Ну бувають і такі, вірю. І я навіть нормально ставлюсь до самогубства, коли вже точно-точно знаєш, що сьогодні-завтра помреш. Наприклад, смертельна хвороба, яка досягла свого апогею, або потрапили в полон. Страх катувань, теж припускаю. Ну але це поодинокі випадки. Переважно ж не буває. Все змінюється. І вихід є, мабуть, в 99 чи 98%. Не повірите. Його ні в кого не було. І навіть і не буде. А все буде саме так, як я описала вище: трошки доброго, трошки поганого, трошки радості, трошки болю... Але це ж чудово! OrangeSpring, ви не мусите жити згідно чиїхось правил. В тому-то й проблема, що ми/батьки/суспільство нав'язали нам свою картинку щастя, і ті, що до тої картинки не дотягують, відчувають себе неповноцінними, чужими, інопланетянами.. А ви не будьте такою, як усі. Намалюйте своє щастя. Виходячи з тих "даних задачі", що є зараз у вас.
А що воно таке? Принаймні у вашій уяві, яке воно - оце щастя? Я думаю, що ваша проблема не пов"язана із тим, яке у вас життя, а з тим, як ви його сприймаєте. У вас така натура - "все пллохо! жизнь г...о! все сво..." і я така вся нещаааасна і жити мені немаааає чогоооо! і не лізьте мені в душу! Я вважаю, що привід залишатися живим є завжди і він не залежить жодним чином від того наскільки в кого безтурботне життя, безхмарне щастя, руки-ноги, гроші-машини...
дозвольте мені не повірити замість пані OrangeSpring сильне кохання -- таке щастя дає, коли воно не одностороннє
А що у нас таке ідеальне і збалансоване суспільство, яке живе за чіткою схемою? Я вас прошу! То надумана проблема! Людина має певні труднощі із собою і замість їх вирішувати, шукає винних. Роззирніться, яких тільки диваків, фріків та інших типів різноманітних орієнтацій не зустрінеш у нашому суспільстві і нічого, живуть, тішаться життям і своєю відмінністю, а тут цілком традиційна людина, з цілком адекватними засадами, але з якимось цілком перевернутим світосприйняттям, точніше сприйняттям себе у світі.
погоджуюсь. Але для мене слово "безмятежное" означає "безумовне", "беззаперечне". А такого (ідеального) мабуть, таки не існує. Завжди є якісь "але". Хоча ні. Можливо й існує, але короткий період часу. Заплуталась, коротше *пішла шукати переклад слова "безмятежное"*
Ше гірше ггггггг ---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=E5n7hFRzJ-U&feature=fvwrel http://www.youtube.com/watch?v=vXIokPdCKv0&feature=related
Дзеко, дозволяю Вам вкусити себе за ті пальці, які написали оті нечемні слова. Не тупіть, Дзеко. Надіюсь на розуміннє. ---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ---------- Лозунг. Як в рекламі. Капіталістичне мисленнє.
Капєєєєц. Я тут стараюсь-стараюсь.. А ви отако взяли, і все розсекретили Всяко буде. В чомусь ви праві, але. Чи багато ви знаєте життєвих ситуацій, коли все погано, виходу немає, нічого доброго вже не буде і треба йти стрілятися?
Я не розумію в чому гумор полягає. Що би Акваріум мав проілюструвати? Скоріше всього на збитки. В нас я сказав як називається, а по-науковому називається "інформаційний кіллер".
Амінь! Точно А ці слова не зарадять. Зауважте, Незабудка, в попередньому реченні Ви називаєте проблемою нав'язування образів правильного, приємного і щасливого, а в наступному для вирішення цеї проблеми застосовуєте імператив — НЕ БУДЬТЕ, НАМАЛЮЙТЕ. Просто цікаво. ---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ---------- Нє, не на збитки. Я годину тому слухав на телефоні цю пісню (трохи інше виконанє, правда) і ось Оранж нагадала. Я під настрій вставив музику. Надалі я не збираюсь пояснювати, чому я те чи інше пишу. ---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ---------- Така психічна реальність у когось. Як змінити, це питаннє. ---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ---------- Рішення є? Чи просто всі мудрі, одна Оранж дурна? ---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ---------- Не ситуація диктує. Людина свідомо приймає рішеннє.
І тепер вже я нав'язую. Панятно)) Ну щось не думалося над тим, що пишу. А писалося, що думаю. Нам, блондинкам, можна)) Виходить, що я щось "своє" нав'язую, особисто пережите.
Коли писав, думав не про це. Я думав про те, що колись я себе так само переконував. Але марно. Осмисленнє проблеми не усуває проблему. "Годі, не треба бути таким як всі. Будь таким яким ти є. Роби те, що хочеш і те, що в тебе виходить, не зважай на інших. І_інші_подібні_умовляння" — це все не допомагає. Працювати зі свідомістю марна справа. Апелювати до розумних доводів, до здорового глузду — марна справа. В випадку Оранж треба працювати інакше. Я маю тут проблему, бо не можу точно скзати як саме працювати. Але постійно думаю про психоаналіз. Про класичний психоаналіз. ---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ---------- Взагалі, Незабудко, я так розумію, що не про самогубство йдеться, а про психологічні проблеми. Вмовляти Оранж не топитися не треба, вона не втопиться. А от про проблеми поговорити можна. Посперечатись, гггг. ---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ---------- А що, погана пісня "С той стороны зеркального стекла" ? Я її люблю відколі перший раз почув. Вже кілька років.
Якщо ви мені подасьте цитату, де я таке написала, то буде розмова на цю тему. Яке рішення? Щоб воно прийшло - треба цього хотіти. Я такого не побачила. А ви?
Гарна. Почула вперше, але. Гарна. Але мені з "Матрицею" якось не в'яжеться, звиняйте А без "Матриці" - супер.
Рішеннє — полегшити стан Оранж. Я побачив. Оранж відкрила тему. Це вказує на те, що вона хоче знайти рішеннє.