Маєте рацію, але не треба робити передчасні висновки саме в конкретному випадку.. Його могли повісити.. Щось в тому є. Хтось має інстинкт самозбереження, хтось - ні.. Ніколи не думала, що в цій темі може бути так смішно
Я б розрізнив наступні випадки: 1. не влаштовує житіє як таке бо нема, друзів, жінки, дітей, рідних, нікому не потрібен 2. Не бачу виходу з кризової ситуації. В першому випадку я ше можу людину поняти. Ну не хоче жити і все. Ну буває таке. В друггому - слабкість чистої води. Колись люди жили в часи війни, чуми, голоду, але жили. Не бажання рішати проблему говорить про слабкість і вина в тому не лише самого самогубця, але і суспільства і усталеного способу життя і т.д. ---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ---------- Елементарно, Ватсон. Ідеальний спосіб убивства. Правоохоронцям не треба шукати вбивцю і не треба пояснювати шо людина сама себе рушницею в серце застрелила.
Осуджувати насправді не можна, бо ніхто не знає що з людиною відбувалось і чому так сталося. Для того щоб людина змогла допомогти собі, вона повинна перш за все усвідомлювати в чому проблема полягає, що при певних психічних відмінностях не завжди можливо і завжди непросто... Прикладом може бути життя професора Джона Наш (John Forbes Nash, розповідь у біографічному фільмі "Beautiful Mind" ) Нобелівського лавреата, математика котрий зумів жити і творити при шизофренії. Завдяки неймовірним зусиллям і дисципліні він зміг відділити себе від хвороби... Тобто це можливо, тільки не так просто і напевно не кожній людині по силі...
А де Ви там осуд людини бачите? Нєа. Коли людина затягує петлю вагою власного тіла і коли це робить хтось посторонній - "дві великі різниці". З малого досвіду роботи в кримінальному розшуку.
Та я то кахби розумію. Але ж в нас люди і по 2 рази в голову можуть самі стрілятися. В тім чмслі і з ружя. То шо вже там про сліди на шиї говорити.
Якби Ви не питались на попередній сторінці - могли б позбавити читачів спостережень за Вашими незграбними спробами мене вколоти.
Страшна історія... Якби я випадково натрапила на повішеного, то я б втратила свідомість, а потім би мені точно знадобилася б допомога психолога... І хто або що, і чому призвело цього хлопця до самогубства? Бідний хлопець... Дуже шкода...
Шкода не тільки життя - шкода тих добрих вчинків, котрі могла зробити та людина. Знаєте, я все чую, як верещать ті птахи...
Нє ну то звичайно не літак з вибухівкою в борту американського авіаносця))))...але і я не самурай)....треба реально оцінювати можливості)))
Як не дивно, саме війна, чума і голод активізують в людині її інстинкти виживання, примушують боротися за життя, дають відчути, наскільки життя є цінним даром. А від занадто спокійного, влаштованого життя дехто може почати "з жиру біситися", "впадати в депресії", а в деяких випадках може і до краю дійти... Бо чого цінувати те, що дається без зусиль?
В дитинствы були думки про самогубство...дуже вже не любив я свою першу вчительку ...Аж тепер зрозумів як багато вона мене навчила корисного Брехати, викручуватись,терпіти удари лінійкою і психологічний тиск, ховати щоденника в смітнику...дуже їй тепер за це вдячний)))) ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- От приставив би вам обдовбаний нарк ніж до горла і ви б зрозуміли як ви хочете жити... З власного досвіду кажу
Твердошкірі, котрі справді пройшли і Крим, і рим, не будуть обзивати чужу людину, коли не знаєш, скільки там їй забракло і з яким життям треба було битись. Тим більше знайомих, про котрих деколи можна сказати кончена людина.
А хлопчина так жартував.....))) але хрин його знає які процеси проходять в його зутуманених мозгах)))))))