До Бога ніяких. А до фарисеїв,таких.як ти - повно претензій... То такі побожні,як ти кричали,щоб я забрав Зоряну подалі від церкви,бо відітєлі,вона заважає їм слухати службу.. То такі,як ти кричали вслід,що я у Великдень веду дитину до лісу..і(пильнуючи.щоб вона кому не зробила шкоди) забув привітатись до них.. То такий,як ти,спровокував нам півдня приступів,вимкнувши музику і читаючи Зоряні глави з Біблії....бо то є благодать... Зрештою.то твоя справа. А не лише в церкві.
Ну якщо усіх під одну греблю, "лиш я файний".... сам собі біду робиш і нема чого на Бога спихати, на Його волю.
А що так? Докотився до того, що критикуєш Бога, виставляєш претензії. І, на жаль, то вектор, яким ти рухаєшся. То і є "не так". У чОму підтримку? У критиці Бога? Чи підтримати тебе у "безпощадній боротьбі" з бабульками коло церкви? А може ти вважаєш, що підтримка - це постійне підтакування тОго, що ти кажеш, і при тому ти завжди правий? Підтримати тебе у тому, що ти прочитав всю біблію і не знайшов любові Бога до людини? Підтримати тебе у тому, що Бога вартує хвалити лише при смерті? Ніхто не винуватий, що ти сам за собою закриваєш двері. Ніхто не винуватий, що ти реально слухаєш тільки тих, які тобі милі до слухання, і користі від того цілий пшик.
любиш повтОри? Ше скажи, шо я таке говорив і знову знайди фразу, яка до даного питання немає жодного відношення. Ти сказав, що Бога варто прославляти ЛИШЕ у час смерті. А чого так руба питання ставиш? По-моєму я на таке і не натякав?
Твої судження базуються на тому, що ти бачиш. А бачиш ти лише життя на землі і судиш його так, наче праведний той, хто добре живе вже тут. Ти забуваєш, що життя тут є тимчасове, а ми гості. Бог може забрати життя. Чому? Бо Він Його дав. Тому, коли ти з своєю мораллю хочеш довести, що Бог людей, як дрова рубає, а людині вбивство заборонене, то виглядає то якось дивно. Бог дав, Бог взяв. А люди у Старому Завіті? Це ж ті, які відріклися від Бога. Бог їм дав життя, а вони від Нього(Бога) відріклися. Шукаєш мораль? Ось вона. Шо тебе бентежить?
уяви, скільки людей вже за всю історію людства народилося і всі пішли, крім тих, що є зараз. То ж маса народу. Ми, як в інкубаторі... побули тут і пішли... З землі - в землю... то ж мільярди душ!!!!! А шо таке 60...70 років? То ж крапля в морі, що до всієї історії, то мить... але ту мить тре пройти гідно за для того, щоб повернутися додому, звідки ми сюди прийшли.
угу... Церква - місце,де розказують,як добре на небі ті,хто ніколи там не був тим,хто ніколи там не буде...
Ті слова написали ті, хто точно не знає ХТО там буде, а ХТО не буде, але при тому роль Бога на себе взяли, не моргнувши оком. якщо ти маєш наувазі споруду, то церква - це то місце, звідки Ісус виганяв торгашів, назвавши ХРАМ - домом Отця Свого. Церква(споруда) - це місце, яке ти не любиш.
Такі,як ти беруть на себе сміливість трактувати діла Божі... такі,як ти беруть на себе судити інших.хто не поділяє їх думки. такі,як ти..зрештою...
Ром... ну ти як зіпсута пластинка... Де я трактую? То ти навів фразу, де говориться хто буде на Небі, а хто ні. Я тут при чому?
Реально я слухаю лише крики Зоряни "Не віддавайте мене в лікарню!"(вона донині там)...плач дружини... І ліс... І свої думки...думки..думки...
хм... я часом маю таку фантазію, що Бог дає дитину і саме таку дитину, як шанс врятувати душу її батьків. Це як маленька гирька або важкий тягар підвішений в потрібному місці з написом "зверни на мене увагу!". У Вас, Ромку, настільки міцна позиція - глиба! Чим ото таку глибу переважити? Може Зорянка Вам Богом дана (та це й не питання, а готова відповідь). Може Ви й вважаєте, що знущається Він з Вас, а я маю думку, що це послання і вияв його Любові, яку нам не зрозуміти своїми мурашиними мізками, бо для нас це абсурд. Хіба відчути. Ліна Костенко Не можу погодитись. Навіщо переводити стрілки? Люди все роблять керуючись лише своїми власними мотивами, особливо коли живуть якби "для когось" - це власний вибір. Коли ви йдете туди, куди йти "не хочете" чи копняками вас туди женуть, хто ваші ноги переставляє? Чому в темі "самогубство..." аж три крапки!? ))))) Однієї якраз вистачить )) Якщо серйозно самогубство - теж справа добровільна. Часом навіть потрібна. Наприклад, щоб змити позор зі свого чесного імені (а не накликати), чи за друзів життя покласти. Дати себе розіп"яти - теж самогубство в певному сенсі...
От що думаю про самогубство. Чому люди його засуджують? Бо вони егоїсти! Вважають, що хтось не має права себе вбивати, бо рідним і друзям буде зле. А чому б не подумати про самогубцю? Він же вбивається тому, що йому дуже погано. Або в стані ейфорії, коли не може тверезо мислити. Я не захищаю самогубців і не засуджую їх. Просто вважаю, що люди не мають права судити про те чи добре роблять ті, хто забирають в себе життя, бо вони не були в шкурі самогубця і не можуть знати, що коїться в їх голові та серці.
Категорично не згідний. Таке може сказати лише закінчений егоїст. Я надивився на дітей,котрих лишили батьки,бо хотіли жити для себе.І відхрестились від тієї дитини,бо вона "не така".. А я сказав те,що сказав. Мене тримає на цьому світі лише обов’язок. І розуміння,що я ще потрібен. І більш нічого... І тоді ... А те,що там думають Мих і подібні йому...мені якось...