Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Луценко ніякий не Генпрокурор, тому вони його тролять :)
    Во, як бреше Луценко

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зовсім так.

Скоро візьмуть за дупу винних у гибелі людей на сміттєзвалищі, тому хробаки заворошилися.

• Смішно Смішно x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

не хотілося б нагадувати давнє прислів’я про курочку...

4. ІгорМ

Винних не буде - Мерія позачергово дала квартиру прокурору.
    І ще більше десятка квартир Львова одержали статусу службових Військової прокуратури Західного регіону України ;) :)

5. ІгорМ

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. prius

prius Well-Known Member

IMG_2134.JPG

9. prius

prius Well-Known Member

В Україні війна чи АТО?

10. ІгорМ

А він того хоче?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, Ви того хочете.

12. ІгорМ

Ви дуже помиляєтеся :)
    Порошенко доведе країну до рівня бананової республіки.

13. Capitoshechka

Навряд чи це йому вдасться. Бо вже на сьогоднішній день рівень життя нижче, ніж у бананових республіках. Для того, щоб довести до бананового рівня, треба щоб країна розвивалася і піднімалася. А в нас все навпаки.

14. iso

iso Well-Known Member

В нас дуже багато що робиться не так. Але сказати, що ми зовсім не розвиваємося-не можна. Проблема в тому, що Європа рухається вгору ескалатором, а ми йдемо пішки серпантином ...:sad:

15. Capitoshechka

Зате в нас є час, щоб насолоджуватися чудовими карпатськими краєвидами

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас політеліта невихована. народ вірить у всяку єрунду. Важкувато з такими людьми щось змінити на краще. Багато хто хоче нічого не робити, лиш чекає, що має прийти президент і дати сто долярів. А ще смішно читати популіські всякі заклики, типу Порошенка геть, АТО нема, є війна і потрібно ввести військовий стан. І всім до дупи, що якщо ввести військовий стан, то жодних виборів не буде: ні у ВР, ні президента, ні у місцеві органи, бо так передбачено військовим станом. Але народ підтакує дідусям Хмарам, які вже не розуміють що говорять. Народ не розуміє, що небуде голови району, селищної ради, губернатора, а буде комендант - майор Пупкін, накази якого будуть виконуватися під загрозою буцегарні і всі будуть ходити лиш з аусвайсом і до 22 вечора і військовий патруль матиме право кожного на вулиці, у транспорті перевірити. Але то фігня. У нас, поки на граблі не станеш і то за третім разом, не дійде.

17. Capitoshechka

Угу. Наприклад про те, що "Я продам увесь свій бізнес" або "АТО не може тривати 2-3 місяці, вона має і буде тривати години." Чи оце - "Я попросив Леоніда Кучму, мого представника на переговорах, відмінити заяву, що можливо продовжити Мінські угоди до 2016 року. Вони мають завершитися у 2015. Україна вже сплатила дуже високу ціну за їх виконання"

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хоч інша тема розмови, але є різні версії, чому "АТО", може і не вистарчити боєздатних військ, лдя контролю всієї території, може Росія вимагати офіційного введення своїх "миротворців", оскільки йде війна з частиною свого народу, так і згідно Будапештського Меморандуму, у разі війни на стороні України повинні стати війська США та Великобританії.
    Нехай Порошенко - "президент миру", але, враховуючи тему, хто вважає, що Садовий, будучи президентом, швидко закінчив би цей конфлікт?

19. iso

iso Well-Known Member

Як я не милюся, нема там такого

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поїхав в Москву, потиснув руку Х..лу, накакав на голову всіх західних партнерів і маєш спокійний тихий, як болото, мир. Розуму багато не треба.

а де твій аватар? :)