Відповідь: самогубство... а може, і не на великий жаль? якби людина жила не у суспільстві - спільноті собі подібних людей, чи усвідомлювала б вона себе людиною?...
Відповідь: самогубство... таке буває. але ж це не перманентний стан. крім того у мене таке трапляється, коли спілкування з людьми просто пусте, не наповнене жодним змістом..
Відповідь: самогубство... а чому ви тоді зараз не сховались від людей, не усамітнились, не є з самим собою на самоті, а тут, на форумі, спілкуєтесь з тими ж ЛЮДЬМИ?..
Відповідь: самогубство... Цікава логіка...не думаю що самогубці питають дозволу в когось перед тим як траснути дверма вічності...а вартувало би спитати - чи мама зможе дивитись на ровесників своєї дитини - здорових і усміхнених без болю розірваної на шматки душі? Чи батько зможе зібрати осколки розбитого серця? Це так просто - взяти і піти, набридло все - жахнути лезом по венах і готово, а ви всі живіть з почуттям провини і думайте хто, що, і коли зробив не так. Ніхто з нас не присилав телеграмму - хочу народитись! Чекайте! Готуйтесь! Але нас народили, на нас чекали, віддали все те що мали найкраще, щоб почути оте егоїстичне "Я ж не просився щоб мене народжували!" На яку відповідь ви чекаєте?
Відповідь: самогубство... Сам Дух дитини проситься на світ, він сам обирає собі батьків, і саме таких, які йому необхідні для реалізації своєї карми...
Відповідь: самогубство... Повністю згідна. А ще цікавить, чи так часто ми перед тим, як щось зробити, відносно когось, питаєм дозволу? Чи питаєм ми дозволу як робим комусь боляче? Напевно не завжди, а навіть (майже) ніколи..... А батьки подарували нам життя, Бог подарував нам життя, це щастя, то що тепер може хтось казати про якийсь дозвіл? Думаю коли коли все добре складається, то ніхто не жаліється і не каже чого на світ мене народили, хто дозволив? Аж щось трапиться, то вже все, Цар і Бог!!!!!!Дозволу питайтесь. Та хто ми такі щоб питати в нас дозволу про дар життя? Це просто невдячність Богу і своїм батькам, які нас вигодували. Так банально..... А, ще цікаво було б подивитись на людину, яка це сказала, в момент, коли її власна дитина їй таке скаже.... інтересно.....
Відповідь: самогубство... якщо обирає батьків і реалізує свою карму, то може і батьки реалізують свою карму таким чином, що мусять пережити смерть дитини? мені здається ви судите однобоко
Відповідь: самогубство... Я суджу опираючись на християнські погляди, так як є християнкою і вважаю що вибирає батьків не "дух дитини", а Бог вибирає кому яких мати батьків, кому яких дітей дати. Душа дитини не літає десь пару років, а потім вибирає коди б то поселитися. Душа виникає з перших секунд запліднення, яке відбувається з благословення Божого. Це моя думка, але звісно ви можете не погоджуватись, але не треба говорити що я думаю однобоко, те саме можна сказати про Вас
Відповідь: самогубство... Раз так, то сразу решает кому и вовсе не рождаться? Так что ли? Вера это хорошо, но фанатизм еще ни к чему хорошему не приводил...Это так же плохо, как и воинствущий атеизм. Жизнь гораздо многообразнее любых догмов. Додано через 1 хвилину Если же по теме о самоубийстве... Часто достаточно было бы попасть к психологу в критический момент и трагедии не случилось бы...
Відповідь: самогубство... Кожна людина має право вибору, завжди є вибір в житті. Не можна сказати, що Бог наперід все вирішує, є різні шляхи і тільки людина вибирає яким шляхом їй іти по житті,і потім вже кожному дається по його поступках, але життя, я вважаю дає Бог. Це моя незмінна думка. А до чого тут фанатизм, взагалі не розумію....
Відповідь: самогубство... Коли батьки народжують дитину, то лише реалізовують те життя, що в них вже закладене. Ще ніхто не створив зародкової клітини з неживого. Забираючи собі життя ми ліквідовуєм джерело життя в нас і мали б спитати дозволу в того, хто це життя створив, або ж запитати в нього, як з тої кризи вийти.
Відповідь: самогубство... А багато хто живе тільки тому, що "маму жалко". Далеко не всім. Не варто питати. Відповідь і так відома.
Відповідь: самогубство... Справа не в тому, чи почує, а коли відповість. І не дужето хотілося б мені почути відповідь. Як в анекдоті: Важко дискутувати людям з різним світоглядом.