Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Офіційне підтвердження львівському сміттю по всій Україні.

Львів всюди: в Україні зафіксовано понад 100 фактів несанкціонованого скидання львівського сміття
    Журналісти Leopolis.news створили інтерактивну карту місць виявлення несанкціонованого скидання відходів з підтвердженим походженням з міста…
    LEOPOLIS.news

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тому Гройсман аж на двох військових Мі-8 прилітав на Львівщину?
    Смішно - щоб проконтролювати стан автодоріг прилетів на авіавертушках. Клоун... :haha:
    А уявляєте - на наступних виборах тоті БПП програють і нова влада почне їх трясти за теперішні гріхи? Це ж справжній perpetuum mobile :)

Останнє редагування: 1 чер 2017
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тю... у нас за Януковича і не тільки начальник львівської залізниці літав на гелікоптері.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Побачимо, чи програють.

Тут головне, щоб то не була просто помста за минуле, а дійсно - повернення крадженого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. ІгорМ

То тому тепер у Порошенка під сракою три літаки і блатний вертоліт?
    В найбіднішій країні Європи такий забезпечений президент. Бидло... ;)

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це називається, пане ІгорМ, класичний комуністичний совок.

На таких почуттях робилася жовтнева революція: експропрєіровать експропріяторов.

Кожен козацький гетьман не був лайдаком. Був Полуботок, був Мазепа, Сайгайдачний та інші - всі вони були відносно українців дуже багатими людьми.

Я хочу, щоб мій, український президент був багатим чоловіком. Я не хочу, щоб Путін був багатим, щоб Трамп був багатим, а мій президент був бідняком.

7. ІгорМ

Ну от бачите - навіть наш президент є класичним комуністичним совком, а ви мені штуркаєте, ніби я совок :haha:

8. ІгорМ

А я хочу, щоб мій, український президент був багатим чоловіком при багатому народові.
    А при нинішніх розкладах йому пасує літати на кукурузнику після того, як з того кукурузника покропили хімією ріпак. Шо нє?

Путін багатий, бо ВВП на рило Росія 9243, Трамп багатий, бо ВВП на фейс США 49 802, а Україна має ВВП на лице аж 1 854 $

@Мих, тотой наш президент мав би встидатися жити з таким шиком, шо нє?

Останнє редагування: 2 чер 2017
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А на виборах ви голосували за бідного Порошенка?

Для чого ця показуха?

От Юлька - ні кола, ні двора, підходить?

а ви впевнені, що його життя є шиком?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

шось то ввп в Росії не робить рила багатими.

11. ІгорМ

Я голосував за кандидата, який, на мій тодішній погляд, був єдиним правильним вибором. І навіть зараз я впевнений, що тоді я поступив правильно. А багатий він чи бідний - мене ні тоді не хвилювало, ні зараз не хвилює.
    А то ніяка не показуха
    Он у Литві ВВП на душу $14 900, а Даля не встидається літати рейсовим літаком разом із співгромадянами. І її поважають і дома, і в Європі.
    А наш совковий випотрох конче хоче показухи, тіпа він президент. Бидло... ;)

Ви не маєте що сказати по суті і переходите на Юльку, чисто як тоті БПП :)
    Мені по барабану його життя.
    Мене цікавить те, що народні гроші викидають на задоволення примх якогось бариги, брехуна і класичного комуністичного совка ;)

12. ІгорМ

Скількох російських кацапів ви бачили в Україні на заробітках на будовах, в барах-ресторанах, на нафті-газі, в борделях? /я ні одного/
    Скількох українців ви можете назвати просто зараз, які працюють в рашці на заробітках? /я тільки цього тижня розмовляв по скайпу з кількома /

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

то сі називає садо-мазо.:)))

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

москаль до водки, а не до роботи.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даля поважає Пороха при тому, при всьому і довіряє йому, тому надає зброю. А ви плачите і незнати чого хочете.

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

не викликають захоплення ті українці.

17. ІгорМ

Получається, що москаль п"є водку, а за /на/ нього робить українець?

18. ІгорМ

Даля думає не за Пороха, а за Литву: "Дам вам зброю, воюйте в себе в Україні, лиш би кацап не ліз до нас"

19. ІгорМ

Про Рошен ви казали йнакше :)

20. ІгорМ

То сі називає "вибрати найменш погане з гіршого", бо доброго нема, а вибрати мус.

а де твій аватар? :)