Відповідь: самогубство... швейцар, чи шо? якщо я правильно вас зрозумів, що самугубець -- людина, яка трохи не в собі?..
Відповідь: самогубство... Напевно. Типу хто вiдкриває дверi (дослiвно) Ну нi не завжди. Я описала вище кiлька прикладiв якi б були дуже в собi. Просто я не здивувалась їй вчинку. Вона ходила i розказувала всiм що вона жертва i що вона божий агнець iтд.
Відповідь: самогубство... А що ж вона такого зі собою зробила, що Ви і не пишете?:ninja: Додано через 12 хвилин Хвора людина була, що там казати. Я теж подібну знаю. Її тут чоловіка покійного родина викликала. Вони всі протестанти, а вона католичка. Але певно від тяжкого життя в неї дах поїхав. Чоловік її ще в молодості покинув. Вони мали двоє дітей. Потім він другу мав і з тою сина мав. А сам вкінці "згорів" від горілки. Навіть та друга жінка з тим сином раніше ще сюди приїхала. Але я за ту пані Мілю. Дочка вийшла заміж, мала троє дітей, чоловік покинув. Сина десь по п"янці побили, то лишився інвалідом на візку. І ще такий самий пияк, як і тато, хоч і інвалід. От їй видно то все і подіяло... Недавно сусіди розповідали, що їхала собі купувати шлюбну сукенку, бо Христос має прийти, а вона, як невіста, сукенки не має. А ще часто приходить до мене в магазин і хустини шелінові скуповує. Я вже давно нічого не дістаю нового, а вона щоразу перебирає і щоразу яких 3-4 нових купить. Мені вже і сміх, і гріх. Але що зробиш? Бідна людина.
Відповідь: самогубство... Вони(самогубці)великі популісти... Пам’ятаю,один хлоп повішався.В будину напроти. Тк ні ж бо в себе в квартирі. А то на загальному балконі(гуртожиток).А,при наших "швидких",міліціях і т.п.,висів на тому балконі цілий день.
Відповідь: самогубство... мабуть, ви маєте на увазі "позери" -- тобто кривляки і "показушники".... маєте рацію, бо більшість цих самогубців не стільки хочуть померти, скільки привернути до себе увагу.... хоча є певний відсоток, яким просто потрібна термінова моральна допомога...
Відповідь: самогубство... Я згiдна. Кендис забилась зимою. Дверi на балкон були вiдчиненi, мабуть щоб не почала швидко розкладатись, щоб не дуже скоро спохватились, а коли її знайдуть то застануть картинку. Її знайшли чи на 2й чи на 3й день, вже не пам'ятаю. Шо зробила? Ну тримайтесь: вирiзала на шкiрi грудної клiтки хрест ножем, i потiм перерiзала собi горло. Як я знаю? Моя свекруха, яка на той час жила з нами, мала необережнiсть кинути оком в середину її квартири через вiдкритi дверi. Бiдна мама вiдходила тижнями пiсля видовища кровi розляпаної по всiх балконних дверях i пiдлозi. Про детаi хреста i горла взнали вiд дормена який просто був в шоцi! Я кажу що добре що хоч вона не зробила нiчого злого тому хлопаковi, бо цiлком могла. Баба була грiм! А як дормен взнав... Ну, хтось же мусiв з iнженерами будинку провести пожарних i парамедикiв на поверх, вiдкрити дверi. Бррр...
Відповідь: самогубство... Допис вiд Romko === Вони (самогубцi) велики популисти === Придерживаюсь убеждения, к самоубийцам в любом случае следует относиться с жалостью....., без тени неуважения. Человека, его душу постигла беда.....
Відповідь: самогубство... Все залежить з якої точки зору дивитсья суспільство на факт самогубства. Наведу приклад. Перша світова війна. Нестеров таранить німецький важкий розвідувальний літак. Як наслідок розбивається разом з цим літаком. Цим вчинком Несторов створив прецидент в авіації і появилось слово повітряний таран. В очах суспільства він герой. Саме ГЕРОЙ а не самогубець.Хоч фактично Нестеров вчинив самогубство. Поховали його на Лукянівському цвинтарі що у Київі. З відси висновок . Краще перед самогубством зробити якийсь героїчний вчинок наприклад взяти АК47 і розстріляти кілька олігархів у Верховній раді тоді колись таке назвуть подвигом а не самогубством.
Відповідь: самогубство... Не суди і не судимий будеш...Хоча, мені здається такі вчинки дуже егоїстичні. Як можна чинити таке? Адже в більшості самогубців є люди які їх люблять, попри все. Страшно уявити, що переживають батьки. Думаю, якщо людина все ще здатна мислити, то вона не причинить такого болю своїм близьким. Додано через 2 хвилини А ще як уже кінчають з життям, то робили б це хоча б не на очах у інших. Як ось в Києві під поїзди метро кидаються. А як тому машиністу далі спатиметься, людям, які на платформі стояли, не думають .
Відповідь: самогубство... та то все так... але коли душевна біль невиносима... хто його зна, що можна вчудити
Відповідь: самогубство... Взагалі-то самогубець – це той, хто свідомо вирішив припинити своє життя і вибрав спосіб реалізації цього, до самогубців зараховують тих, хто загинув при бандитському озброєному нападі чи вбивстві чи померли від отриманих ран. Але Церквою не визнаються самогубцями ті, хто здійснив це в стані гострого душевного захворювання чи під дією великих доз алкоголю чи наркотиків. За самогубців Церква не молиться, можна молитися тільки близькій особі і не за богослужінням. За дозволом на християнське поховання і поминання тих, хто покінчив з життям, звертаються до правлячого архиєрея з проханням. Думаю, депресія все-таки є психічним захворюванням, тому це не свідоме і добровільне самогубство.
Відповідь: самогубство... І не кажіть. Люди 40 хвилин в тунелі в час пік стояли. То вже терористи якісь, а не самогубці..
Відповідь: самогубство... Якщо точніше, прирівнюється за важкістю і наслідками, в т.ч. церковними.Вбитий бандит покаятися перед смертю вже не має можливості...
Відповідь: самогубство... Ромку, я в церковно-юридичному плані, не знаю, розбійник праворуч Ісуса розкаявся, бо все-таки мав час, а як можна здійснювати гріх і одночасно каятися з нього ж, не знаю, чи це можливо.
Відповідь: самогубство... А я не про церковно-юридичне трактування. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=270059&postcount=184
Відповідь: самогубство... Мабуть, ви праві: «Если бы ты увидел кого-либо согрешающего даже при самом исходе души из тела, то и тогда не осуждай его; ибо суд Божий неизвестен людям. Некоторые явно впадали в великие согрешения, но большие добродетели совершали втайне; и те, которые любили осмеивать их, обманулись, гоняясь за дымом и не видя солнца»(св.Іоанн Ліствичник). Але певний сенс в такому відношенні Церкви до самогубців теж існує, можливо більше як виховний, дисциплінуючий, і знову ж таки як певна перестраховка
Відповідь: самогубство... Безперечно,але тут ідеться про осуд такого вчинку як самогубство,а цей вчинок з точки зору майже усіх віросповідань підлягає осуду. І ще ви вище писали,що депресія-це очевидно -хвороба,так от хочу вам повідомити,що згідно прогнозів ВООЗ депресія виходить на перше місце,як причина непрацездатності,особливо в розвинених країнах.