Вже знайшов помилку. Почистив файл hosts і при його переміщення змінився атрибут і він став з дозволом записувати. Відразу після цього Денвер вибив повідомлення про те, що файл hosts успішно змінено і тепер він з дозволом редагування. Перезапустив Денвер і вибило повідомлення про те, що Денвер оптимізовано до ОС. Все пішло... Джумла стала нормально. І налаштувалась. Ставив версію 1.6. Довелось русифікувати вручну, але після того як помучився з встановленням розширення (інтернет-магазин) - вичитав, що він не ставиться на цю версію Джумли. Доведеться відкочуватись до 1.5.
не юзав ні одне , ні друге Virtuemart попсовіше, більшість розробників його використовують і знають почитай http://joomlaforum.ru/
Все. Вже працюю з Virtuemart. Функціонал в цієї Джумли просто БОМБА. Роботи непочатий край... Порадьте якийсь хостинг безкоштовний - для тестування в реальних умовах і для практикування переносу з локальної машини на реальний хостинг. І порадьте як краще вчинити з доменним ім'ям... Де краще купити і т.д.
Ти визначся, хостинг треба нормальний чи безкоштовний Хостинг зараз коштує копійки, ось скажімо тут http://ukraine.com.ua/ по 1 долару на місяць. Домени я реєструю в www.imena.ua , там не дешево, зате надійно і зручно ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ---------- до речі, в іменах при реєстрації домена по моєму дають три місяці хостингу нахаляву
Хостинг треба безкоштовний. Кажу ж для тестування і практикування... Пофіг що там.. Нехай рекламку свою викидають чи ще що... А з іменами зараз гляну... а що може бути ненадійна реєстрація доменів?
Ну... Для тих, хто в HTML і php абсолютний нуль (а я навіть не нуль, а нижче нуля, прямуючи до безкінечності ), то цілком непоганий движок... Можна розібратись будь-кому, при бажанні, і зліпити щось... Хай це буде не супер-пупер-унікальний і професійний сайт... Але щось та буде. ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ---------- Хто шарить як розтягнути площу для основного модуля в шаблоні??? ---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ---------- Коротше кажучи тут така штука... Є один шаблон цікавий. Але в ньому текст матеріалів, розміщений в осноному блоці залазить аж за правий блок.... Як розширити центральний блок? Тим самим можна б і розтягти шаблон на весь екран, бо він завужений. Треба десь в стилях змінити розміри? Ніяк не знайду які саме... Там їх мільйон..
На чий саме? чи сайт планується для 1-го читача? ЗІ: найпростіше - "Контрол плюс". Розтягне до потрібного розміру.
Ха-Ха-Ха... Оцінив Ваше неймовірне почуття гумору... Я ж запитав конкретну річ... мені треба або розтягнути конкретний блок в шаблоні, або задати якийсь параметр, щоб з нього не вилазив вміст.
Щоб "не вилазив вміст", треба освоїти CSS, оскільки застосування "методу втику" закінчиться вилізанням іншого (у іншому бравзері/на іншому моніторі/...) У багатьох шаблонах, створених не новачками, вилізають помилки.
Чим я зараз і займаюсь (і, скоріш за все, що я незабаром і закину), тому і питаю де саме цей параметр...
Sashka-ua Поставте краще XAMPP замість того Денвера, але він увесь на англійській, або знайдіть щось краще. А чому шановне панство не обговорює Джумлу 1.6? Там добавилось багацько функцій. Невже ніхто не користується? І де "конструктивна" критика на рахунок нової джумли?
Так я вже Денвер нормально налаштував... Там все працює. А про 1.6 я ж говорив, що до неї ще не адаптовані всі розширення. Я її спочатку ставив, а потім зніс і повернувся до 1.5 ---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- Цікаво.. На одному з них перевірка на in.ua показала, що таке ім'я зайняте, а на іншому воно вільне... Як це???? ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ---------- Доречі, домени на http://ukraine.com.ua майже вдвічі дешевші....
ну то реєструй там але ін.уа я б ніколи не брав, не домен, а якась китайська підйробка . Є ком, нет, орг, ком.уа, львів.уа , нашо видумувати ровер?
краще платний, потім ще пожалієте, до того на безкоштовних обмежений функціонал так що все по тестувати не вийде ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ---------- на джумлі і професіонали сайти роблять не у всіх клієнтів є гроші на CMS-ку а сайт треба ну можна сказати я не буду на джумлі робити бо то повне лайно, то клієнт найде іншого шо зробить а ти втратиш замовлення(ну і гроші)