Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

«Якщо у приватизації Бурштинської ТЕС є порушення закону – треба покарати винних і повернути підприємство у державну власність», – Тарас Виноградник

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як вам сказати?....

Самопоміч у Львові кричить, що їй недає влада вивозити сміття, а Самопоміч Миколаївщини якраз і недає. Я думаю, що ті дві Самопомочі діють за одним сценарієм, попередньо затвердженим. Такі собі коломийки для люмпенів.

3. ІгорМ

Ви трохи не туди думаєте :)

Шо там Самопоміч Миколаївщини не дає / і чи не дає/ - то дурниця
    Не дає громада. На в"їзді на смітярку постійно чергують люди, і там партійність не має ніякого значення.

Так що, @Мих, не старайтеся приліпити тут політику. Тут чисто споживацькі інтереси ;)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не дурниця, то політика. То Самопоміч грає в гру "політика на смітті". Ну а громада - це окреме питання, звичайно, важливе, але окреме.

5. ІгорМ

Так само можна сказати "То БПП грають в гру "політика на смітті"", шо нє? ;)

Фігня то всьо...
    Я вже казав, ще раз повторювати лінь та і не варто...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє.

7. iso

iso Well-Known Member

:good:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що цікаво... проблему сміття з міської проблеми Самопоміч перетворила на загальноукраїнську, але того їм мало, тепер вирішили піти далі і зробили буклети англійською мовою. Буклети зроблені за наші з вами податки, між іншим. Свідки Садового поширюють це лайно серед ОСББ. І це при тому, що місто вже сміттям не займається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. iso

iso Well-Known Member

Два в одному. І мову підовчити. Англійську:good:

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так ж недаремно у своїй декларації Садік 100 000 грн. показав, що витратив на вивчення англійської, ще й кредит взяв під це діло.

• Подобається Подобається x 1
  11. iso

iso Well-Known Member

І не за зря. Який буклет сотворив:good:

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте чим я задоволений?

Тим, що Самопоміч і Садовий показали своє істинне лице. Задоволений з надією, що люди не поведуться і Україна не втратить ще 5 років для перевірки цієї компанії при владі.

Зараз найголовніше для України - це подолання корупції. Потрібно взятися за злодіїв по-серйозному. На середину жовтня Європа готує для України план Маршала. Планується ін'єкція на суму річного бюджету України, а це понад 30 мдрд. євро. І ці гроші не повинні бути вкраджені черговий раз. Тому ВЖЕ тре робити реформу судової системи. Відмінити всяку недоторканість - суддівську та депутатську. Якщо достойно все буде зроблено, буде Україна на рівні, а ні - зійдемо на пси.

• Смішно Смішно x 1
  13. ІгорМ

Незважаючи на «сміттєву кризу», яка почалась у 2016 році у Львові, рейтинг партії «Самопоміч» Андрія Садового зріс, натомість рейтинг президентського Блоку Петра Порошенка упав втричі.

14. ІгорМ

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо Юлька - лідер, то це хворе суспільство.

16. ІгорМ

Якщо б лідером був Порошенко, то як би ви назвали таке суспільство?

17. iso

iso Well-Known Member

Не до мене питання, але я б назвав не безнадійним. Не тому що Порошенко такий хороший. Усе в порівнянні.

18. ІгорМ

Давайте порівняємо.
    Найнижчий рівень життя за останні роки існування незалежної України - це безнадійний? о_О

Останнє редагування: 7 лип 2017
  19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так безнадійний...бо поки не утвердиться надія на дальнійше успішне існування тих держав ЄСу,то існування незалежної України примарне...А блефування Польщі і ЄСу з успішним співробітництвом з США...то блеф!
    І як буде,то і побачимо!
    Поки що ,то все,то є пудрення мозгів!
    Привіт дяді Сему,і вуйкові Трампу!
    Він молодець і має всіх в д...в носі!
    :hi:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Барижний підхід.

а де твій аватар? :)