Садопоміч

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Мих, 31 гру 2006.

1. sselev

sselev Well-Known Member

Відповідь: Садопоміч

Муніципали не підпорядковуються МВС (наскільки я зрозумів), хоча виконують їх функції: колись давно спільно з контролерами штрафували безбілетників, біля привокзальної підбирають п'яних, в центрі збирають авто евакуаторами, ганяють продавців на базарі та напевно багато чого іншого.
    Кілька років тому в ситуації з друзями попали в витверезник (забрали муніципали), так в одного батько був майор міліції і це йому аж ніяк не допомогло! Бували випадки, що були випивші (трохи і не дуже) і зупиняли звичайні ментовські патрулі - все обмежувалось тим що документи в порядку/зброї нема і проханням вести себе чемно :)

Муніципалам ганьба! Їх треба давно гнати в шию з міста.

PS. але коли бабульки в 3 ряди загороджують дорогу біля Добробуту, там де зупинка трамвая - це вже дійсно не добре.

2. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

стасовно яток, так вони ж аж ні як не прикрашають наше місто,А тільки нагадують час перебудови(від коли вони власно і з"явились). У інших містах від них теж позбавляються. Я не так давно була в місті Сочи( у 2014 році буде олімпіада) так там і маршрутки поступово прибирають.Думаю у нас також буде.
    Правда я не знаю де знаходитися ринок Новий,але не думаю що Садовий на передвиборчій компанії міг обіцяти не закривати ринок. А самопоміч аж не як не може закрити ринок.До них може громадськість тільки звернутися по допомогу щоб ринок не закривали.
    Та і в цілому, справа виглядає так: Садовий є виконавча влада,а міські депутати пишуть закони тобто є законодавча. Отже робіть висновки:moskali:

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ятки -- це робочі місця....
    за тиждень до виборів люди перекрили любінську, бо отримали офіційну інформацію, що ринок та ятки закривають....
    садовий особисто приїжджав та обіцяв що цього не буде...
    минуло кілька років: обіцянка-цяцянка...

4. VERBA

VERBA Member

Шановні друзі!дивно читати ваші вислови.таке враження що в вас вибачте на очах шори.ви не бачити очевидного:всі міста України боряться зі стихійною торгівлею пора цей шанхай припинити це позоріще.поїдьте до Европи і подивіться.а ці брудні палатки вони не для людей навіть не для тварин.Садовий молодець.він для громади зробив більше чим його попередники.щодо Буняка.він оказався слабаком на жаль.якщо його обрала громада не треба було здаватись "дупутатам" тим більше Кендзьору.знехтувати ними і зрадою Сірика.Кращі з команди Самопомочі прцюють в міськраді,інші найшли собі інше застосування.такщо старої класної команди Самопомочі дійсно немае на жаль.такі реалії життя.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто б сперечався..?
    У нас є тема "Чому ми бідні" (а Садовий - ні :mocking: ). Пропоную про шанхай і супермаркети в інших гілках.

Останнє редагування: 28 лип 2009
  6. Окультист

Окультист Well-Known Member

О, Садовий зробив, мови нема:haha:Так боровся із стихійною торгівлею, що всю Шпитальну розкопав і там тепер літом пройти не можливо на Краківський, а зимою чи восени - то взагалі - полоса перешкод, ще вона так, напевно, кілька років стояти буде. Ті стихійні торгівці - теж люди, хай дасть їм Садовий відповідні місця для торгівлі, а тоді вже виганяє. А як торгували із землі, так і торгують - заплатять міліціонерові "данину" і без проблем, а ті міліціонери, що борються із бабками, які самогон з - під поли разом із насінням продають вже аж посиніли, як пацієнти наркодиспансеру:haha: Садовий таке саме добро наробив, як і попередні мери. Роблять показуху на своєму телебаченні - назганяють двірників, привезуть камери, а ті розказують, як за Садового жити їм добре - мовляв, новий спец - одяг видали і мітли, а ,насправді, ніхто навіть в під'їзді лампочки закрутити не може, не кажучи про побілку.

7. Барбос

Барбос Well-Known Member

У нас в офісі прибирає така собі п. Люба. За "сумісництвом" вона є двірником на вулиці Франка. Бачили би ви її задоволене обличчя коли в день КОЛИ ПАДАЄ ДОЩ а точніше злива її контора (ЖЕК) замовляє водовоз (платить великі гроші, краєм вуха чув 2000 грн.) який поливає вулицю і таким чином "зливає" гроші в каналізацію. А саме головне яка прибуткова справа, головний інженер виписує 10 машин на місяць тільки на одну ділянку вулиці... Минулого року придбав "вищеописаний суб'єкт" собі автомобіль.. недешевий такий рено меган... зразу згадується НЕПОСІЛЬНИМ ТРУДОМ 2 магнітофона японскіх.....:good:
    Всетаки правду казав мій майор... не ту країну Гондурасом назвали.... не ту.. а колись я за це з ним сперечався, тепер думаю яка мудра людина була...

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

28 мільйонів гривень на розмінування стадіону, який вже всі земельні роботи довершує!!!!!!!!!

а де твій аватар? :)