Маємо таке: "Мы избавим Украину и Сирию от страха перед Россией. Мы решим все проблемы", - Трамп сделал очередное громкое заявление
Нам би ще наші внутрішні проблеми вирішити А щодо Трампа - він вже стільки назаявляв, часом суперечливого. Враження, що він нащупує напрями своєї зовнішньої політики.
А за наших бариг він там нічого не обіцяв? Хтось щось уже колись наобіцяв в Будапештському меморандумі... Повторю в черговий раз слова Симона Петлюри: "Не так страшні московські воші, як українські гниди"
От скажіть, пане ISO, чому те, що обіцяв Трамп і не виконав і не збирається виконувати, ми називаємо нащупуванням, ну а Порошенко - то вже брехун і кінець світу? Пройшло три роки від революції гідності. За ці три роки ми постійно, крок за кроком віддаляємося він московської орбіти. Ми стали незалежні енергетично від Росії. Разом з тим зблизилися з Європою - асоціація, безвіз, фінансова підтримка, переорієнтація економіки з сходу - на захід. Чим зле? Дороги відкриті до цивілізованого світу. Що нам ще потрібно? Просто вчитися і працювати, будувати громадське суспільство. Сьогодні у нас можливості, який не було ніколи. Ми маємо можливості, які просто неусвідомлюємо і не знаємо як їх використовувати. А плакати в хустинку і нити ми вміємо з дитинства... від совка.
Ціхо-ціхо, @Мих, трошки попустіть Після революції гідності Україна стала найбіднішою країною Європи. При тому, що е-декларації наших БПП дивують всю Європу. Після революції гідності Україна стала найбільш корупційною країною Європи. Ну і трішки статистики на рахунок рашки Торговля с агрессором: почему Украина резко нарастила экспорт в РФ Прямые иностранные инвестиции (ПИИ) в Украине в 2017 году
Я думаю, зрадофілів більше дивує. Просто вони не звикли бачити хто які має статки, все було на рівні слухів. Влада Петра Порошенка заставила всіх заповнити декларацію. Всіх означає не лише опонентів, а саме всіх - без вийнятку. Так що, ІгореМ, дякуйте владі за те, що ви маєте можливість оперувати цими даними і бачити хто, що, скільки. Це не перемога, але це крок до подолання корупції.
Объективность составленного аудиторской компанией Ernst & Young рейтинга восприятия коррупции, где Украина заняла первое место, практически равна нулю, заявил экс-нардеп Тарас Чорновил Чорновил: Думаю, за последние три года в Украине уровень коррупции на верхах снизился где-то в 50 раз - Українські реалії UKRREAL.INFO
Ігоре, а ви розумієте що таке інвестиція? Це коли, наприклад, Росія вкладає гроші в Україну. Ви запитаєте, а чому стільки інвестицій Росії в Україну? А дуже просто. Бізнесмени, котрі хочуть вберегти свій капітал, переводять його закордон. В даному випадку Україна виглядає перспективнішою від Росії тому що має розвиток відносин з світом, а в Росії їх чекають санкції і непонятка що буде завтра. От і все. Без всякої політики.
По-перше, я тотого зашмарканого Тараса маю за гандона і його практично не читаю По-друге, є ще дослідження про корупцію в Україні фірми Транспе́ренсі Інтерне́шнл. Я десь на форумі це дослідження приводив.
Та воно то так, але факт показовий, шо нє? Чому Україна допомагає представникам країни-агресора? Де інвестиції європейських бізнесменів?
тут справа не в тому, чого він добився. Тут питання треба ставити по-іншому. Навіть якщо теоретично допустити той факт, що кацапстану закрутять гайки або навіть зітруть його на порох, наші власні гниди доб’ють свою країну все одно - і без кацапів
Бо ті раша-бізнесмени, котрі хочуть вберегти свій капітал, переводять його закордон. В даному випадку Україна виглядає перспективнішою від Росії тому що має розвиток відносин з світом, а в Росії їх чекають санкції і непонятка що буде завтра. Йшли би вони лісом, шо нє?
Справа в тому, щоб добивати свою країну просто так мало хто буде. Який сенс??? От, якщо хтось буде зі сторони платити добрі гроші, то бажаючих буде вдосталь. От недавно прочитав про Лє Пен у Франції. Вони так овбстоювали Путіна та ігнорували Україну. Недавно вияснилось, що Х.йлостан дав їм кредиту 9 млрд. євро. От про що й мова.