Хтось дивився фільм? Що скажете: варто піти чи ні? З одного боку він мене зацікавив присутністю Ступки, симпатичним саундтреком і тим, що якась доля українського виробництва в ньому є, але... бентежить тематика любові на трьох - чи не доведеться потім кривитися і плюватися?
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Сама я ще не бачила того фільму, але відгуки від друзів чула негативні. Казали, що сюжет ніяких і кліп Лами кращий за фільм
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Був минулої п'ятниці. Правда на наших рядах жартували, то нам більше то комедією видалось ніж трагедією. Тобто з трагедії остані 20 хв можна виділити. Зав'язка дуже довга, а розв'язка дуже швидка. Майже миттєва, немає страждань і тд... Фільм суперечливий, але все ж таки як для українського кіно то вийшло непогано.
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Ми з чоловіком цієї неділі ходили в кінотеатр, вирішували на який фільм піти на Сафо чи на Телепорт. Вибрали останній-задоволені. Напишіть щось ще про Сафо, чи достатньо цікавий фільм щоб подивитись його в кінотеатрі ?
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Гарні пейзажі, елегантні жінки, 20і роки минулого століття, любовний трикутник, лезбійська любов, незайманість, ... (якщо все розповідати тоді і змісту у фільму немає, хіба самому оцінити то все)
Відповідь: Сафо: варто чи ні? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=263842&postcount=32 Я чекаю на якусь кращу версію. Не люблю кемріпи.
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Варто. Скласти свою власну думку, бо смаки люди мають нарізноманітніші. Перша рекомендація - це все ж українське кіно. І вже відомий позитив - запаморочливі кримські краєвиди та непогана музика. Я обов'язково перегляну цей фільм
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Можна тут до 11.04.2008 Файл: sappho.2008.CAMRip_freeprogs.kiev.ua.avi Размер: 699,96 MB А щодо СТУПКИ - ТО ЙОГО РОЛЬ ЯКЩО НЕ ЕПІЗОДИЧНА - ТО НЕЗНАЧНА.
Відповідь: Сафо: варто чи ні? дійсно, качається досить швидко. Але - "камріп" - тобто знято камерою з екрана. Перші кадри перекриваються бОшками спізнілих глядачів. На Алькарі поки що нема.
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Ну а що Ви хотіли за два тижні (чи скільки там) після прем'єри. То не холівуд, що можна накопати ДВД якість за місяць до прем'єри в штатах...
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Голівуд відпочиває перед київським ринком "Петрівка" Західні актори й режисери не гребують купувати на Петрівці піратські копії своїх фільмів як подарунки для друзів. Ті, хто має виходи на цих ділків, може дістати копію ДО прем"єри. Тільки мені в лом там тусуватися.
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Так і я про це. Просто там переважно якраз холівудські картини... а Сафо в Росії ніби ж не демонструють навіть... тіко в нас поки. тому нема ше якості ахті... але на такий фільм не пішов би в кіно. так скачати переглінути і витерти.
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Ну то качайте, поки звідти не знесли. У мене флешгетом відкрилися 3 сесії, швидкість 170-180 кб/с.
Відповідь: Сафо: варто чи ні? так і буде, во нині прийду додому - і вперйоть! Бо на роботі того - трафік як скокне - то адмін зара буде в мене
Відповідь: Сафо: варто чи ні? То ся називає DVD-скрінер. І там якість не дуже ще двд, бо проскакують чорно-білі сцени та написи, що це лише для внутрішнього перегляду. То є сигнальні двд. Для журналістів тощо...
Відповідь: Сафо: варто чи ні? ну то й нехай... в мене сусід заплатив 20 грн. за ДВД типу "новінкі кінапраката"... якість якраз отой кампір
Відповідь: Сафо: варто чи ні? Лілю, а офіційна церква не засудила цього фільму? Ступка, як не москалям продається останнім часом, то збоченцям. Десь би краще в нормальному українському кіно знявся. Видно, що гроші таки вирішальніший фактор...
Відповідь: Сафо: варто чи ні? А жаль! Бо ясно, що то не зупинить "митців" від подальших подібних картин, але не таким шаленним темпом подібне і гірше піде на українські екрани. І церква своє слово повинна сказати, щоби не бути винним у тому, що не попередила людей. Виходить, що один Сандей - "вискочка", "чорна мавпа", "піарщик" зробив те, що би мали зробити впливовіші і шанованіші течії в Україні....