Відповідь: Самооборона! Афтер, в руке зажать, что бы придать кулаку большую массу. Меня к стати на фотке нет, я снимал Васили, что вы имеете ввыду под абревиатурой "ЗУ"? Не понял вопроса.
Відповідь: Самооборона! кажу ж - сірникова коробка. Більш-менш порядна запальничка. В мене колись була - ну прямо не запальничка, а "свинчатка" - якраз в руку лягала, і важила значно більше за мобілу -- Ну, і основна заповідь - таки слід старатися уникати "драки"
Відповідь: Самооборона! Дак о том и твержу, Полковник. Нокие 6300 имеет металический корпус, довольно увесистей (потяжелее Зиппо допустим) В руке очень хорошо лежит, да и при себе всегда Ладно, что то мы вообще уже на мальчишество перешли
Відповідь: Самооборона! Добре вивчати різні системи самозахисту та аналізувати наскільки вона буде практичною у Вашому житті на вулиці. Яка більш, яка менш надійна, сказати важко, залежить від ситуації і місця. Вуличний боєць- найбільш універсальний, тому що на вулиці немає правил. Там іноді, на жаль, як на війні- вбий або будеш вбитий.
Відповідь: Самооборона! Саме так, якщо не маєш досвіду вуличної бійки, то краще не "встрявати". Наявність досвіду в спорті - в боксі, т.з. бойових мистецтвах, тощо, вельми умовна запорука перемоги. Бо вулиця - не спортзал. Наведу три приклади. Приклад перший. Коли я вчився в школі, в нас в класі був один хлопчина, який любив, як то говориться, "дати по бороді", причому часто й старшокласникам. До речі, він з Левандівки. Звісно, ні про який бокс, чи там що, мови не було. Постійно мав проблеми, стояв на обліку в інспекції по справах неповнолітніх. Так от, колись я його спитав, чи ти не відчуваєш докорів сумління за те, що б"єш людину першим. Знаєте, що він мені відповів? "Звичайно, ти правий, що першим бити неправильно, але після того, як вдарять мене, я не знаю, чи зможу дати здачі. А так ніхто не чіпляється". Приклад другий. В інституті. Вчився з хлопцем, який довший час ходив на карате-джиу-рю. Ніби звичайна секція (тобто, спортивна). Він розповідав про випадок, коли він їхав на авто з колегою, зимою, і їх коло ц.Юра підрізав якийсь фацет. Ну, той фацет зупинився, вийшов, почав махати руками, погрожувати, і т.д водієві. Той хлопець, про якого говорю, дивився-дивився, а потім підійшов до того "крутелика", і каже: "слухай, сідай собі, і шльопай далі, бо я бачу, ти давно по голові не діставав". Той ще більше завівся. Тоді той перший вдарив "братка" ногою в голову. Але була зима, він трошечки підслизнувся, і не дотягнувся буквально кількох міліметрів. Але сила і різкість була такою, що той браток одразу замовк, сів в машину і поїхав. Потім наш хлопець мені казав: "Боже, яке щастя, що я в нього не попав, бо, мабуть, вбив би нафіг". І тішився з того недаремно, бо на парах, коли в аудиторії не було викладача, і знаходився кусок ДСП ще старого зразка, тобто 22 мм завтовщки і "отнюдь" не гнилої, то той хлопець лівою рукою кулаком вибивав в ньому дзюру. Повторюся, секція була "спортивною". Наскільки мені відомо, він потім "підзаробляв", тренуючи якихось спецназів (чи поліцаї, чи митники - не знаю). Інший одногрупник, потім загорівся "навчатися карате", пішов з ним на тренування. На другий день, шкандибаючи по аудиторіі з побитими руками, ногами і нирками, признався, - це не для мене. Приклад третій. Знову-таки колись давніше, я мав щастя відвідувати "секцію карате". Чому пишу в лапках, - то це тому, що карате там було всяке, тобто займалися зразу три групи, кожна зі своїм тренером, і зі своїми правилами. Один з сенсеїв був вже старшого віку (тобто для нас, хлопців 20-ти і з гачком років, то вже був старший вік ). Він, звісно, навчав і кіхону, і влаштовував спаринги, і розтяжки, і все таке інше, але його фішка була в тому, щоб уникнути бійки. Принаймні, уникнути атаки. Його хлопці вирізнялися своєю "невразливістю", в них неможливо було попасти. Для послідовників "лобової і ломової" техніки Шотокану це було якоюсь незрозумілою екзотикою, розкішшю, - навіщо битися, щоб нікого не бити? Замість епілогу. Ситуації бувають різні. Якщо говорити про вуличну бійку, то треба враховувати все, - оточуючих, супротивників, навіть настрій свідків :p Все інше - то вже доля. Мій підхід такий: якщо не калічити, то краще не битися, а якщо битися, то вже по ситуації, але треба калічити.
