Сайт на Joomla

Тема у розділі 'www', створена користувачем Garf1ld, 22 вер 2009.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

яка категоричність :)

А в чому ж причина того, що всі сайти на Джумлі - не якісні? :)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну може не всі, пару знайдеться хороших, це ж як і кожен сайт написаний з нуля не стає автоматично якісним ;)
    (всьо, забираю звідси капці, бо взагалі-то я тільки загально орієнтуюсь в темі, але багато наслухалась.. :shy:)

3. MARTINI

правильне рішення :) а сайтів хороших, насправді багато, зроблених не кучерявими пальцями...

4. mxa

mxa Well-Known Member

Вже не в перший раз переконуюсь що Joomla обгавкують у двох випадках:
    1. Або взагалі її ніколи не бачили а тільки щось десь чули
    2. Ті яким лінь в ній розібратись та навчитись використовувати

Я наприклад не обгавкую ніяку ЦМС, бо прекрасно розумію що для кожної з них є своя ніша.
    А щодо порівняння з Вордпресом, так це взагалі смішно. Вордпрес з самого початку створювався для Блогів, а Джумла для Сайтів, себто на джумлі ви можите зробити все що завгодно, було б бажання, а от на вордпресі цього ніяк не вийде навіть тепер після виходу величезної купи розширень.

Чому всі так хвалять Вордпрес? Тому що він набагато простіший у використані для простої людини, це єдина причина.

• Подобається Подобається x 2
  5. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Ну з цим я зовсім не погоджуюсь. З Вордпресом думаю можна більше і проще зробити. В мене є сайт і на джумлі і на вордпресі. І таки з Вордпресом легше розібратися і щось робити.

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вордпрес -- безкоштовний двигун для домогосподарок, школоти і гімносайтерів, останні з яких тільки і вміють, що засирати інтернет різного роду лайном, зробленим на вордпресі...

все максимально спрощено, зрозуміло і навіть при наявності кривих рук (95:wacko:, можна все поремонтувати...
    усе безскоштовне (ну майже) у вордпресі (ну якщо пошукати, то можна безкоштовно знайти платне, гггг)...

хоча і планувався двигун для блогів, але давно переріс їх...

жумла -- безкоштовний двигун для школоти та тих людей, які крім жумли ніколи нічого не дивилися і не будуть дивитися, бо "на жумлі можна зробити усе", або просто звикли до неї (;))!..

десять років тому школота пісялася окропом тільки від самої назви!!!
    пе-хе-пе-нюка (php nuke), аааааааа.... :wacko:
    досі в інтернеті десятки тисяч робочих (о_О ?!!) сайтів на пе-хе-пе-нюці...
    і є навіть один клоун в німеції, який гламурно оформив цю безкоштовну систему і продає, навіть своїм ім’ям назвав -- слаєд це-е-мес (slaed cms)!..

так от!..
    інтернет і веб-розробки не стоять на місці!..
    сайти можна робити і на пе-хе-пе-нюці!..
    можна!.
    і вони навіть будуть працювати (правда, скоріше за все з троянами)...
    але ліпше робити сайт на сучасній гнучкій системі!

• Подобається Подобається x 1
  7. MARTINI

Якби не знав тебе особисто, то за цим дописом вирішив би , що тобі років 15 :) Така категоричність і безапеляційність є свідченням недалекості. Я розумію, що ти фанат Сабдрімера і намагаєшся опустити тут всіх, хто таким не є, але думаю, що ти не маєш на те жодних підстав. Як на то пішло, ти така сама школота, як ті хто ваяють у вордпресі, джумлі, слейдцмс та інших, оскільки працюєш не з власними розробками, а користуєшся цеемескою, нехай навіть платною :) А платність Сабдрімера доволі умовна... Якісь 50-100 баксів за ліцензію - то ще зовсім не привід стверджувати, що це круто, а все кругом гавносайти :) В бюджеті нормального сайту плата за ту ліцензію складає малесеньку, майже непомітну часточку, оскільки, як я вже писав вище, ЦМС - це не готовий сайт, а лише заготовка і кінцевий результат залежить зовсім не від вибраної заготовки, а від того, хто, якими руками і з яким підходом працює над перетворенням її у сайт.

