Ну як вам сказати.... То таке відношення, як Ляшко - до партії Ляшка. Або таке відношення, як Батьківщина до Юлії Тимошенко. Самопоміч йдучи на вибори до міської ради багато чого файного обіцяла, а її лідер ще й мер до того. Наївний народ повірив, обрав так, що Самопомочі більшість і мер свій, а от справитися з сміттям - не по зубах.
Так той тутейший пан.../ е-е... забув, як його звати - з імператорським ніком із Бандерштадту / вже казав, що більшість львівян є бидло і лохи...
Крім того всього і своїх немало назбирається продажних шкур, хто продасться за пакет гречки, обрадується якомусь святу пива, новим вікнам у якійсь школі і вже буде прекрасний мер.
Відкритий лист Олега Березюка до Президента України А я вважаю, що Березюку не варта було писати той лист, як і не варта протестувати під АП. Фракція "Самопоміч" має важливіші задачі, ніж якесь там сміття Львова. Якщо львівянам пофік їхня власна санітарія і гігієна, то чо за них має переживати фракція Верховної Ради? Тим більше, якщо за вирішення проблеми сміття взялися БПП, то там порядку не буде ніколи
Тим більше у найближчі дні вже має встановитися довгоочікувана спекотна погода, так і до епідемій недалеко. Що вимагати, возити сміття по всіх містах і областях України, так багато людей, що там живуть будуть проти, чи Порошенко має будувати сміттєспалювальний завод, а про свою заслугу буде кричати Садовий.
Ну як, не смішіть... Садік закликає президента, премєра, а ви кажете, що фракції то пофік. ЩО може бути важливіше людей та екології для фракції? Тим більше, що лідер тої Самонемочі допустив своєю бездіяльністю 11 років той бардак. Я не знаю, чи тут БПП позитикає діри так скоро.
Срачка на підході, а ви дальше переждиваєте, хто собі припише заслуги Я вже казав - возити сміття по всіх містах і областях України тепер не вийде, пройдена точка неповернення. БПП бавилося-бавилося і перегнуло Так що в силі моя пропозиція - звозити все сміття на іподром, в Шевченківський гай, або на стадіони Львів-арена чи Україна. Гарно тото сміття поскладати і чекати на сміттєпереробний завод
Якраз голодуючий Березюк не раз згадував, нехай під сміття виділять сміттєзвалище у якійсь області, бо вони і за це будуть платити. А всі люди такої області "за", а довезення? Якщо немає грошей, то хіба не доречніше, заміть викидати великі гроші на довезення і викид на чужому сміттєзвалищі, використати такі кошти на будівництво сміттєпереробного заводу? Чи як старання із водою Буняка - Садовий приписав собі, будівництво стадіону і аеропорту - немало постаралися янукоїди і уряд Азірова - Садовий приписав собі, так само собі може приписати ймовірне будівництво сміттєпереробного заводу урядом Гройсмана.
Петрівка, тому й голодує. Я декілька разів слухав його спіч і так не зрозумв чого він голодує і що має статися, щоб він голодівку припинив. То називаєсі криза жанру, нема чим пропіаритися... Бо тут все просто: Голодуй, неголодуй, а сміттєпереробний тре будувати.
Якщо би кожен львівянин обявив голодівку, ми б змогли зменшити продукування сміття у декілька разів. Це ідея.
Колись стикався із Березюком, ніби непоганий радіоведучий та кваліфікований лікар-психотерапевт, але все у нас купується, ну і вислови Березюка, що ніби то хтось змушував його і "Самопоміч" проголосувати за потрібний владі закон, вони відмовились, тому сміттєзвалище підпалили, правда прізвища, хто змушував і потім погрожував Березюк не назвав жодному журналісту. Висновки робіть самі.
З ходу можу назвати 2-х людей, яких влада НЕ змінила в гіршу сторону : Святослав Вакарчук і Руслана Лижичко. Які, трішки побули народними депутатами і, зрозумівши, яке то болото, гонорово вступилися звідти. Ще недавно маємо подібний приклад із Златою Огнєвіч, але її я дуже мало знаю, та й в своїй останній промові трішечки дифірамби Ляшку співала, тому, наразі, її до цього списку не долучаю. Хтось ще назве людей, яких влада НЕ змінила в гіршу сторону?
Еге ж.. Готовий частково погодитися. Ставши президентом - хоч мову нормальну освоїв. Але... фсьо рафно, плутав Балаклею з Балаклавою, Ахматову з Ахметовою і т.п.............. Але, гопником як і був так і залишився, лиш рівень віджатого змінився.