Садопоміч

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Мих, 31 гру 2006.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Садопоміч

:D :D
    щось прочитала про Бунєка, а згадала Василя Васильціва.
    Шарм схожий мають обидвоє ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Банєк - вічний революціонер. Але він має одну психологічну хворобу - він думає, що львівяни його люблять...

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Прошу не копати мене ногами, але я був і лишаюся прихильником Буняка. :o Чистосердечно зізнаюся. Я його знав ще генеральним директором нафтопроводу, коли ми на старій роботі тісно співпрацювали з "Дружбою". Не чув жодного кривого слова про нього від його колишніх працівників. Ви знаєте, що являла собою колись "Дружба" за Буняка?! О-о-о, це була СИЛА і справжня ГОСПОДАРКА!!!
    Головна причина провалу Буняка яко мера - його банально "з`їли" депутати та інші чинуші, такбимовити успішно "спустили". Тому-що він всетаки хотів добра львів`янам і місту, і головне - ПРОБУВАВ НЕ ДАВАТИ КРАСТИ. Не дали... А в наш час розгорнути компанію дискредитації - простіше простого. Мою точку зору в неформальній обстановці підтвердили пару львівських "небожителів", з якими довелось колись поспілкуватись.
    І ще один критерій: якщо в нашому наскрізь гнилому суспільстві когось неприкрито і цілеспрямовано "опускають" і вішають всіх собак - для мене особисто це протилежний знак. Значить людина насмілилась вискочити з течії, попробувала грати не за вовчими правилами і сказала щось наперекір всій тій нашій верховинській наволочі.:cool:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене дома була круглодобово вода. Була..... доки не прийшов Баняк з своєю програмою про постачання води для Львова. Тепер у мене вода по графіку.

5. Ума

Ума Well-Known Member

Львів"яни, я не впізнаю свого міста!!! Точніше сказати, я не впізнаю владу міста ;)

За останні місяці стільки змін:
    - центр почали прибирати тричі на день!
    - влада пройшлась по компутерним клубам з перевіркою на наявність неповнолітніх дітей, зупиняли дітей по вулиці і перевіряли чому вони не в школі! Перед тим ЖЕКи перевіряли
    - почали старі дерева (небезпечні) замінювати новими!
    - порозганяли незаконну торгівлю на вулиці (принаймні в центрі)
    - боряться з корками, евакуйовують, ставлять знаки і тп.
    - забезпечують новими тролейбусами, маршрутками..
    - щось по радіо чула за медичні заклади - купили чи мають купити їм якусь апаратуру
    - а освітлення Львова - це проблема, яка вирішується під номером 1!

ну з освітленням не дивно, у мера пряме відношення до лямпочкового львівського заводу :)

Тому думаю, що наступного мера треба обирати з керуючих тих фірм, які роблять ремонти доріг - якісь там СМУ, БУ чи як їх так називають :)

я далеко не прихильник Садового, але принаймні видимість роботи його команда робить файну ;)

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

почав своє правління пан буняк з того, що посварився з журналістом газети експрес...
    це не найкращий початок роботи...
    поступово й інші журналісти почали його недолюблювати...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ума, Садовий не Ваш родич?

8. duncan

:D

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а до чого тут родич? Дійсно6 не все робить "правильно" - але: по-перше, тримає слово, по-друге - не спішить журналістів паплюжити і високі замки будувати, і, по-третє - "робить видимість роботи", не чекаючи виборів. То, може, він таки дійсно щось для міста зробити хоче?

10. Ума

Ума Well-Known Member

нє, в мене інший родич ;) (жартую)

просто я слухала одне радіо, щодня в новинах щось у владі місцевій робиться, включила іншу хвилю - те саме... і ото їду в авто і думаю, що таки наш мер шось робить! То звісно можна критикувати, як і для чого то робиться, але при Буняку я взагалі за мера ніц не чула - окрім, того що воду зробить і потім як його надцять разів позбавляли посади мера :D

а на виборах я була за новий погляд ;)

11. duncan

може й хоче...
    але чи зробить?..

12. afterstep

дійсно... "Іване, дай тому москалю сала!" - "Та він не буде його їв!" - "Та чого ж не буде?!" - "Бо я не дам!"
    --
    шкода, звичайно, що Садовий не розуміє користі від інету, але та сама "Самопоміч" - то був приклад того, як можна організувати коректний тиск на владу. Більше охочих зробити таку структуру своїм коштом - немає ;) Хоча - було б непогано ;)

13. duncan

не можу погодитись...
    садопоміч — це виключно реклама, і ніякого тиску на владу...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не погоджуюсь, що Баняк нічого не робив. У мене до Баняка вода була круглодобово, а через два місяця після того, як його обрали, воду почали подавати строго по графіку і до тепер так.

15. duncan

а де ви мешкаєте?..
    у моєму районі нічого не змінилося...
    що "до угара буняка", що "під час угара буняка", що "після угара буняка"...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

На Психові.:)

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ума має рацію, багато змінилося. Сподіваюся, що ці зміни будуть грунтовними, а не лише на показ для звіту нового мера.
    Вся вул Стрийська аж до Солонки СВІТИТЬСЯ так, що в кімнаті моїй від ліхтарів вночі дуже добре видно :)
    Цікаво чи малі темні вулички будуть освітлені також?:confused:
    Чи буде освітлення на зупинках?

18. afterstep

тобто всі їх діяння - були надумані, придумані та інсценізовані? і не було ні тиску на жеки, ні на міськраду6 ні якихось там видуманих позовів до суду? і реально нічиї задавнені проблеми, на які влада давно махнула руками, і ганяла людей кругами коридорами різних інстанцій - ці проблеми не вирішувалися?

М-да, дійсно реклама може все.... От реальні гоподарники (наприклад, Писарчук з його показовою "потьомкінською дєрєвнєю") і програли цьому підлому окозамилювачу... Той же гудима - видатний політик сучасності - попереджував громаду про цього окозамилювача, та вперта і немудра львівська громада таки "прокатала" і "господарників", і "політиків"....

19. duncan

пан мих!.. аяяй!..
    там водиця з 6 до 12...
    найкраще водопостачання у цілому львові...
    якість води — це вже інше питання...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але було круглодубово.

а де твій аватар? :)