Спростовую ваші слова за дві секунди: Чому інші так не роблять (я про зброю)? Де Польща, де Естонія, Латвія? Литва єдина країна, яка відкрито поставляє летальну зброю в Україну.
бо це є різні речі. Рошен в Ліпецьку був закладений задовго до війни. А вуйко нинька, коли йде війна чогось пресі в Росію.
Даля віддала боєприпаси, які Литві не потрібні. На їх утилізацію тре затратитися, а Україна забрала самовивозом А їншим напевне самим тре ці боєприпаси А тотих литовських 146 крупнокаліберних кулемети - то сміх, таких кулеметів на складах в Україні навіть ніхто ще не рахував
Не розкажете яку? 18 Джевелінів, які відстріляли на полігонах? Чи пару вагонів патронів, які утилізовувати в Литві самій Далі дорожче? Так яку?
Я впевнений. І навіть, якщо припустити, що все покрито мороком таємниці, Армія не отримала нічого. Може знову мусорам віддали? Ну так це не проти сепараторів, а проти свого народу. Слава Вальцману!
Звичайно. А хтось щось бачив летальне в Армії? Ні. Крім тих вісімнадцяти протитанкових ракет. І то на полігоні.
Єгор Соболєв про засекречування е-декларацій правоохоронців: "Це катастрофа для системи декларування і рай для корупціонерів" із коментів Цинічний Барига У правоохранителей одна зарплата и премии - что им скрывать?!
Якщо хтось думає, що можна виступити проти свого народу і виграти, то він глибоко помиляється, – Оксана Сироїд.
Вже чув висловлювання, що "Самопоміч" - партія сміттярів. І знову стара байка про фуфайку, за всі роки мерства, коли ще ніякі Порошенко і БПП не були при владі доповідали про проблему у Грибовичах, що таке сміттєзвалище не може бути вічним, потрібно його вдосконалювати, потрібні сміттєпереробні заводи... А тепер зганяють провину.
Ми б з радістю, але він зразу кричатиме, що це справа рук Гройсмана. Тре якось так непомітно і грамотно. О, в мене ідея. Нехай його перше партія зніме, хоча б з посади лідера партії.