Якщо буде любити свою хворобу - буде себе жаліти. Якщо буде любити людей - забуде про хворобу. Що заважає робити добро, будучи хворим? Слово - воно живе і після смерті автора.
Якби ти знав, як много важить слово, Одно сердечне, теплеє слівце! Глибокі рани серця як чудово Вигоює — якби ти знав оце! Ти, певно б, поуз болю і розпуки, Заціпивши уста, безмовно не минав, Ти сіяв би слова потіхи і принуки, Мов теплий дощ на спраглі ниви й луки, — Якби ти знав! Іван Франко
Ан ноун... да от вас столько слов понасушалась. доброоо Зы, вы откидываете случаи маразма, болезни альцгеймера?
Давайте не будемо знову переходити на персоналії? Маєте конкретні "понаслушалась" - пишіть в ПП. Це психічні відхилення. Тут не варто чекати тверезої самооцінки людини.
И тут пришел проповедник. Ну как же до без этого ---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ---------- Так что они не имеют права прервать жизнь, не дожидаясь растительного состояния?
Якщо людина у ніщоне вірить і не чекає на диво, якщо її воля до життя вже на нулі, то по ідеї ніщо її не тримає на тому світі і ніщо не заважає з ним розпрощатись. Але в принципі, таке рішення переважно не приймається абсолютно незатьмареним розумом, мусить на людину щось таке вплинути, щоб підвести її під таке "вирішення" проблем. Це свого роду розлад психіки. Депресія, нервовий зрив... Але нормальна людина, при здоровому глузді ніколи серйозно не буде таке обдумувати(підліткове бажання "насолити всім нехай знають!" до уваги не берем) і намагатися зробити. Якщо вже є такі думки, які повертаються знову і знову, то це вже сигнал, що щось негаразд із психологічним станом.
Знаете, что болезнь Альцгеймера неизлечима. И Пациенты знают какой ужас их ожидает. И в итоге мучительная смерть
просто говорю, что они в начальной стадии болезни дееспособны принять такое решение (про самоубийство), зная что их ожидает. И кто мы такие, чтобы их осуждать Тема называется самоубийство, а не убийство.
Вчинки. Засуджуються вчинки, а не люди. Оранж забажала поставити обмеження в цій темі щодо релігійного аспекту. Я спробувала абстрагуватися і ... я зрозуміла, що не хотіла би мати життя без віри, бо що некажіть, а то страшно бути людиною, життя якої немає ніякого вищого змісту. В житті так по різному складається, всяке буває, але людина з Богом ніколи не буде почуватися самотньою і це не пусті слова без значення, бо я особисто знала і знаю таких людей. Людина має у щось вірити, я вірю в Бога і маю в житті певні орієнтири з Ним пов"язані і для мене самогубство, то є важкий гріх. Я не бачу жодної причини, чому б я мала взяти на себе не свої обов"язки і вирішувати скільки мені і як жити. Прошу зауважити, що я говорю лише про себе. Жодної пропаганди чи проповідництва, жодних натяків на інших. Тільки про себе.
Конечно, если автор топика просит рассматривать тему вне связи с религией, Зануда сделает все с точностью до наооборот. Это для Вас Бог реальность, а для кого-то сказка, легенда И это эгоистично, например, ложной моралью заставлять человека страшно страдать, осуждая его решение, поступок уйти ( я про неизлечимые болезни) ---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ---------- Да откуда же Вы все такие??? Даже с Вашей колокольни Бог дал человеку свободу воли. Человек не должен верить
Те, що ти його не бачиш, не означає, що його немає. Суперечливе твердження. Тому я і написала, що говорю виключно про себе, а ви як вважаєте за потрібне, так і думайте. Хто звідки
А шо? ---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- Ого як руский язик розвивається! Що значить дефолтом? ---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ---------- Будь ласка, цитуйте коректно.
Ого и развивается. Дивайсы там и планшеты. И Дефолты. умирает значит. И если в украинский тоже полезут такие слова. То тоже признак вымирания....тут на форуме файно (иностранное слово) уже заменило добре ТО, что в него веришь, не значит, что он есть Или если и существует, то именно в том виде и упаковке, как Вы верите Свобода воли предполагает обязанности верить? С каких пор? ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- Если коммунист - то мне непримиримый враг. И в отличие от христиан, тут я делаю исключения. Не раскаялись - осуждаю и мысли и поступки и НЕДОЛЮДЕЙ - коммунистов