хм Депутат від "Самопомочі" заперечує присутність Збройних Сил РФ на Донбасі Народний депутат Наталя Веселова не вважає окремі райони Донецкої та Луганської області окупованими. INFORMATOR.news
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1487782067900912&set=a.557719500907178.125249.100000073995863&type=3&theater
Визнання окупації Росією України на міжнародному рівні неможливе без визнання цієї окупації Україною, — Самопоміч
А як взяли би за хвіст Садового, то це вже б була політична заказуха і НАБУ було б корумповане. Ех... політикани...
@Мих, ви знову викручуєтеся, як вуж Ви можете відповісти - чо тоті БПП досі на законодавчому рівні не визнали агресію РФ?
А вам не здається, пане ІгорМ, що ви залаєте мені дурні запитання? Я керую партією БПП? - Ні. Я є членом партії БПП? - Ні. Як я можу відповідати за когось? От дайте відповідь на це запитання і не викручуйтеся, як вуж.
При чому тут партія БПП? Я говорю про тотих БПП Запросто Тоті БПП досі на законодавчому рівні не визнали агресію РФ тому, що таке визнання обмежить можливість їм красти