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

от, блін!. :)))
    через ці слова мусив зайти та відповісти...
    щоб не виникло непорозумінь -- я не фанат сабдрімера уже близько року, хоч досі і є модером у відповідному розділі та й підтримку українську відкрив...
    модульність є у всіх цеемесках, тільки в деяких (наприклад, жумла), вона зроблема через дупу, а в деяких зроблена розумно (наприклад, той самий вордпрес, сабдрімер, дле, стравбері, модх, бітрікс чи ще сто цеемесок)...
    от, бачиш!.. :)
    початково хибне припущення і всі наступні аргументи не зовсім аргументи.. :)

9. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А напишіть якось повніше в чому недоліки Вордпресу. Чим він такий недолугий, що так його розкритикували. Мені просто цікаво, бо якраз працюємо з другом над створенням нет магазину на цій цмс.
    З тим що на цьому двигуні написано більшість гівносайтів я можу погодитися. Але чому на ньому не може бути нормального сайту? Я ніби не домогоспадарка не школота і не гівносайтер.

10. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Згоден з пупером щодо модулів! Сам починав с нюке, потім була Джумла, пізніше подружився з DLE! Побачив різнцию між 2 останніми.... Взагалі якщо пальці не сував під трамвай з будь-якої цмски можна зробити ляльку, переробивши під себе!

11. Bender89

Bender89 New Member

я працюю з joomla. можу зробити такого роду проект. якшо пропозиція ше в силі то звертайся в ПП :)

Останнє редагування модератором: 2 лис 2009
  12. Aragorn

Aragorn миється в бані

я працюю з joomla звертайся буду радий домопогти

13. Dr.F@ust

Dr.F@ust Member

joomla дуже дірява тому б я не рекомендував робити на ній будь-які сайти, а тим більше серйозний портал.

14. MARTINI

покажіть дірку, ось серйозний сайт і портал www.city-adm.lviv.ua

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як Вам її показати? Шкода, що не зберегла скріншот з одного сайту, який був зламаний хакерами (ботами?). Довелось цілий сайт переносити на іншу Юмлу.

16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Альтернатива Joomla щодо безпечності ?
    "Ламали" через такий "баг".
    http://www.nycircuits.com/latest/joomla-security-holes.html
    Згрубша це недолік усіх таких пакетів де все в одному і безпека яка не налаштовується користувачем від самого початку. На кшталт "Зверя" під ХР. Особливо якщо залишати все по_дефолту.
    Дефейсили сайти дітлахи через гугл. Усіх підряд з тим багом. Якщо когось дійсно замовлять тоді якщо сайт на джумлі це буде просто коштувати дешевше. :crazy:
    Ну і бекап ще ніхто не відміняв. Хоча це не домогло газетці КП яку знесли начисто і багато що втрачено назавжди.

17. MARTINI

Якби я робив скріншоти кожен раз, то я би вам багато показав зламаних сайтів :) В тому числі сайти ЦРУ, СБУ, НБУ... І джумла тут ніпричому

Я не бачив ще сайту, який неможливо зламати, якщо поставлена така задача.

Взагалі, аргументи дивні. То критики кажуть що вона "дубова" (як я розумію це значить незручна), то кажуть, що вона "універсальна" (це виявляється тепер недолік), то тепер кажуть, що дірява.... А сайти на джумлі як робили так і роблять і будуть робити :)

Все ще чекаємо антиджумлівських аргументів :)

А тим часом ось наша нова робота на базі Джумли www.aqualviv.com.ua

Як знайдете дірки, пишіть в приват, будемо дуже вдячні :)

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

що за газетка?

18. Karmeluk

"масковский камсамолец". Сплутав з іншою, "камсамольська правда" :haha:
    hххp://kp.ru/online/news/581437/

19. MARTINI

Дурня то все :)

Знаєте, я вам розкажу таємницю одну

Коли сайт накривається мідним тазом, ОСОБЛИВО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ САЙТІВ ЗМІ, то дуже модно заявляти про хакерську атаку, спецслужби і тд :) У 90% випадків наспрвді облажалися або розробники сайту або адміністратор сервера :)

20. Karmeluk

НЕ бачу різниці. У будь-якому випадку ВИНЕН системний адміністратор який відповідає за безпеку сайту. Плести він може що завгодно. Облажався всерівно він.

а де твій аватар? :)