Самогон.

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем poetka, 28 січ 2011.

  1. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    Ну дивіться - Вас за язика ніхто не тягнув)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Так от, процес завершений.
    Описувати не буду, бо я не блогер;)
    Дам фотки, якщо є питання - задавайте

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

    Ну і тепер урочиста частина.
    Я ще не пробував продукту, самому не йде, та й не можна. Бо буде упереджене ставлення ;)
    Тому я подзвонив вуйкові Миколі. Я його завжди кличу - чи фундамент на хату копати, чи бетон давати, чи пацє різати, чи на ДН...
    Вуйко Микола докошує газон коло хати і зараз буде.
    Запрошую і всіх форумчан (все залишається в силі - коли будете проїжджати заправку "Марс" або ТРЦ "Русалка Дністрова", то маякніть - я вийду і підпроваджу до своєї хати)
    [​IMG][​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Ну що, вуйко Микола продукт зело хвалив. Я йому і з собою дав)

    Але цю тіпа грапу трошки облагородив - змінив колір, запах і смак. Тепер чисто "Старий Кахеті" 5 звєздєй)
    Правда, міцніший. Ну ніяк рука не піднімається понизити градус до 40-45)

    Прошу...

    [​IMG][​IMG]
     
  4. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Так от, ніколи не думав, що до цього доживу, але гоню я самогонку)

    У вільний час треба чимось зайнятися - от якраз і самогонка то в самий раз ;

    Самогонку цікаво гнати і виробляти з неї всякі смаколики. І не забуваймо, що МІНЗДРАВ ПОПЕРЕДЖАЄ ... і т.д і т.п

    Так от, це все перегнано з винограду, з добавлянням різних позаминулорічних компотів, варень і джемів. Міцність не нижче 50%. Корочє, все, що пройшло через вогонь, воду і мідні труби, профільтровано через вату, настояне на травах, коріннях і цвіті і це можна пити. В міру;

    Во, настоянка на полині, на дубі, на чебреці
    [​IMG][​IMG]
     
    Останнє редагування: 28 вер 2019
  5. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  6. DimonSapun

    DimonSapun миється в бані

    Такий осінній суп іноді дуже корисний.
     
  7. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Звідки знаєте?
     
  8. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  9. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  10. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Ну шо?
    По плану гуральня мала запуститися на початку тижня
    Але:
    - Хлоп мислить, а хтось там креслить...
    - Хочеш когось розвеселити, то розкажи йому про свої плани...
    ...
    ;)


    Так от, гуральня запущена

    На градуснику на бідоні з брагою вже більше 70 градусів Цельсія.
    [​IMG][​IMG]
    Якшо нічого не станеться, то через 5 - 7 градусів в слоїк має впасти перша крапля продукту

    зі

    ну і загальний вигляд мого робочого місця на даний час)))

    [​IMG][​IMG]
     
    • Смішно Смішно x 1
  11. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    Кум Денис пита в Кiндрата: “Куме, в чому рiч?
    Ти чого це серед лiта видерся на пiч?
    - Де це ти побачив кума? – обiзвавсь Кiндрат,
    На печi перед тобою чудо-апарат.

    Кум Денис вiд здивування мало не зомлiв.
    - Що це ти верзеш, Кiндрате, може ти здурiв?
    - Ну який ти безтолковий, - сердиться Кiндрат,
    Я ж кажу тобi – придумав чудо-апарат.

    - Розумiєш, похмелитись дуже захотiв,
    А у хатi нi краплини – наче хто пiдвiв.
    Ну так я нажерся цукру, пачку дрiжджiв з’iв,
    А щоб швидше розiбрало – на гаряче сiв.

    - Ти диви, Денис буркоче, я б i не допер.
    А чого ти головою потолок пiдпер?
    - Ну який же ти, їй Богу! Сказано – село!
    Це щоб з мого апарату кришу не зняло!

    Раптом шось як загуркоче, затрiщала піч,
    Кум Кiндрат тiєї ж митi почорнiв, як нiч!
    - Що, таки зняло? – шепоче злякано Денис.
    - Нi, не те, - Кiндрат бурмоче – висадило низ!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Теж Глазовий?

    /хоча можна було і не питати;)/
     
  13. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    а шо, є ще варіанти? )))
     
    • Смішно Смішно x 1
  14. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    @Capitoshechka, а чо з самого ранку в павутині крик, ніби ваш Конотоп є центром короновірусу у вашому керунку?
    Це правда?
     
  15. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    не беріть важкого в руки, а дурного в голову

    P.S. Нашому довбой0бу аби їбал0м на камеру поторгувати - і медом не годуй
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Я так і думав;
    Як це не дико звучить, але декотрі голови-мери-губернатори зацікавлені в "чим гірше тим краще" . / то мені одна голова так сказала ;/
     
  17. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Всьо, капнуло :rock::dance3::yahoo:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. iso

    iso Well-Known Member

    Стосовно малюнку.
    Чому не приробите дефлегматора?.
    Ск. йде на головку?
     
  19. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Дефлегматор це те саме, що й сухопарник?
    Якщо так, то без сухопарника я ніколи самогону і не гнав;

    В цій темі вище я мусет про це говорив
    [​IMG]
    сьогодні вже в процесі виявилося, що підтравлюють різьбові з"єднання /бо трохи змістилася сама конструкція - заважала шафка на стіні/.
    По старинному методу на ходу підліпив тістом, потім перероблю... може;
    [​IMG]

    Головка це первак?

    Якщо так, то з 7 кг цукру перших 200 мл. я залишаю для розпалювання мангалу, других 300 мл. йде тещі на "натирані" і тепер на дезинфекцію рук вік вірусу.

    А вже після відбору 0.5 літра на госп. потреби йде власне продукт.
    В темі вище я про це вже казав.

    Забираю до 45 градусів для вживання, решту виганяю до 25 - 30 градусів, але це не продукт, а додаю ці "хвости" до браги в наступну перегонку.

    зі

    нині забрав перших 400 мл. з міцністю біля 90 градусів.
    Піде на дезінфекцію від мікроби ;

    [​IMG][​IMG]
     
    Останнє редагування: 10 кві 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    головне не забувати дезинфекцію з середини робити)))
     
а де твій аватар? :)