Самооборона!

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Topper, 7 бер 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Самооборона!

А как с фасончиками?

Додано через 8 хвилин
    Чтобы по-настоящему защитить пятилетнего ребенка от автоматного огня, стальной жилет должен весить не менее восьми килограммов. Но для детей такой панцирь слишком тяжел. В НИИ предложили израильтянам сделать бронежилет более лёгким, но прочным. С уровнем защиты от пистолета "ТТ": от пули со стальным сердечником.

У специалистов института есть возможность испытать свою продукцию и по зарубежным стандартам. Для этого используется собственный небольшой арсенал, в котором есть и американские "М-16", и "Магнум" 44-го калибра, и израильский пистолет-пулемёт "Узи".

Испытания прошли успешно, и жилет пошел в серию. Было сделано несколько десятков экземпляров. Получилась уменьшенная копия бронежилета для взрослых, но толще. Подкладка под стальными пластинами стала мягкая. Сталь - та же, что и в жилетах, сделанных московским НИИ для израильского спецназа, только в тех броня гораздо толще. Это и позволяет говорить о надежности разработки, считает ведущий инженер-испытатель НИИ стали Игорь Поляков: "Двадцать выстрелов из "М-16" один жилет выдерживает спокойно. То есть, конечно, человек может испытать какие-то нагрузки, могут возникнуть гематомы, но пробития не будет".

Москвичи детских бронежилетов пока не заказывают, говорят в институте. Но если однажды поступит такое предложение, теперь этому здесь уже не удивятся.

http://www.sec4all.net/kid-bronyk.html

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Дякую з інфо. А на рахунок 40 кг знову жарт. Просто армійські знаю від 10-16 кг..Але їх носити, то не діло. Добре, а де ті на 3-4 кг. є?

3. Полковник

Полковник миється в бані

Это - без проблем!
    Вот:

http://www.armo99.ru/

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Рецепт від психолога та письменника Михаїла Чулакі.

Якщо Ви йдете із супутницею і назріває конфлікт із “третіми особами”, супутниця повинна закричати (звертаючись до Вас):
    - Васю, тільки не покаліч його! Знову по судах затягають!”

(тобто ні в якому разі жінка не повинна кричати "Не лізь!")

• Подобається Подобається x 5
  5. консультант

Полковник, спасибо Вам, Вы супер !

6. syavych

syavych копач

Таке враження що тільки Васі всі бійки затівають :beee:

7. консультант

Все правильно написано. Інколи Вася осоціюється з нерозумним. Це може також додатково вплинути на зловмисника.

8. syavych

syavych копач

А я то думаю чого до мене не пристають :sad:

9. Topper

Topper Member

То часом не така шо в мусаріків на поясі?! Доречі знайомі розказували випадок: Ідуть якось(троє їх було) в районі краківського, а діло було вечером, хлопці з прогулянки додому вертались, і тут їм на зустріч мусарік. Шось почав до них базікати, нагружати, дрином махати, ну хлопці не розгубились :shy: В підсумку пішли додому з тим дрючком...
    І ше: уявив я собі картінку як ви гуляєте в парку з патичком і кубітою:) Поняли про шо я? :borat:
    П.С. я також буває вечерком вертаюсь або парком або сквериками, ше м не видів шоб хтось палку мнув :D Вся надія тікі на себе, на 51 прийом карате і на обставини(але то вже другорядне як на мене...)!

10. консультант

Його помилка. Я про це писав. Не потрібно було базікати, нагружати, дрином махати. Просто треба було не чіпати, а йти своєю дорогою. А якщо було за що, то потрібно було зробити зауваження. Побачивши нульову реакію на попередження, не потрібно було їх провокувати нагружаючи і махаючи "дрином". а бити так, щоб шкіра тріщала на спині і було б нормально. Тоді і навчились би, як вести себе на вулиці... .

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Матеріал подібний,але гнучка...[​IMG]

12. консультант

Ну і всьо... . Можна працювати !

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Таким самотыком разве только людей дразнить и возбуждать нездоровый интерес и любопытство.

14. Romko

Так,але мене вона кілька разів виручила.

15. Topper

Topper Member

Цікаво буде почитати хто то так страх втратив нападати на "озброєного" :)

16. Topper

Topper Member

А як на рахунок такої? Вона ліпша за чаугукову? Кажуть там всередині металевий прут:o

17. Капітан

Капітан Well-Known Member

Да ничего не будет. Необходимая самооборона. Юридический термин, оговоренный в УК. При условии, что угроза жизни со стороны преступника была реальной, а не воображаемой.

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

Невже у Львові так актуальна проблема броніка для вечірніх прогулянок,?Гопота аж так сильно розмножилась?

19. Romko

Залежно,де ходити...
    Мені палки вистарчає.

20. консультант

Не наганяйте страху на людей, порівняно з 70-80 роками в загальному набагато тихіше, не враховуючи вбивств на замовлення. Але простим громадянам особливо ризику немає, як і всюди по містах України. Це просто питання на всяк випадок, а ну хтось комусь буде погрожувати. Щоб людина не розгубилась, почитає цю гілку і можливо щось використає... .

а де твій аватар? :)