Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ви неуважно слухали?
    Давайте ще раз, я тут відмітив

View: https://youtu.be/YhitPnuzkUk?t=119

2. ІгорМ

3. ІгорМ

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Latana Royal

6. Latana Royal

7. ІгорМ

Цирк :)
    Саакашвілі затримали в квартирі руководителя управления одного из департаментов Нацполиции Украины Юрия Покиньбороды.
    Полковник Покиньборода с октября 2015 по май 2016 года служил начальником главного управления Национальной полиции в Луганской области.
    После этого он был назначен на должность руководителя управления одного из департаментов Национальной полиции Украины.

Міхо голодує.

Звернення Саакашвілі до народу
    [​IMG][​IMG]

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

В чому тут цирк?

9. ІгорМ

Міхо втікав від поліції, але переховувався в поліцая. Та ще й поліцая, який працював у Луганську :)

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

@ІгорМ і рускоязичного ))
    Але він вроді на пенсії? Тепер каже шо теж хоче в сізо бо там спокійніше, а на волі боїться ліквідації...
    Я тільки не поняв кого він підозрює
    - злочинну владу
    - обурених революціонерів
    - чи підлого зрадника
    ???

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гатю! Засікайте

View: https://youtu.be/ca7fYY5VISU?t=41

Ви взагалі-то катренів писати не пробували?
    Думаю, у Вас вийде непогано.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

13. medwedo berlogsoni

Та то я зумисне. Думав, якщо хтось почитає мої катрени, то свої перестане сюди викладати.
    До речі, мої катрени - вищої якості. Може тому інші автори продовжують творити.

• Смішно Смішно x 1
  14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та Медведьо не вміє і не зможе,бо не доганяє.А може тому,що політично,як і Міхайсьо-українець також варята грає!:)))
    Добре...я востановлю пробіл!

Катрен про нову кумедію

Почина нью-Ворошилов битися з нью-Врангелем,
    щоб в очах всіх українців знов зробитись ангелом.
    Але…то лише початок новин із масс-медії,
    бо тут має появитись
    3-я роль в кумедії(?)!

Якийсь новий персонаж,хазар із Льондину,
    що й буде нам пропихать
    «мирну середину»,
    котра також буде файна всім революцйонерам…
    Всій гЕвропі і Росії,й корупціонерам!:vinsent::aggressive:

zzzghi.jpg

Останнє редагування: 9 гру 2017
  15. medwedo berlogsoni

З арештом Саакашвілі нинішня влада влізла у велику халепу.
    Навіть якщо припустити, що Саакашвілі розмовляв з Курченком стосовно грошей і навіть їх отримав (що малоймовірно, оскільки Луценко заявив, що купюри - мічені. Тоді виникає питання, хто і коли мітив. Курченко? Щоб допомогти Луценку посадити Саакашвілі? ), то таке отримання грошей не є злочином. Міхо міг обдурити Курченка, а гроші витратити на подарунок кумі (дружині Порошенка) до Дня Святого Миколая.
    По-друге, Саакашвілі ніде не закликав до насильницького повалення влади, а лише до мирної ходи сотень тисяч і мільйонів українців проти корупціонерів. Так і нинішня влада (на словах) бореться з корупцією.
    А те що влада думала, що збереться мільйон людей і піде на штурм Бастилії, то то - нездорові фантазії влади.

Звинувачення Саакашвілі у незаконному перетині кордону взагалі смішні, оскільки не було встановленої законом процедури позбавлення його громадянства. Він повертався в Україну з українським паспортом. Йому мали вручити папір про позбавлення його громадянства, він мав подати апеляцію, і так далі.

Якщо Саакашвілі називає Порошенка баригою, і останній вважає це образою честі і гідності, то він повинен подати на Саакашвілі в суд, де суд повинен довести, що то - дійсно образи, і образи безпідставні. І примустити Саакашвілі заплатити штраф, вибачитися в ЗМІ, але у жодному чині не заламувати йому руки і не тягнути в каталажку.

Влада пішла в рознос. Німецька хвиля повідомила про те, що Саакашвілі оголосив голодування.
    Справа набуває міжнародного розголосу не на користь Порошенка. Саакашвілі оголосив голодування - адвокат | Новини - актуальні повідомлення про події в світі | DW | 09.12.2017

Якщо хтось із хлопців не витримає і підпалить майонтек Порошенку, то потрібно буде ще довести, що то - з ініціативи Саакашвілі, який зараз у цюпі.

16. iso

iso Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Latana Royal

Дякую!
    25-ти хвилинне інтерв'ю і все українською. Легко, без зупинок на пригадування слів. Я, українка, коли починала розмовляти, в мене кострубатіше виходило. Михо - супер! За що не візьметься - не придерешся. Так бездоганно все робить, що дехто не вірить, що можна без брехні, по справжньому бути відданим справі і не за гроші.
    А Соболєв аж ревнувати публічно почав, чим продемонстрував, що затримки в нього таки не тільки у дикції...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якась сліпа любов о_О Ви апельсинів не їли останнім часом :facepalm:

Та знайдеться кілька десятків хлопців і навіть кілька дівчат які язиком молоти вміють таки значно вправніше за Міська, хоча згідний, українську він таки вивчив на відміну від Авакова.

• Смішно Смішно x 1
  19. Latana Royal

20. Latana Royal

:))) Тільки не почніть і Ви ревнувати, як Соболєв

а де твій аватар? :)