Відповідь: Садопоміч коли там було цілодобово?!.. :eek: я там прожив не один рік і ніколи про це не чув!...
Відповідь: Садопоміч вав... заздрю... прожив у цьому заповідникові багацько років (біля санта барбари), але воду там ніколи не давали цілодобово... під час "угара буняка" зробили з 6 до 12 і досі там так є (батьки живуть)...
Відповідь: Садопоміч в мене така думка виникла - а чи не провести мінімальний флеш-моб? щоб троха мера розворушити? -- Скажімо, так - якщо є якісь журналісти, і якщо повідомити максимально широке коло людей, тоді -- всі6 хто хоче виказати невдоволення успіхами мера у приборканні комуналки, най у певний день та годину принесуть літру води та виллють її до якогось фонтану на ринку. -- Навіть 10 тис. літрів - то значний об'єм води тільки якось слід забезпечити, щоб злив був закритий і вода в каналізацію не пішла. І тоді такий фонтан буде символом "чаші терпіння" - чи перевниться, чи ні...
Відповідь: Садопоміч Бачили рекламу, що в місті організовується передвеликодня толока? хто що планує робити чи не робити?
Відповідь: Садопоміч невдоволених може бути хоть пів Львова але от бажаючих нести в центр містав воду (наприклад з сихова) не думаю
Відповідь: Садопоміч Навіщо вам ,дороги, світло, вода І все інше живіть як попуаси ,і ні про що не думайте так будете довше жити і здоровішими, а що стосується муніципалів то хай бють своїх щоб чужі боялися. СЛАВА УКРАЇНІ!
Відповідь: Садопоміч Води шкода, бо каністра питної води у найближчому магазині 7,20грн. коштує, а в кранах я її вже давно не бачив.
Відповідь: Садопоміч Робили, робили. Ти просто Садового недолюблюєш. Дякуй, що в нас не мер інопланетян. А то б за день, весь Львів був проданий
Відповідь: Садопоміч Ті дибільні муніципали мають своїх людей з такою ж продукцією і отримують від них відповідну суму. А бабульки - це несвідомі конкуренти на ринку, яких любою ціною необхідно позбутись, інакше за що їм платити? От і шугають їх різні дибіли... . Це знаю точно, без грама сумніву. Садовий - то таке, вони могли і "не побачити" але бачать ті, які їм платять, так само, як і платять міліції... .
Відповідь: Садопоміч ну це вже так: (Де Кура а де мій дім!). До чого тут дійсно Садовий,до речі Андрій Ивановіч звуть!!!
Відповідь: Садопоміч мені абсолютно байдуже, як цього пана звати.... поясніть мені суть вашого повідомлення....
Відповідь: Садопоміч Я теж не зрозумів, але раз 2 (більше немає) дописи однаково змістовні і знаходяться у гілках про Садового - не партеся...
Відповідь: Садопоміч :agree: а це до того що муніципали і самодопомога,це зовсім різні поняття. А ще до вашого відома довожу: тел: 2971000. вул. Богомольця 9. (це адреса самодопомоги,і контактний телефон). Самодопомога працюе!! У 18-00 по ТРК-люкс в неділю можете подивитися,це кожну неділю.
Відповідь: Садопоміч чи не садопоміч з садовим на чолі обіцяла не закривати ринок "новий"?... ринок ще (поки що) не закритий, але порозганяли всі приринкові ятки..