Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ага, будують, скоро квітка :)

Громадські слухання щодо можливості будівництва сміттєпереробного заводу відбудуться о 15.00 год. 06 червня 2017 року в сесійній залі Радехівської міської ради: м.Радехів вул. І.Франка, 2.

Я це до того, що подібні "будови" в Радехові вже були. Тоже наперед прапорами махали і в кінці-кінців взяли і врекли :)

15 лютого відбулася робоча зустріч першого заступника голови Радехівської районної державної адміністрації Ігоря Мельника з потенційними польськими інвесторами, на якій розглянули інвестиційну пропозицію будівництва сміттєпереробного заводу на території Поздимирської сільської ради.

От почнуть котлован під фундамент копати - тоді можна казати, що сміттєпереробний завод будують ;)

Останнє редагування: 7 тра 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз заговорили про Радехів, останній раз, ніби декілька років тому я переїзджав через Радехів, коли їхав у Луцьк, дорога там у поганомму стані, сам переконався та і чув таке не від одного перевізника, крім заводу треба буде щось виділяти і на ремонт дороги, якщо хтось із міських чиновників побачить, що це не дуже вигідно, нелегальні купи сміття будуть знаходити десь у лісах Камянко-Бузького району.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

люблюять у нас.... ще кінь не валявся, а трублять на весь світ.

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

чомусь про курочку в гнізді згадалося....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. ІгорМ

Так ви ж перші і трубіли :)
    І, як звикло, своєму меру підісрали :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ану протріть очі, дійсно перший?

7. ІгорМ

Перший-перший... :)
    Ще і Зе бест причіпили на Хуліганів допис :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... сорі, він же ж випереджає Рахів у питанні сміття. Він хороший, День пампуха скоро організує... до річниці трагедії на сміттєзвалищі. Головне правильно розставити приорітети у здобутті рейтингів.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так виявляється, Хуліган перший протрубів, ех... менше б вам оковитої вживати.

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. ІгорМ

То напевне львівяни його за то і вибирають мером? ;)

12. ІгорМ

:)
    точно :good:

курочка ще в гнізді, а Мих вже яєчнею закусує :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, при чому тут я?
    По-друге, я чесно визнав, що люблять кричати, коли нічого ще не зроблено. (Ви так ніколи не зможете):good:
    По-третє, львівська господарка навіть цього не може зробити - рік пройшов.

14. ІгорМ

Ви хоч би сказали не "люблять", а "любимо", бо ви, @Мих, якраз перший і кричали :)

Ви бачили в мене такі проколи?
    Якщо так - покажіть, де? ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ІгорМ, чого так гальмуєте?

16. ІгорМ

«Самопоміч» вимагає від СБУ перевірити депутатів на наявність іншого громадянства
    Цікаво, що ті БПП придумають, щоб ця перевірка не відбулася... :scratch_one-s_head:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А опоблок вас не цікавить, чи їх краще не рухати, вони з кацапськими паспортами?

18. ІгорМ

Я опоблок тоже відношу до тотих БПП :)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чи не ви казали, що вони створили тисячі робочих місць, тому кивати їх не вольно?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

маладєц.

А от і справжні зрадники України:
    Голосування за санкції проти Януковича:

Відсутні: Ярослав Дубневич (Блок Петра Порошенка), Оксана Юринець (Блок Петра Порошенка), Дмитро Добродомов (позафракційний), Ігор Шурма (Опозиційний блок),

Не голосували: Андрій Антонищак (Блок Петра Порошенка), Андрій Лопушанський (Блок Петра Порошенка), Тарас Козак (Опозиційний блок), Лев Підлісецький (Самопоміч), Олег Березюк (Самопоміч).

а де твій аватар? :)