вивчення англійської, ще й кредит взяв під це діло.
Знаєте чим я задоволений? Тим, що Самопоміч і Садовий показали своє істинне лице. Задоволений з надією, що люди не поведуться і Україна не втратить ще 5 років для перевірки цієї компанії при владі. Зараз найголовніше для України - це подолання корупції. Потрібно взятися за злодіїв по-серйозному. На середину жовтня Європа готує для України план Маршала. Планується ін'єкція на суму річного бюджету України, а це понад 30 мдрд. євро. І ці гроші не повинні бути вкраджені черговий раз. Тому ВЖЕ тре робити реформу судової системи. Відмінити всяку недоторканість - суддівську та депутатську. Якщо достойно все буде зроблено, буде Україна на рівні, а ні - зійдемо на пси.
Незважаючи на «сміттєву кризу», яка почалась у 2016 році у Львові, рейтинг партії «Самопоміч» Андрія Садового зріс, натомість рейтинг президентського Блоку Петра Порошенка упав втричі.
Не до мене питання, але я б назвав не безнадійним. Не тому що Порошенко такий хороший. Усе в порівнянні.
Давайте порівняємо. Найнижчий рівень життя за останні роки існування незалежної України - це безнадійний?
Так безнадійний...бо поки не утвердиться надія на дальнійше успішне існування тих держав ЄСу,то існування незалежної України примарне...А блефування Польщі і ЄСу з успішним співробітництвом з США...то блеф! І як буде,то і побачимо! Поки що ,то все,то є пудрення мозгів! Привіт дяді Сему,і вуйкові Трампу! Він молодець і має всіх в д...в носі!