Ага, будують, скоро квітка Громадські слухання щодо можливості будівництва сміттєпереробного заводу відбудуться о 15.00 год. 06 червня 2017 року в сесійній залі Радехівської міської ради: м.Радехів вул. І.Франка, 2. Я це до того, що подібні "будови" в Радехові вже були. Тоже наперед прапорами махали і в кінці-кінців взяли і врекли 15 лютого відбулася робоча зустріч першого заступника голови Радехівської районної державної адміністрації Ігоря Мельника з потенційними польськими інвесторами, на якій розглянули інвестиційну пропозицію будівництва сміттєпереробного заводу на території Поздимирської сільської ради. От почнуть котлован під фундамент копати - тоді можна казати, що сміттєпереробний завод будують
Раз заговорили про Радехів, останній раз, ніби декілька років тому я переїзджав через Радехів, коли їхав у Луцьк, дорога там у поганомму стані, сам переконався та і чув таке не від одного перевізника, крім заводу треба буде щось виділяти і на ремонт дороги, якщо хтось із міських чиновників побачить, що це не дуже вигідно, нелегальні купи сміття будуть знаходити десь у лісах Камянко-Бузького району.
Ну... сорі, він же ж випереджає Рахів у питанні сміття. Він хороший, День пампуха скоро організує... до річниці трагедії на сміттєзвалищі. Головне правильно розставити приорітети у здобутті рейтингів.
По-перше, при чому тут я? По-друге, я чесно визнав, що люблять кричати, коли нічого ще не зроблено. (Ви так ніколи не зможете) По-третє, львівська господарка навіть цього не може зробити - рік пройшов.
Ви хоч би сказали не "люблять", а "любимо", бо ви, @Мих, якраз перший і кричали Ви бачили в мене такі проколи? Якщо так - покажіть, де?
«Самопоміч» вимагає від СБУ перевірити депутатів на наявність іншого громадянства Цікаво, що ті БПП придумають, щоб ця перевірка не відбулася...
маладєц. А от і справжні зрадники України: Голосування за санкції проти Януковича: Відсутні: Ярослав Дубневич (Блок Петра Порошенка), Оксана Юринець (Блок Петра Порошенка), Дмитро Добродомов (позафракційний), Ігор Шурма (Опозиційний блок), Не голосували: Андрій Антонищак (Блок Петра Порошенка), Андрій Лопушанський (Блок Петра Порошенка), Тарас Козак (Опозиційний блок), Лев Підлісецький (Самопоміч), Олег Березюк (Самопоміч).