Сложно сказать что-то. Не хватает информации. Почему все должны отвернуться? Вы ведь не убийца, не маньяк, не псих тяжело больной.
сслушайте, оранж, одиночиство - это состояние души. только вот я малость не понимаю. чтото у вас произошло и вы типа сейчас из за этого страдаете, а если вы не будете страдать, то ВСЕ от вас отвернуться.. да по ходу у вас и так нет ни друзей ни людей, ради которых стоит жить.... вот это печально.... а на счет одиночества - как посмотреть... оно внутри, а не в кол-ве человек, которые напишут/позвонят...
Вітаю. До певної міри так, а як ви хотіли? Ви ж пишете не собі "в стіл", а на публічному форумі і тим прирікаєте себе на те, що хтось буде по ваших дописах судити про вас - правильно чи ні, більш чи менш наближено до реальності чи взагалі віддалено від того, якою себе вважаєте ви, але так буде. Ви ж також про мене склали собі якусь думку, то що мені тепер? У нас манія величі (поправляючи тіару і чухаючи потилицю берлом)
тоді визначтесь шо чи хто вам потрібен бо бачу шо ви стоїте на роздоріжжі взагалі то я мав на увазі взаємну любов двох людей але чомусь мені здається шо себе ви любите більше ніж би могли любити когось чи ви не здатні когось любити взагалі? таке не для вас?
Оранж, розкажіть вже нарешті, що ви таке страшне зробили. А ми вам скажем вартує це того, аби лізти в петлю, чи то нормально і ми всі так робим час від часу, коли ніхто не бачить Бо дивлячись на те, що переіменування теми доводить вас до віртуального самогубства (залишення форуму), я не здивуюся, що ваші реальні проблеми такі ж смішні і надумані, як і віртуальні і це через це залишати цей світ не варто.
Є таке, я то не дуже афішувала, але мене розкусили П.С. Ті аристократичні замашки і манія писати про себе в множині рано чи пізно і так би мене виказали. )
дивилась, як когось вбивають і нічого не зробила? (кивніть 1 раз) дивилась, як когось гвалтують і нічого не зробила? (кивніть 2 рази) дивилась, як хтось тоне і нічого не зробила? (кивніть 3 рази) які ще варіанти? Дивилась, як грабують банк і не набрала 02?