самоубийство на мой взгляд оправдано только в двух случаях: - гранату под себя чтоб врагам не достаться - когда неизлечимая болезнь связанная с сильной болью
правильно, але ви не враховуєте, що в нас закладено ХИБНИЙ ЕГОЇЗМ. Християнська традиція називає його ГОРДИНЕЮ. Тільки перемігши цього ворога, можна досягти прогресу. Зрештою, я не писав про моральний мазохізм у вигляді розчавлення власного Я (це також один із проявівв егоїзму, коли людина каже собі і всім - "Я найгірший", плаче побивається, але підсвідомо тішиться тим, що вона "НАЙ!", що вона перша, хоч і ззаду ). Я писав, що людина має надавати повагу кожному і не чекати поваги від інших. і в першому, і в другому випадку людина просто тікає від того, що їй не подобається, людина не вбачає в тому своїх заслуг (усе, що з нами стається, ми заслужили!!!). У першому випадку взагалі невідомо,, як би там далі склалося.
Тепер усе стає зрозумілим. Вибачте я була не права білого справді нема, а якщо і є, то дуже мало так мало що за чорним його не видно....Коли йдеться про таке то кожен новий гарний день потіха скоріше для хворого ніж для рідних.Тепер я Вас розумію і щиро співчуваю Вам.Але Ви не втрачайте надії, бо де помирає надія там оселяється пустота і стає ще важче. І ніколи не думайте про смерть на кого Ви дівчинку залишите, як вона буде без Вас, Ви їй потрібні!!!
Та шо ви, Ромку. Нема, це коли ВІРИ нема. Я розумію, шо язиком легко таляпати, але також всі ми розуміємо, що ніхто нам не допоможе окрім Нього! Тож просити мусимо, благати і ВІРИТИ, що Він нас любить! А плакатися на людях, знаходити собі порадників .., загадайте праведника Йова.
На людях...плакатись... Я людей вже купу часу вживу не бачив... Дякую..що ж... раз у вас таке враження...то,мабуть таки засидівся я на форумі... Та й бридко..і боляче...що я в очах людей,..виглядаю плакальщиком... Я ще потягну...свій хрест...форум..для мене так...віддушина...шкода... Але...я ще маю гордість... тре віртуальне самогубство робити...))) Вже раз йшов...не витримав...вернувся...тепер пора... Гілка...символічна... Щасливо залишатись... І...не вам мене судити...
Встидалися б у людини проблеми....а Ви....ех Чому у світі так мало милосердя, особливо коли воно потрібне?
Просто поясню... Плювок..є плювком... Відповісти на плювок я не можу... Я не такий побожний...як Юр...підставляти другу щоку не хочу...але плювати у відповідь не буду... Зрештою.може він і має рацію... Болить...але послали мене гідно... треба йти...
Я б не змогла вчинити самогубство. Бо маю дитину, батьків. Навіть уявити не можу той біль, який їм би зробила.
Ромку, які претензії до Yur? Ви уважніше перечитайте його відповідь і зрозумієте, що він все правильно написав. При чім тут Ви? Тема стосується всіх, тим більше вона дійсно важлива і відповіді Yur є досить реалістичними для сьогодення. Краще продовжуйте тримайти себе в руках, бо так і до самогубства недалеко.
Та не тіштеся наперед,мені ще є ради кого жити. Щодо решти,Юр вже приніс вибачення і, я не хочу продовжувати.