Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Може то пані в'єщий сон приснився,як то колись мені в 2011 році про якусь нову Римську Імперію в гЕвропі...Жартую! :)))

Останнє редагування: 24 чер 2017
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо не помиляюсь, почалося із допусу Миха, ніби Єгор Соболєв висловлює розуміння та причини чому створили ДиНиРи і версія, що мріє про такий же аналог Львівську Народну Республіку, у дечому таку версію я підтримаю, про Садового і його "Самопоміч" як про 100% патріотів говорити не слід.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я тепер зрозумів як чогось добиватися, нічого не роблячи: просто голодувати. А вкінці імітувати, ніби чогось добився. А чого добився? Добився того, що сміттям будуть займатися інші. А що робити, коли дві ліві руки? Що робити, коли нема клепок в голові? Що можна взяти з партії, яка нічого не може? Де то воно "візьми і зроби"?

От мені цікаво, чи буде і надалі Самопоміч використовувати сленг: "візьми і зроби"?

24 обласних центри в Україні і тільки Садіку прийшлось підтирати дупу. Уявляю, якби так всі мери голосили до центральної влади про сміття.

Чую голоси:
    "Так, Садік прошльопив завод, але якщо "вже сі так стало", повинні всі помагати."

Так от, як та сі стало, то тре кримільну справу відкрити, Садіка у відставку, щоб так сі не ставало і тоді по-чесному просити допомоги. А у нас що вигодить? Загинули люди - так сі стало, але ви всі дупу мені витріть, але я далі буду керувати і бавитисі в політику.

Фе, не хочу про то говорити - бридко.

• Подобається Подобається x 1
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Наговорили цілу купу, а потім кажете "Фе, не хочу про то говорити - бридко". Чисто БПП :)

6. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви як думали? Як вивозии сміття - Садік списував по 900 000 грн./день, а вуйко зі сторони возитиме безкоштовно?

От нЕроби самопомочі.

• Смішно Смішно x 1
  8. ІгорМ

То Свинютка буде так само возити? :)

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніби вчасно почали вивозити відходи, на другий тиждень в окремі дні прогнозують і +34, не вистарчало щоб епідемія тифу, холери почалася, так само хтось би застосував біологічну зрою, БПП чи кремлівський карлик?

Є і політики-популісти, як свободівці не будуть собою, як не влізуть у якийсь скандал, про який в першу чергу розкричить Вата-ТВ, Парасюк хоч 1 раз на пів року мусить влізти у якусь бійку, "Самонеміч" час від часу мусить влаштувати якусь клоунаду.

А чи зроблять новий полігон під сміття, з таким господарем, хтось захоче біля себе аналог Грибовичів із зоною екологічного лиха та ймовірними жертвами при роботі на звалищі?

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ви ж розумієте, що НІХТО не хоче. Виходять, протестують, перекривають шляхи. І що ж робити Садовому (та будь-кому) в такому разі?
    Це ж може статися завтра не тільки з Садовим. Це проблема великих міст, і малих теж, бо до них привозять сміття з великих.
    Люди виходять і захищають своє середовище. Поки збудують завод, а його теж поряд з собою ніхто не хоче, треба кожен ден везти сміття.
    А приймати на чужі полігони нема вказівки зверху. Навпаки, є заборона. Що тут незрозумілого? Як Садовому це може подобатись, як його партії, яку з сміттям змішують, може подобатись?
    А куди дивляться чіни з екології, з НС? Невже це така мала проблема, невже велике місто, його мешканці, нікому не потрібні? Причому тут політичні протиріччя? Як це гидко!
    Я в шоці.

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Будь-які чини чекають команду "ФАС" зверху. І коли є така команда - вони додовбаються навіть до стовпа. І якщо треба буде - вони доведуть, що цей стовп насправді не стовп, а агент ФСБ , який працює на москалів. Якщо такої команди нема - вони казатимуть що біле - це чорне

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну так що, хіба дарма голодують Березюк та СироЇд, привертаютчи увагу до мерзотної сітуації? Коли б Садовий був винен в цьому жахливому становищі, особисто винен, хто б привертав увагу.

Останнє редагування: 25 чер 2017
  13. ІгорМ

Проти Садового виступає цілий державний апарат, йому дуже важко їм протистояти. Але це є показником, наскільки БПП бояться Садового і Самопомочі.

Будуть вибори, і все стане на свої місця.

14. manur

manur Well-Known Member

В Садового - 3-тя ( ТРЕ-ТЯ) !!!!! каденція на посту мера. І свою найпершу виборчу кампанію він побудував частково і на проблемі Грибовицького сміттєзвалища. Є відео - ще тоді він це звалище називав 2-им Чорнобилем.
    Але, ставши мером, цілком заспокоївся.

Люди, в нормальній країні він би вже давно сидів. В тюрмі! Або був би вже прикопаний десь........

• Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

поживемо-побачимо.

Садік гроші тратив, але як ми бачимо, сміття не вивозив.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а він і сидить, але на нього давлять, але львівців не покласти на коліна.:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. prius

prius Well-Known Member

Він же не погрожує вбити,а цивілізованно подасть заяву в СБУ і най вони розбираются

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Українська правда"
    8 год. ·
    Попри те, що до голодувальників так ніхто й не вийшов, Садовий вважає, що акція дала свої результати. Поки активісти збирали намети, УП розпитала лідера "Самопомочі", якими будуть подальші дії львівської влади.

Скорені голодом та ігнором: як "Самопоміч" йшла з Банкової
    Попри те, що до голодувальників так ніхто й не вийшов, Садовий вважає, що акція дала свої результати. Поки активісти збирали намети, УП розпитала…
    PRAVDA.COM.UA

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

за що? за запитання?

а де твій аватар? :)