Відповідь: Самооборона! А вот с этого места поподробнее, що за пістолет такий? Патрони порохові чи стиснене повітря? І як називається? Хочу собі щось купити, але не можу вибрати. На стисненому повітря не хочеться, з гумовими кулями - слабуваті вони, газовий - немає необхідної точності і неможливо застосувати на короткій дистанції.
Відповідь: Самооборона! Не рекомендую використовувати зброю до тих пір, поки не освоїте елементарних основ самозахисту та контратаки. Я зброя не спрацює належним чином, а це буває часто і в непідходящий момент, тоді Ви получите набагато більше, ніж могли б. На перших порах вистачає звичайного газового балончика або нормальний біг з прискоренням... .
Відповідь: Самооборона! Что конкретно интересует? Какие расценки? Мы ТУТ как-то с Пупером начинали уже ЭТУ тему мять!
Відповідь: Самооборона! Кто Вам сказал что резина слабовата? Ребра с 3х метров ломает вообщето. Просто на резину с разрешением парится долго надо, будет вдохновение как нибудь сделаю себе. Если для самозащиты лучше однозначно резину. Друг взял на днях новый "Форт" с пластиковой рамкой, доволен как глобус, патроны правда дороговаты по баксу штучка, 1 раз пошли постреляли минус сотня зелени, жаба малость давит, но пукалка супер. Тот пистолетик которым я пользуюсь имеет маленький калибр патрона - 4, 5 мм. Согласно законодательству Украины оружие с калибром менее 5мм не считается огнестрельным. Лазейка такая понимаете ли. Зайдите в любой оружейно-охотничий магазин, там их валом. Для ежедневного использования рекомендую немецкого производства с укороченным стволом. Удобный, быстро вытаскивается и в руке хорошо лежит. Длинный ствол для лучшего прицеливания, но в условиях города и самозащиты максимальная дистанция с которой придется стрелять 3-5 метров, не промахнетесь. Оригинальные патрончики слабоваты, при желании можете их малость "усилить". Однако при усиленных патронах барабан малость застревает, доворачивать надо, но при опыте проблем несоставляет.
Відповідь: Самооборона! Це все чудово, але є лише проект закону, - закону як такого немає і не буде ще довго. Є відомчі інструкції, про які ніхто серьозно говорити не хоче (маю особистий досвід). Мова іде про калібр НЕ БІЛЬШЕ 4,5 мм І ШВИДКОСТІ НЕ БІЛЬШЕ 100М/C (дульна енергія <7 Дж) Тобто, для того, щоб пристрій вважався зброєю, необхідно, щоб і калібр і швидкість були більшими одночасно. Але це логіка з написаного, чого не кожний баче. Отож, вся відповідальність на випадок, наприклад, якого-небудь "профілактичного" затримання, лягає особисто на Вас. Іншими словами, готуйте гроші. Особисто читав в газеті, як доблесні правоохоронці затримали громадянина, який мав при собі "пневматичний нарізний пістолет калібру 4,5 без відповідного дозволу". Він, бачте, ще й чинив опір, коли цей пістолет в нього вилучали. Я плакалъ. Стаття була підписана підполковником міліції, не згадаю ким саме, якийсь зам відділку на транспорті. В мене до нього, як то говориться, "по гарячим слідам", виникло питання, які саме документи потрібні для оформлення дозволу на зброю, яка продається навіть без пред"явлення паспорта? Ніхто в відділі дозвільної системи з приводу цього нічого сказати не зміг. Як то говориться, коментарі зайві. ЗЫ Цікаво, якщо в мене в сумці будуть лежати плоскогубці, сталева слюсарна лінійка, шило, викрутка, молоток і стамеска, і я десь випадково "встрягну в історію", то автоматично я стану підозрюваним по наступних злочинах: вбивство чи злісне хуліганство ( молоток, стамеска, шило), угон автомобілів ( лінійка, шило), квартирні крадіжки ( лінійка, викрутка, шило), тортури ( шило, плоскогубці). :D А якщо ще й годинник, то у виготовленні вибухового пристрою.
Відповідь: Самооборона! Якщо на Вас нападуть з ножем, а Ви вб"єте його граблями, то Вас можливо і посадять, якщо не знайдете грошей, за перевищення меж необхідної самооборони. Граблі ж набагато довші, значить вбивати не було потреби... .
Відповідь: Самооборона! Дякую, дякую, ніколи б не подумав, що у нас продаються малокаліберні револьвери (я правильно зрозумів, раз барабан- значить то револьвер). Цікаво -Треба буде глянути.
Відповідь: Самооборона! Після такого допису Вас дійсно можуть і на примітку взяти... . Дивіться, бо навісити і повісити в нас уміють. Розкриття злочинів більше 90 відсотків. Як розказував мені один знайомий, що в чоловіка, який повісився, в чоботях знайшли записку: "Я повісився, бо обікрав два магазини... !
Відповідь: Самооборона! перелік злочинів неповний... забули про згвалтування. Чи ви з собою той інструмент не носите?