Так от, процес завершений. Описувати не буду, бо я не блогер Дам фотки, якщо є питання - задавайте Ну і тепер урочиста частина. Я ще не пробував продукту, самому не йде, та й не можна. Бо буде упереджене ставлення Тому я подзвонив вуйкові Миколі. Я його завжди кличу - чи фундамент на хату копати, чи бетон давати, чи пацє різати, чи на ДН... Вуйко Микола докошує газон коло хати і зараз буде. Запрошую і всіх форумчан (все залишається в силі - коли будете проїжджати заправку "Марс" або ТРЦ "Русалка Дністрова", то маякніть - я вийду і підпроваджу до своєї хати)
Ну що, вуйко Микола продукт зело хвалив. Я йому і з собою дав) Але цю тіпа грапу трошки облагородив - змінив колір, запах і смак. Тепер чисто "Старий Кахеті" 5 звєздєй) Правда, міцніший. Ну ніяк рука не піднімається понизити градус до 40-45) Прошу...
Так от, ніколи не думав, що до цього доживу, але гоню я самогонку) У вільний час треба чимось зайнятися - от якраз і самогонка то в самий раз ; Самогонку цікаво гнати і виробляти з неї всякі смаколики. І не забуваймо, що МІНЗДРАВ ПОПЕРЕДЖАЄ ... і т.д і т.п Так от, це все перегнано з винограду, з добавлянням різних позаминулорічних компотів, варень і джемів. Міцність не нижче 50%. Корочє, все, що пройшло через вогонь, воду і мідні труби, профільтровано через вату, настояне на травах, коріннях і цвіті і це можна пити. В міру; Во, настоянка на полині, на дубі, на чебреці
Ну шо? По плану гуральня мала запуститися на початку тижня Але: - Хлоп мислить, а хтось там креслить... - Хочеш когось розвеселити, то розкажи йому про свої плани... ... Так от, гуральня запущена На градуснику на бідоні з брагою вже більше 70 градусів Цельсія. Якшо нічого не станеться, то через 5 - 7 градусів в слоїк має впасти перша крапля продукту зі ну і загальний вигляд мого робочого місця на даний час)))
Кум Денис пита в Кiндрата: “Куме, в чому рiч? Ти чого це серед лiта видерся на пiч? - Де це ти побачив кума? – обiзвавсь Кiндрат, На печi перед тобою чудо-апарат. Кум Денис вiд здивування мало не зомлiв. - Що це ти верзеш, Кiндрате, може ти здурiв? - Ну який ти безтолковий, - сердиться Кiндрат, Я ж кажу тобi – придумав чудо-апарат. - Розумiєш, похмелитись дуже захотiв, А у хатi нi краплини – наче хто пiдвiв. Ну так я нажерся цукру, пачку дрiжджiв з’iв, А щоб швидше розiбрало – на гаряче сiв. - Ти диви, Денис буркоче, я б i не допер. А чого ти головою потолок пiдпер? - Ну який же ти, їй Богу! Сказано – село! Це щоб з мого апарату кришу не зняло! Раптом шось як загуркоче, затрiщала піч, Кум Кiндрат тiєї ж митi почорнiв, як нiч! - Що, таки зняло? – шепоче злякано Денис. - Нi, не те, - Кiндрат бурмоче – висадило низ!
@Capitoshechka, а чо з самого ранку в павутині крик, ніби ваш Конотоп є центром короновірусу у вашому керунку? Це правда?
не беріть важкого в руки, а дурного в голову P.S. Нашому довбой0бу аби їбал0м на камеру поторгувати - і медом не годуй
Я так і думав; Як це не дико звучить, але декотрі голови-мери-губернатори зацікавлені в "чим гірше тим краще" . / то мені одна голова так сказала ;/
Дефлегматор це те саме, що й сухопарник? Якщо так, то без сухопарника я ніколи самогону і не гнав; В цій темі вище я мусет про це говорив сьогодні вже в процесі виявилося, що підтравлюють різьбові з"єднання /бо трохи змістилася сама конструкція - заважала шафка на стіні/. По старинному методу на ходу підліпив тістом, потім перероблю... може; Головка це первак? Якщо так, то з 7 кг цукру перших 200 мл. я залишаю для розпалювання мангалу, других 300 мл. йде тещі на "натирані" і тепер на дезинфекцію рук вік вірусу. А вже після відбору 0.5 літра на госп. потреби йде власне продукт. В темі вище я про це вже казав. Забираю до 45 градусів для вживання, решту виганяю до 25 - 30 градусів, але це не продукт, а додаю ці "хвости" до браги в наступну перегонку. зі нині забрав перших 400 мл. з міцністю біля 90 градусів. Піде на дезінфекцію від мікроби ;