Самогубство в будь-якому випадку - зло і воно не змиє позор, а навпаки. Угу, улюблений фільм радянської пропаганди. Ти прочитай Леніна, Маркса... цитати.. там таке...
Миху,не перекручуй. Ти знаєш моє ставлення до совка(і до його здеґрадованих огризків,що нині "керують" Україною),до атеїстів,що в силу свого скудоумія,не признають існування Бога. Ти ,чомусь не можеш зрозуміти,що в Бога можна вірити і поза церквою і релігією. А християнство,то,мабуть найкривавіша релігія в світі,хоч і пропагує протилежне...хм..як і іслам,зрештою... Всюди люди,які,для задоволення своїх амбіцій(політичних,меркантильних),використовують віру в Бога інших... В цьому суть хомо. З найдревніших часів існували касти жреців,котрі й вершили долю світу...
Ну як???... "Релігія - опіум для народа". А ти кажеш совок... Ідеї совка живут і побєждают і живуть з тобою бо ти їх підтримуєш, хоча й кажеш навпаки. а бездоганної релігії нема ніде, бо де є люди - там є гріх, шо тут дивного?
Яке страшне життя. Не тому, що біда тут і зараз, а тому що людина вже сама вибирає собі кінець. Моторошно. Ну звісно! Мати з двома дітьми на руках, одному з яких немає й рочку, з боргами по самі вуха над могилою чоловіка, який повісився через кредит. Вона страшенна егоїстка. Все вивернулося у свідомості людей, все стало з ніг на голову. Отой моральний релятивізм до добра нікого не доведе.
У самоубийства много причин. Основная - нежелание бороться с проблемами. Конечно есть и мужики-бабники, которые настолько привъязываются к юбке, что спасу от них нет. Чуть что не так, или стоит не дать ему, сразу начинают ныть, обижаться и тому подобное, что в конечном итоге приводит самоубийству. :girl_sad:
Кожна релігія,кожна секта,кожне політичне угрупування трактує себе,як добро... Навіть комуняки,злямзивши з Бібліі заповіді і перейменувавши їх в "Кодекс строїтєля" теж переконували всіх,що вони добро. Так робить будь-яка ідеологія... Тому,що створена для панування над умами людей... А,по темі... Мій батько,Віта,пішов з життя таким чином... Все,чим він жив...вірші,пісні...виявились нікому непотрібними... Кілька онкооперацій...сильні болі...неможливість якось звести кінці з кінцями... Він був дуже гордий...позичати...було не для нього... Ще й...інші причини.... Він просто згас... А слідом і його мама,для якої він був сенс життя... І я його розумію...
Царство Небесное вашему отцу и матери. Я написала в общих чертах и конечно это не относится к вашим родителям. Случаи исключения так как у вас тоже бывают, но в основном оно намного иначе, хуже.
Не варто коментувати, бо невідомо як там в них було, та все ж скажу. Може жінка не підтримувала чоловіка, тиснула на нього, не помагала б йому? Має ж бути якесь пояснення заламання його психіки. Мені один раз вирвалось притикнути чоловікові за те, що при боргах він дозволив собі купити якусь не надто потрібну річ. Притикнула йому, що він не дбає про сім'ю. Його реакція була настільки страшною, що пошкодувала про свої слова і більше так не роблю. Він так від того заламався, що я боялась, щоб він чогось не втнув. Є люди зі слабою психікою і їх може вбити одне слово. Тому треба думати не лише про себе, щоб потім не оплакувати чоловіків на гробах.
Таких нестабільних психічно людей може вивести з рівноваги і довести до самогубства криве слово кондуктора у трамваї. Розумієте, про що я? Тут нічий егоїзм не йде в рахунок, то є хвороба.
Тому,що організації організовують люди...Є ті,хто організовує,а є ті,кого вони організовують... Всі вони належать до роду Homo sapiens Над ними і відбудеться Суд Божий... О... Та ні... Так воно і є.. На той момент Ісус був в людському тілі і був людиною,з усіма людськими емоціями.. Він знав про свою місію... Але просив - Нехай мине мене чаша сія... А даною Йому могутністю міг припинити своє вбивство в будь-який момент... Так що це можна назвати суїцидом...
це вам так зараз здається можете не вірити, але згадаєте моє слово - це ви так зараз думаєте, а пройде час і з’являться нові думки бо життя не буває однакове, воно має різні етапи пройде один етап, теперішній і буде новий, інший людина має велику здатність до відновлення. просто величезну а сенс життя знайти легко. можна всиновити дитину і мати причину жити ще років 20 ой, та багато всього можна! але розуміння цього приходить в свій час. думаю, що все ще зміниться
Да что вы, сговорились? Как это может быть? Он поступил так, чтобы сбылось предсказание пророков. Такой логикой мы можем всех самоубийц оправдать.