Сегодня посмотрел выпуск "Разрушители Легенд", они подтвердили, что на самогоне с крепостью 90% и выше современные автомобили успешно ездят . Неплохой вариант альтернативного и чистого топлива. Если себестоимость будет меньше, чем у бензина, то почему бы и нет ?!
Якщо з цукру, то так. А, якщо гнати з меляси? А якщо з паданих напівгнилих фруктів? А якщо з картоплі? Хм... Можуть бути варіанти)))
Дело движется. Прибыль, всё таки, возможна . http://censor.net.ua/news/344764/ukrspirt_uvelichit_proizvodstvo_avtomobilnogo_biotopliva_gazetaua
Як я повідомляв, 2 тижні тому товариш, який живе недалеко в селі, привіз мені на моє прохіння хріну, який я засипав в трунок. Карочє, минулої п"ятниці 0,5л хрінівки я взяв в баню (ну, і сальця, там, і т.д.) Баню тоді частина товариства проігнорувала (в каждого різна причина), було нас тіко 3 (в т.ч. і той, що хрін привозив). В баню він їздить, переважно, на велосипеді, отож собі позволив. В бані ми були лиш 2 години (бо недешево б вийшло на 3-х)))), почали потроху хрінівку дегустувати. Продовжили в альтанці біля бані. Потім 3-й брат вийняв 2-хлітрову пластмасівку чистого трунку (ні на чому не настояного), то з тої пластмасівки ще з 0,5л., а мо" й більше потягнули (а я, вар"ят, ще й пивом "шліфанув"))))). Друг, який був на ровері, тільки вчора ввечері телефона включив Нинька з ним телєфонічно балакав. Мало що пам"ятає, але стверджує, що нічого екстремального не відбулося))) Закінчив розмову словами : " За хроном приїжджай, але хрінівки в компанію більше не носи".
Сьогодні була баня. Вищезгаданого брата не було............ Як виявилося, його дружина відібрала в нього ліцензію на відвідування бані Ми вже почали обдумувати варіанти "натиснути" на дружину, аби повернула хлопові ліцензію))) Зателефонували брату, запропонували один з варіантів.... Відповів : нічо не мудруйте, тижні через 2 буду серед вас
Чия? Моя? Ні))) Міцний алкоголь в невеликій кількості був нинька ще перед обідом, як вітав я одну Ольгу. А в бані лічно у мене було лише живе пиво.
Ребята, купил автоклав для консервации овощей . Год пользовался . Консервировка не плохая вышла , нареканий нет ,НО мне товарищ подсказал то с помощью автоквала можно самогон гнать ! Уууу......супер. Мужики, самогонный аппарат отдыхает .Брал автоклав тут ЗА 1500 грн П.С. я его цену уже отбил =)
Панове хіміки. В одному з дописів зустрів про зберігання самогону в пламасовій посудині. В іншій темі пропонують купити коняк в пласмасовій посудині. Уппаси Вас Бог від зберігання міцних напоїв в пласмасовій посуді -хіба для натирання