Ну може не всі, пару знайдеться хороших, це ж як і кожен сайт написаний з нуля не стає автоматично якісним (всьо, забираю звідси капці, бо взагалі-то я тільки загально орієнтуюсь в темі, але багато наслухалась.. :shy
Вже не в перший раз переконуюсь що Joomla обгавкують у двох випадках: 1. Або взагалі її ніколи не бачили а тільки щось десь чули 2. Ті яким лінь в ній розібратись та навчитись використовувати Я наприклад не обгавкую ніяку ЦМС, бо прекрасно розумію що для кожної з них є своя ніша. А щодо порівняння з Вордпресом, так це взагалі смішно. Вордпрес з самого початку створювався для Блогів, а Джумла для Сайтів, себто на джумлі ви можите зробити все що завгодно, було б бажання, а от на вордпресі цього ніяк не вийде навіть тепер після виходу величезної купи розширень. Чому всі так хвалять Вордпрес? Тому що він набагато простіший у використані для простої людини, це єдина причина.
Ну з цим я зовсім не погоджуюсь. З Вордпресом думаю можна більше і проще зробити. В мене є сайт і на джумлі і на вордпресі. І таки з Вордпресом легше розібратися і щось робити.
вордпрес -- безкоштовний двигун для домогосподарок, школоти і гімносайтерів, останні з яких тільки і вміють, що засирати інтернет різного роду лайном, зробленим на вордпресі... все максимально спрощено, зрозуміло і навіть при наявності кривих рук (95, можна все поремонтувати... усе безскоштовне (ну майже) у вордпресі (ну якщо пошукати, то можна безкоштовно знайти платне, гггг)... хоча і планувався двигун для блогів, але давно переріс їх... ***** жумла -- безкоштовний двигун для школоти та тих людей, які крім жумли ніколи нічого не дивилися і не будуть дивитися, бо "на жумлі можна зробити усе", або просто звикли до неї ()!.. десять років тому школота пісялася окропом тільки від самої назви!!! пе-хе-пе-нюка (php nuke), аааааааа.... досі в інтернеті десятки тисяч робочих ( ?!!) сайтів на пе-хе-пе-нюці... і є навіть один клоун в німеції, який гламурно оформив цю безкоштовну систему і продає, навіть своїм ім’ям назвав -- слаєд це-е-мес (slaed cms)!.. ***** так от!.. інтернет і веб-розробки не стоять на місці!.. сайти можна робити і на пе-хе-пе-нюці!.. можна!. і вони навіть будуть працювати (правда, скоріше за все з троянами)... але ліпше робити сайт на сучасній гнучкій системі!
Якби не знав тебе особисто, то за цим дописом вирішив би , що тобі років 15 Така категоричність і безапеляційність є свідченням недалекості. Я розумію, що ти фанат Сабдрімера і намагаєшся опустити тут всіх, хто таким не є, але думаю, що ти не маєш на те жодних підстав. Як на то пішло, ти така сама школота, як ті хто ваяють у вордпресі, джумлі, слейдцмс та інших, оскільки працюєш не з власними розробками, а користуєшся цеемескою, нехай навіть платною А платність Сабдрімера доволі умовна... Якісь 50-100 баксів за ліцензію - то ще зовсім не привід стверджувати, що це круто, а все кругом гавносайти В бюджеті нормального сайту плата за ту ліцензію складає малесеньку, майже непомітну часточку, оскільки, як я вже писав вище, ЦМС - це не готовий сайт, а лише заготовка і кінцевий результат залежить зовсім не від вибраної заготовки, а від того, хто, якими руками і з яким підходом працює над перетворенням її у сайт.
от, блін!. через ці слова мусив зайти та відповісти... щоб не виникло непорозумінь -- я не фанат сабдрімера уже близько року, хоч досі і є модером у відповідному розділі та й підтримку українську відкрив... модульність є у всіх цеемесках, тільки в деяких (наприклад, жумла), вона зроблема через дупу, а в деяких зроблена розумно (наприклад, той самий вордпрес, сабдрімер, дле, стравбері, модх, бітрікс чи ще сто цеемесок)... от, бачиш!.. початково хибне припущення і всі наступні аргументи не зовсім аргументи..
А напишіть якось повніше в чому недоліки Вордпресу. Чим він такий недолугий, що так його розкритикували. Мені просто цікаво, бо якраз працюємо з другом над створенням нет магазину на цій цмс. З тим що на цьому двигуні написано більшість гівносайтів я можу погодитися. Але чому на ньому не може бути нормального сайту? Я ніби не домогоспадарка не школота і не гівносайтер.
Згоден з пупером щодо модулів! Сам починав с нюке, потім була Джумла, пізніше подружився з DLE! Побачив різнцию між 2 останніми.... Взагалі якщо пальці не сував під трамвай з будь-якої цмски можна зробити ляльку, переробивши під себе!
joomla дуже дірява тому б я не рекомендував робити на ній будь-які сайти, а тим більше серйозний портал.
Як Вам її показати? Шкода, що не зберегла скріншот з одного сайту, який був зламаний хакерами (ботами?). Довелось цілий сайт переносити на іншу Юмлу.
Альтернатива Joomla щодо безпечності ? "Ламали" через такий "баг". http://www.nycircuits.com/latest/joomla-security-holes.html Згрубша це недолік усіх таких пакетів де все в одному і безпека яка не налаштовується користувачем від самого початку. На кшталт "Зверя" під ХР. Особливо якщо залишати все по_дефолту. Дефейсили сайти дітлахи через гугл. Усіх підряд з тим багом. Якщо когось дійсно замовлять тоді якщо сайт на джумлі це буде просто коштувати дешевше. Ну і бекап ще ніхто не відміняв. Хоча це не домогло газетці КП яку знесли начисто і багато що втрачено назавжди.
Якби я робив скріншоти кожен раз, то я би вам багато показав зламаних сайтів В тому числі сайти ЦРУ, СБУ, НБУ... І джумла тут ніпричому Я не бачив ще сайту, який неможливо зламати, якщо поставлена така задача. Что один человек построил, другой всегда сломать сможет (с) х/ф формула любви Взагалі, аргументи дивні. То критики кажуть що вона "дубова" (як я розумію це значить незручна), то кажуть, що вона "універсальна" (це виявляється тепер недолік), то тепер кажуть, що дірява.... А сайти на джумлі як робили так і роблять і будуть робити Все ще чекаємо антиджумлівських аргументів А тим часом ось наша нова робота на базі Джумли www.aqualviv.com.ua Як знайдете дірки, пишіть в приват, будемо дуже вдячні ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- що за газетка?
Дурня то все Знаєте, я вам розкажу таємницю одну Коли сайт накривається мідним тазом, ОСОБЛИВО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ САЙТІВ ЗМІ, то дуже модно заявляти про хакерську атаку, спецслужби і тд У 90% випадків наспрвді облажалися або розробники сайту або адміністратор сервера
НЕ бачу різниці. У будь-якому випадку ВИНЕН системний адміністратор який відповідає за безпеку сайту. Плести він може що завгодно. Облажався всерівно він.