Самопоміч

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем npocmo, 22 гру 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

або "хтось" захоче лягти під Самопоміч
    Он, вже і зустрічі влаштовують ;)
    [​IMG][​IMG]

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Знайшов... Закінчив Львівський політехнічний інститут (факультет електронної техніки), за фахом — інженер електронної техніки.
    Саме те, що треба для прокурора. Треба було його матір на цю посаду протягувати - чим ветеринар гірший?

Миху, я бачу що вас історія нічому не вчить. Що означає ХОЧ ЯКА? Ви забули чим закінчилося, коли країною піп правив?
    Кожна людина повинна бути на своєму місці. Колега Юи Уценка (колишній начальник нашого РЕМу) на сьогоднішній день займає посаду ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА у нашому місті. Так сталося, що через мої руки цілими пачками проходять ті самі реєстраційні документи, які цей реєстратор виписує. Ви не уявляєте скільки косяків він там робить!!! Починаючи від помилок в прізвищах керівників установ і закінчуючи помилками в адресах. Лише за один тиждень він накосячив двічі. І це я кажу лише про ті факти, які мені відомі. Я не виключаю, що за той тиждень косяків було більше. Якщо ж я почну перераховувати всі його косяки, з якими мені вдалося зіткнутися, то в мене не вистачить пальців на руках і ногах.
    От вам реальний приклад, коли людина з ХОЧ ЯКОЮ освітою займає таку відповідальну посаду. А ви знаєте які можуть бути наслідки цих помилок для суб’єктів підприємництва?

Останнє редагування: 9 кві 2017
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що ви бачите? Я теж проти, що людина працює не за фахом, а ви тут розвели цілу трагікомедію.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут може бути така справа, погано розумітись у законах, але мати кваліфікованих радників, якщо сам хороший політик, організатор та реально зібрати навколо себе людей-однодумців, таке допустимо.

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Щось по вашим дописам цього не помітно, що ви проти. Як казала одна бабця: "Вам хоть би і пьос - лішь би только яйца ньос"
    радники радниками, але для того, щоб не бути дебілом в очах людей - своя голова повинна бути на плечах. Бо радники можуть таку свиню підсунути...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. ІгорМ

Луценко є звичайним гопником. Чого варта його всякі недостовірні заяви із картинками на кшталт цієї.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не винен, що вам не видно.

заяви до гопництва немають жодного відношення.

8. ІгорМ

Мають-мають :)

Серйозна людина на такій гоноровій посаді не буде постити подібні непровірені новини.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не гопництво, навіть якщо так.

10. ІгорМ

Го́пник (гоп, гопота) — представник субкультури, утвореної в результаті інфільтрації кримінальної естетики в робітниче середовище; людина, що вимагає гроші або інші цінні речі від інших людей, шахрай, грабіжник, хуліган.

View: https://youtu.be/yoalxRabhXY

11. ІгорМ

«НАБУ має розслідувати діяльність всіх керівників Нацбанку за останні 15 років», – Березюк
    зі

Президент проти місцевого самоврядування

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Встидавби сі про таке говорити... НАБУ є незалежним органом, а не на побігушках в "я хочу", це ж корупція.

Останнє редагування: 10 кві 2017
    • Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. ІгорМ

фейк це не

• Смішно Смішно x 1
  15. ІгорМ

@Мих, ви далі підтасовуєте інфу :)

Ну де Березюк сказав "я хочу"? Він чоловік коректний, сказав "А я не буду втомлюватися декілька тижнів поспіль відповідати на це запрошенням НАБУ відкрити провадження"

Різницю бачите?

16. ІгорМ

17. ІгорМ

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. ІгорМ

Генпрокурор поки що не дістав ні одного сраного політика. Він якийсь зашуганий і брехливий.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому вони його тролять?

а де твій аватар? :)